بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
ای کاش در زمینه گیم پلی و mtx هم مینونستن خوب عمل کنن :دی
بازی F2P تا آخر همینه.
اصلا زاده میشه که چپاول کنن خب.

آخه سینگل پلیرهاشون که mtx خوب و گیم پلی عالی دارن و خب مکرمه باکیفیت هم زیاد دارن :دی
=========

الان دیدم برای Where Winds Meet قراره که براساس گرافیک انتخابی و قدرت PC چند پکیج مختلف برای دانلود قرار بدن:

Three download packages are mentioned, corresponding to different qualities:

- Standard Package (approx. 100-110 GB)
- Quick/Lite Package (approx. 60-68 GB)
- Ultimate Package (size yet to be determined, but one chinese user mentions that the highest quality on the Chinese server is around 220 GB)."

نسخه استیم که استاندارده و تکسچرهای 4k-8k نداره. (همین 100 تا 110 گیگ)
نسخه آلتیمیت حول و حوش 220 گیگه!
برای دسترسی به این پکیجهای مختلف دانلود باید از لانچر خود بازی استفاده کنیم و روی استیم و... در دسترس نیست!

• Like
Reactions: Kaiki
بازی F2P تا آخر همینه.
اصلا زاده میشه که چپاول کنن خب.

آخه سینگل پلیرهاشون که mtx خوب و گیم پلی عالی دارن و خب مکرمه باکیفیت هم زیاد دارن :دی
قبول کن شرقی ها در این زمینه خیلی از غربی ها وحشی تر و بی رحم تر هستن :دی لوت باکس توی غرب غیر از ولو یه چیز کاملا منسوخ هست ولی اونا هنوز دارن با گاچا و غیره به مفت خوری ادامه میدن :دی

• Smile
Reactions: m.d.makan
قبول کن شرقی ها در این زمینه خیلی از غربی ها وحشی تر و بی رحم تر هستن :دی لوت باکس توی غرب غیر از ولو یه چیز کاملا منسوخ هست ولی اونا هنوز دارن با گاچا و غیره به مفت خوری ادامه میدن :دی
تا وقتی ملت هستن و خرید میکنن اینها هم هستن کاریش نمیشه کرد.
اینها از مکرمات و... خیلی بهتر تو بازیشون استفاده میکنن ، همون پلیرهای غربی هم تشنه همین مواردن که تو بازیهای دیگه نمیبینن و خب پولها رو میپاشن تو صورت این استودیو/ناشرها.

حالا این گاچاها که خوبن ولی اعداد و ارقام فروشی که بعضی از این بازیها روی موبایل در میارن رو که میبینم مخم سود میکشه.
سونی/مایکرو و... ول معطلن.

بعضی وقتها میگم دم این استودیو/ناشرهایی که بازی سینگل پلیر و... میسازن گرم که چندصدهزار یا تهش چند میلیون نسخه از بازیشون رو بفروشن و کلاهشون رو بندازن بالا و جشن میگیرن.

• Like
Reactions: Big Band and Kaiki
قشنگ معلومه ncsoft رفته این سمت که لاف تایم بازیاش همه نهایت 1 سال باشه و توی همون یکسال هرچی میتونن بچاپن و تمام همین الان TnL رو دارن aion 2 یک هفته دیگه میاد توی 2026 هم 4 تا بازی مولتی توی سبکای مختلف دارن horizon هم که معرفی کردن، اگه ncsoft قدیم بود شاید میشد امیدوار باشیم به هرکدوم از اینا برسن و درست مدیریتش کنن ولی ncsoftی که الان داریم میبینیم عمرا از پس 2تاش باهم بر بیاد

دوستان WWM رو بزنید بر بدن که عالیه شبه اول که اومد بعده یک ساعت انقدر از بازی بدم اومد که پاکش کردم بعد دوباره بهش فرصت دادم بعد 4/5 ساعت که فهمیدم تقریبا چی به چیه عجیب درگیرش شدم 100% پیشنهاد میشه p2w هم نیست فقط اگه گرفتین یکم باید بهش زمان بدین تا جا بیوفته

آقا منم زدم رو دانلود wwm رو تعریفشم شنیدم و ازش چندتا ویدئو دیدم خوشم اومده و بنظرم تا چند وقت دیگه خیلی بهتر جا می افته مخصوصا f2p هم هست و خیلیا تستش میکنن.
تاپیکشم اگه میشه یکی زحمتشو بکشه ما اونجا دنبالش کنیم

• Like
آقا منم زدم رو دانلود wwm رو تعریفشم شنیدم و ازش چندتا ویدئو دیدم خوشم اومده و بنظرم تا چند وقت دیگه خیلی بهتر جا می افته مخصوصا f2p هم هست و خیلیا تستش میکنن.
تاپیکشم اگه میشه یکی زحمتشو بکشه ما اونجا دنبالش کنیم
بازی عالیه فقط یکم باید بهش زمان بدی تا جا بیوفته
اره اگه کسی تاپیکش رو بزنه که خوبه ولی اینجا هم اوکیه خلوته مشکلی پیش نمیاد میشه راجبه همه mmo ها حرف زد شاید تعداد بیشتریم بینن هایپ شن
-----------------
دوستان دقتی کنید
هر اکانت برای یک کارکتره فعلا نمیشه دیلیت کرد یا ی کارکتره دیگه ساخت پس همون اولی رو جوری بسازین که میخواین، ظاهرش رو میشه یکبار رایگان توی گیم تغییر داد ولی جنسیت رو نه + دیفیکالتی لجند رو فقط موقع ساختن کارکتر میشه انتخاب کرد، توی بازی میشه تغییر داد دیفیکالتی رو ولی نمیشه از پایین تر به لجند تغییر داد یا اگه لجند باشی و ببری پایین تر نمیشه دوباره برگشت به لجند، لجندش هم صرفا تایتل و بج میده و باس فایتا میشه مثه سکیرو از نظره سختی شاید حتی سختتر
-----------------
دوستان id هاتونم اگه دوست داشتین بذارین
-----------------
جهت هایپ بیشتر
Screenshot 2025-11-17 215754.jpg
اون نسخه ی 200 گیگی دیگه چیه

آخرین ویرایش:
بازی عالیه فقط یکم باید بهش زمان بدی تا جا بیوفته
اره اگه کسی تاپیکش رو بزنه که خوبه ولی اینجا هم اوکیه خلوته مشکلی پیش نمیاد میشه راجبه همه mmo ها حرف زد شاید تعداد بیشتریم بینن هایپ شن
-----------------
دوستان دقتی کنید
هر اکانت برای یک کارکتره فعلا نمیشه دیلیت کرد یا ی کارکتره دیگه ساخت پس همون اولی رو جوری بسازین که میخواین، ظاهرش رو میشه یکبار رایگان توی گیم تغییر داد ولی جنسیت رو نه + دیفیکالتی لجند رو فقط موقع ساختن کارکتر میشه انتخاب کرد، توی بازی میشه تغییر داد دیفیکالتی رو ولی نمیشه از پایین تر به لجند تغییر داد یا اگه لجند باشی و ببری پایین تر نمیشه دوباره برگشت به لجند، لجندش هم صرفا تایتل و بج میده و باس فایتا میشه مثه سکیرو از نظره سختی شاید حتی سختتر
-----------------
دوستان id هاتونم اگه دوست داشتین بذارین
-----------------
جهت هایپ بیشتر
View attachment 400909
اون نسخه ی 200 گیگی دیگه چیه
خب بازیو دانلود کردم و حدود 2 ساعتی هم رفتم
قشنگ از اون بازیاس که اولش خفه میکنه آدمو از محتوا و تو آینده هم احتمال زیاد بیشترش میکنن.
من نسخه ps5 pro دارم میرم ولی یه افت فریمهای عجیب غریبی داره که اذیت میکنه واقعا....دوست دارم تا اومدن چندتا آپدیت بهش زمان بدم خودشو قشنگ جمع و جور کنه چون چیزی که تجربه کردم خیلی لذتبخش بود برام و این بازی واقعا مخلوط همه چی بود تا اینجای کار و الان میتونم تصور کنم بازی crimson deset قراره چی باشه تا حدودی :D
فقط موندم این چجوری میخواهد رو گوشیها اجرا بشه وقتی رو کنسول اینجوری زور میزنه!!!

• Like

بزارید ویشلیست که ارلی اکسس از 11 دسامبر شروع میشه.
دوره ارلی اکسس ساب ماهانه نمیخواد ولی جالبه که از روز اول فروشگاهش برقراره ولی همچنان آلفاست !؟:-?

ببینیم واقعا ارزش این همه سال انتظار رو داشته یا نه؟

• Like

بزارید ویشلیست که ارلی اکسس از 11 دسامبر شروع میشه.
دوره ارلی اکسس ساب ماهانه نمیخواد ولی جالبه که از روز اول فروشگاهش برقراره ولی همچنان آلفاست !؟:-?

ببینیم واقعا ارزش این همه سال انتظار رو داشته یا نه؟
پیگیرش نبودی ظاهرا الفاش که برای پلیرای بیشتری دردسترس قرار گرفت ملت تونستن واقعا تجربه ش کنن معلوم شد چه اشغالیه حالا شاید بگی الفاس هنوز طبیعیه ولی خب مشکل اینه خیلی ساله تو الفاس اصلا قراره از الفا دربیاد؟ وضعیت الانش اینطوره که شاید 2028 بره بتا:D الانم بشدت لنگ پولن واسه همین داره میاد روی استیم اماده باش که که ریویوهای های موستلی نگتیو رو ببینی براش شایدم حتی بدتر، 1سنت هم براش هزینه نکن
چقد من خودمو همه جا پاره کردم گفتم این اسکمه راه نداره همچین چیزی که پرزنت میکنن بشه

پیگیرش نبودی ظاهرا الفاش که برای پلیرای بیشتری دردسترس قرار گرفت ملت تونستن واقعا تجربه ش کنن معلوم شد چه اشغالیه حالا شاید بگی الفاس هنوز طبیعیه ولی خب مشکل اینه خیلی ساله تو الفاس اصلا قراره از الفا دربیاد؟ وضعیت الانش اینطوره که شاید 2028 بره بتا:D الانم بشدت لنگ پولن واسه همین داره میاد روی استیم اماده باش که که ریویوهای های موستلی نگتیو رو ببینی براش شایدم حتی بدتر، 1سنت هم براش هزینه نکن
چقد من خودمو همه جا پاره کردم گفتم این اسکمه راه نداره همچین چیزی که پرزنت میکنن بشه
هیچی پس.
آخرش همه دورها رو میزنن و باز برمیگردن به WOW.
اینجا آدم متوجه میشه که یه MMO خوب در حد اون ساختن چه زحمتی داره و نیاز به همگرایی خورشید و ستاره ها داره که حتی یه کپی 70-60 درصدی اون بشه ساخت.

پس بگو چرا من دیگه ویدئوهای Narc (کچل پیتزافروش) تو اکسپلورم نمیاد.
برای همین بوده.
این لوپ گشتن به دنبال یه MMO جایگزین مثل اینکه تمومی نداره :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or