بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من تا به الان بازی mmo بازی نکردم برای ps5 (بدون psn) و ویندوز (بدون گیم پس) چه بازی هایی رو می تونین پیشنهاد بدین که خیلی گرایند محور (یا پول محور برای ارتقا) نباشه یک داستانی هم داشته باشه و البته هزینه سرویس نداشته باشه (مثل فینال ۱۴). حداقل اگر داستان نداره گیم پلی درست و جذابی داشته باشه

من بازی های آنلاینی که بازی کردم و دوست داشتم
Red dead
Gear of wars
For honour
Dark souls
هست

بازی هایی که موندم بگیرم:

Dauntless
Tower of fantasy
Genshin impact
Zzz
Over watch 2
Honkai

هست اگر پیشنهادی هم دارید خوشحال میشم بدونم
وارفریم.
برای PC هم گیلدوارز 2

از اونهایی که خودت لیست کردی هم اول گنشین و بعد ZZZ

سه شنبه شب میاد ، حجمش حدود 65 گیگه روی استیم ، بزن دانلود بشه تا موقع ریلیز بتونی وارد بشی ، البته محدودیت منطقه ای داره ، برای من فقط با اکانت ترکیه آورد و دانلود کردم ( دوتا اکانت دیگه ام که روسیه و ایران بود نیاورد ).
اگر آمازون دوباره برای آیپی ایران جفتک نندازه ظاهرا بازیه خوبیه و یکسری اشتباهاتی که روی لاست آرک کردن رو تغییر دادند ، احتمالا ساختار بازی رو هم بزودی تغییر میدن چون روی سرور کره تابلو p2w بازی درآوردن و ریزش پلیر پیدا کردن برای همین بعیده روی گلوبال دوباره خودشون رو به فنا بدن.
حجم پلیر و استریمرهاش توی توییچ هم بالاست ، فقط باید دعا و راز و نیاز کنیم که عین آدم وصل بشه [-o< لعنتی ها هیچ کجا یاد ما نیستند جز موقع محدود کردن و بستن :| بهرحال رفتارهای خوب خودمون هم بی تاثیر نیست ولی خوب اینجا جای تلافی نیست برادر من ، اینجا نه !
سلام بر شما

الان تا جایی که من دیدم توی این چندین سالی که تو استیم هستم خیلی وقته دیگه بازیها ریجن لاک نمیزارم روی بازی خیلی کم هستن ولی امازون ترکونده سره لاست ارک که زد وی پی ان ها رو هم بست گفت فقط کشورهای که من میگم میتونن بازی کنن برای همین انتظار بیخود از آمازون نداشته باشید از کشوری که نتونه مستقیم درآمد داشته باشه نمیزاره بازی کنی.....
فقط ایران نیستا الان ریجن اوکراین هم نمیشه روسیه که هیچی ترکیه هم شنیدم نمیتونن ...

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان من تا به الان بازی mmo بازی نکردم برای ps5 (بدون psn) و ویندوز (بدون گیم پس) چه بازی هایی رو می تونین پیشنهاد بدین که خیلی گرایند محور (یا پول محور برای ارتقا) نباشه یک داستانی هم داشته باشه و البته هزینه سرویس نداشته باشه (مثل فینال ۱۴). حداقل اگر داستان نداره گیم پلی درست و جذابی داشته باشه

Red dead
Gear of wars
For honour
Dark souls
هست

Dauntless
Tower of fantasy
Genshin impact
Zzz
Over watch 2
Honkai

بنظرم اگه با اینا مشکل داری سمت بازی های mmo نیا چون همشون اینارو دارن حالا کمتر یا بیشتر.

از اینایی هم که نوشتی میشه گفت هیچ کدوم mmo نیستن. بیشتر گاچا هستن که اونم بحثش جداس.

• Like
Reactions: Dark_Souls
من چون کلا نهایت روزی ۲ ساعت بازی می تونم بکنم بازی mmo یا گاچا که هزینه نخواد یا وقت شدید برای گرایند برام مناسبه
همون گاچا بازی کن گه روزی نهایتا ۱۵-۲۰ دقیقه گرایندش طول میکشه بعدم stamina ت تموم میشه باید ۲۴ ساعت صبر کنی

• Like
TnL نصبش که گیر خاصی نداشت ، من با استیم ترکیه راحت دانلود کردم ، برای ورود هم vpn رو فرانسه ست میکنم راحت شبی 3-2 ساعت بازی میکنم ، شاید ساعتی یکبار vpn قطع بشه که بازی هم دی سی میشه دوباره لاگین میکنم و ادامه میدهم . قبل از اینکه بازی بیاد ، رو حساب سوابق این بازی در کره ، انتقاد و بد و بیراه کم بهش نمیگفتن ولی من که خوشم اومده . اگر بخوای Top pvp در حد گیلدهای برتر سرور کنی داستان p2w بودنش شاید به چشم میاد ولی برای منی که میچرخم و فارم می کنم و ماهی میگیرم و یک شبه نمی خوام برسم به endgame contents تا اینجاش که عالی بوده ، سرور justice اروپا هستیم و حداقل 40-50 نفر ایرانی هم این سرور هستن و گیلد هم دارند.
در مجموع بنظر من حال میده امتحان کنید ضرری نداره ، پولم که ندادیم ، اشتراک هم که نمیدیم ، فوقش ماهی 70-80ت هزینه vpn که خوب از قبل هم قسمتی از سبد مصرف خانوار بوده و هست و احتمالا خواهد بود :)):)):)) >:)

سلام بچه هایی که TNL (throne and liberty) میزنن کدوم سرور ها هستین ؟ من سرور اختصاصی play station رو انتخاب کردم که بعدا اگه یه روزی خواستم pvp بزنم دچار disadvantage نسبت به پی سی پلیرا نشم .. هر چند که با این وضعیت نت و اینکه مدام باید نرم افزار کاهش پینگ شیر کنی رو پی سی برای اجراش بعیده زیاد ادامه بدم این بازیو .
در مورد تجربه بازی باید بگم پلیر بیس خوبی داره و تو زون های ابتدایی بازی انقدر پلیر میبینی که احساس میکنی داری wow بازی میکنی . من رو ریجن اروپا سرور play station رو انتخاب کردم ولی خب یه عالمه سرور دیگه هم داشت . پینگ بازی با پینگ هینت و اینترنت بسیار استیبل هم چنگی به دل نمیزنه و بعضا تاخیر مشاهده میشه تو اجرای اسکیل ها . بازی پینگ رو نشون نمیده و اینم یه مشکل دیگش هست که نمیتونیم تشخیص بدیم کدوم سرور برامون بهتره. حالا نمیدونم مشکل از پینگ هینت هست یا سرورای بازی یا این سرور play station پلیراش زیادن ... user interface بازی به شدت شلوغ هست و تو ذوغ میزنه . یه عالمه منو و ساب منو و تنظیمات و گزینه داره که واقعا پیچیدش کرده و کاملا نشون دهنده free بودن بازی هست . quest های بازی تا اینجا به شدت ابتدایی و بچه گونه بوده و اصلا قابل قیاس با عناوین پولی و حتی بازی های اپن ورلد سینگل پلیر ps5 نیستن . نقطه قوت بازی گرافیک بالا و چشم نواز و فایت هاش هست چون دایم باید اسکیل بزنی تو فایت ها و کول داون پایینی دارن اسکیل ها دایم تو فایت درگیری و بورینگ نیست فایت هاش ... سیستم لول اپ بازی هم خیلی پیچیده هست البته و شامل لول اپ اسکیل ، ویپون ، خود کاراکتر و استت هاست . بقیه دوستان هم بیان تجربیاتشون رو به اشتراک بزارن ...

آخرین ویرایش:

Red dead
Gear of wars
For honour
Dark souls
هست

Dauntless
Tower of fantasy
Genshin impact
Zzz
Over watch 2
Honkai

سلام عزیزم . منظورت از بدون psn چیه ؟ اگه منظورت بدون داشتن اکانت پلاس پلی استیشن هست من تا الان بازی ندیدم که بدون پلاس مود انلاینش اجرا بشه البته من ندیدم شاید سرچ کنید بیاره ولی اگرم باشه بعید میدونم بازی قوی باشه و حداقل از لیست شما بعید میدونم بدون پلاس اجرا بشن

• Like
سلام بچه هایی که TNL (throne and liverty) میزنن کدوم سرور ها هستین ؟ من سرور اختصاصی play station رو انتخاب کردم که بعدا اگه یه روزی خواستم pvp بزنم دچار disadvantage نسبت به پی سی پلیرا نشم .. هر چند که با این وضعیت نت و اینکه مدام باید نرم افزار کاهش پینگ شیر کنی رو پی سی برای اجراش بعیده زیاد ادامه بدم این بازیو .
در مورد تجربه بازی باید بگم پلیر بیس خوبی داره و تو زون های ابتدایی بازی انقدر پلیر میبینی که احساس میکنی داری wow بازی میکنی . من رو ریجن اروپا سرور play station رو انتخاب کردم ولی خب یه عالمه سرور دیگه هم داشت . پینگ بازی با پینگ هینت و اینترنت بسیار استیبل هم چنگی به دل نمیزنه و بعضا تاخیر مشاهده میشه تو اجرای اسکیل ها . بازی پینگ رو نشون نمیده و اینم یه مشکل دیگش هست که نمیتونیم تشخیص بدیم کدوم سرور برامون بهتره. حالا نمیدونم مشکل از پینگ هینت هست یا سرورای بازی یا این سرور play station پلیراش زیادن ... user interface بازی به شدت شلوغ هست و تو ذوغ میزنه . یه عالمه منو و ساب منو و تنظیمات و گزینه داره که واقعا پیچیدش کرده و کاملا نشون دهنده free بودن بازی هست . quest های بازی تا اینجا به شدت ابتدایی و بچه گونه بوده و اصلا قابل قیاس با عناوین پولی و حتی بازی های اپن ورلد سینگل پلیر ps5 نیستن . نقطه قوت بازی گرافیک بالا و چشم نواز و فایت هاش هست چون دایم باید اسکیل بزنی تو فایت ها و کول داون پایینی دارن اسکیل ها دایم تو فایت درگیری و بورینگ نیست فایت هاش ... سیستم لول اپ بازی هم خیلی پیچیده هست البته و شامل لول اپ اسکیل ، ویپون ، خود کاراکتر و استت هاست . بقیه دوستان هم بیان تجربیاتشون رو به اشتراک بزارن ...
همه توضیحاتی که دادی دقیقا حرف دل منه و درسته.من راستش بیخیال بازی شدم.درسته پلیر بیسش بالاس ولی بخاطر فری بودنشه وگرنه بازی خیلی خوبی نیست.

• Like
Reactions: paybrig23
سلام بچه هایی که TNL (throne and liverty) میزنن کدوم سرور ها هستین ؟ من سرور اختصاصی play station رو انتخاب کردم که بعدا اگه یه روزی خواستم pvp بزنم دچار disadvantage نسبت به پی سی پلیرا نشم .. هر چند که با این وضعیت نت و اینکه مدام باید نرم افزار کاهش پینگ شیر کنی رو پی سی برای اجراش بعیده زیاد ادامه بدم این بازیو .
من دوست داشتم بازی کنم ولی متاسفانه تحریمه.بازی با کنترلر چطوره؟روون هست؟تعداد دکمه های کنترلر برای اسپل ها کافیه؟
پینگ هینت چطور شیر میکنی رو ایکس باکس؟

آخرین ویرایش:
من دوست داشتم بازی کنم ولی متاسفانه تحریمه.بازی با کنترلر چطوره؟روون هست؟تعداد دکمه های کنترلر برای اسپل ها کافیه؟
پینگ هینت چطور شیر میکنی رو ایکس باکس؟
سلام زیاد روون نیست . البته برای اجرای اسکیل ها کلید های ترکیبی هست که با نگه داشتن R1 و R2 فعال میشن .مثلا در مقایسه با یه بازی مثل دیابلو 4 که اونم دقیقا ورژن پی سی و کنسول داره و ورژن ps5 اش رو من الان دارم بازی میکنم اصلا نه کنترلر روون هست نه منو ها چنگی به دل میزنه نه طراحی کویست و نه غیره .تنها مزیت TNL این هست که جز معدود بازی های mmo هست که هم گرافیکش خوبه و هم ورژن کنسول داره . برای همین پلیرای کنسول زیادی داره برعکس پی سی که تقریبا همه بازیای MMO رو داره و پلیراش دستشون برای انتخاب بازه کنسول اینطوری نیست . اون چند تا معدود MMO ای هم که رو کنسول هست رو من چند تاش رو امتحان کردم اصلا جالب نبودن راستش چه از نظر گرافیک چه گیم پلی و به نظرم TNL باز ازونا خیلی بهتره ...

ا
همه توضیحاتی که دادی دقیقا حرف دل منه و درسته.من راستش بیخیال بازی شدم.درسته پلیر بیسش بالاس ولی بخاطر فری بودنشه وگرنه بازی خیلی خوبی نیست.
اره نقاط ضعف زیاد داره مخصوصا برای ماهایی که هم wow بازی کردیم هم diablo هم destiny 2 اصلا کشش نداره .. ترجیح میدادم بازی پولی بود ولی کیفیت بالاتری داشت ... این تحریم/فیلتر بودنشم که مزید بر علته ...

new world aeternum 5/6 روزه دیگه میاد پیشنهاد میکنم روی اون سرمایه گذاری کنین خوده بازی واقعا عالیه و mmoی متفاوتی هست نسبت به بقیه بازیا توی این سبک p2w هم نیست والبته نبایدم باشه چون b2p هستt ولی این روزا مارکت انقدر عجیب شده که دیگه صرفا پولی بودن ی بازی نمیتونه تضمین کنه p2w نباشه ولی طبق چیزی که توی لانچ و لانچ اکسپنشن و فرش استارت دیدم و تا جایی که یادم هست هیچ چیزه p2w بازی نداره البته RMT توی این سبک بازیا هست و طبیعیه و کاریشم نمیشه کرد ولی طبق تجربه ی خودم کوچک ترین اهمیتی نداره برای کسی که نمیخواد انجام بده، فقط و فقط امیدوارم اینبار دیگه باگ های عجیب غریب نداشته باشه و بترکونه

خودم بشدت منتظرشم ازاونجای ک پروگرس توی سیزن 1 وار ویتین بشدت محدود و کنده و نهایت هفته ی 2/3 تا ایتم لول میشه رفت بالا خیلی دنبال ی بازی جایگزینم

throne and libertyهم من کلا سراغش نرفتم با اینکه از فن های دو اتیشه ی بازیای ncsoft هستم ولی این بازی تقریبا یک ماه بعد از ریلیز توی خوده کره شروع کرد به مرج کردن سورا و بعد از اون مرج اولیه هم بارها بعدش سرورا مرج شدن واسه همین تقریبا مطمئن هستم که بازی انچنان اینده ی نداره حتی با این تغیرات برای ورژن غربی. درمورد ncsoft الان امیدم به blade and soul new classic هست که اونجا قطعا ncsoft با ریلانچ یکی از شاهکارهاش میترکونه (احتمالا) و بعد میره برای aion2 و ...

سلام زیاد روون نیست . البته برای اجرای اسکیل ها کلید های ترکیبی هست که با نگه داشتن R1 و R2 فعال میشن .مثلا در مقایسه با یه بازی مثل دیابلو 4 که اونم دقیقا ورژن پی سی و کنسول داره و ورژن ps5 اش رو من الان دارم بازی میکنم اصلا نه کنترلر روون هست نه منو ها چنگی به دل میزنه نه طراحی کویست و نه غیره .تنها مزیت TNL این هست که جز معدود بازی های mmo هست که هم گرافیکش خوبه و هم ورژن کنسول داره . برای همین پلیرای کنسول زیادی داره برعکس پی سی که تقریبا همه بازیای MMO رو داره و پلیراش دستشون برای انتخاب بازه کنسول اینطوری نیست . اون چند تا معدود MMO ای هم که رو کنسول هست رو من چند تاش رو امتحان کردم اصلا جالب نبودن راستش چه از نظر گرافیک چه گیم پلی و به نظرم TNL باز ازونا خیلی بهتره ...

ا

اره نقاط ضعف زیاد داره مخصوصا برای ماهایی که هم wow بازی کردیم هم diablo هم destiny 2 اصلا کشش نداره .. ترجیح میدادم بازی پولی بود ولی کیفیت بالاتری داشت ... این تحریم/فیلتر بودنشم که مزید بر علته ...
الان فاینال فانتزی ۱۴ رو کنسول هست ولی مشکلش اینه که شارژ ماهیانه داره و خیلی گرون در میاد.اگه اینقد گرون نبود بهترین mmorpg کنسول بود.

الان فاینال فانتزی ۱۴ رو کنسول هست ولی مشکلش اینه که شارژ ماهیانه داره و خیلی گرون در میاد.اگه اینقد گرون نبود بهترین mmorpg کنسول بود.
اصولا MMOهایی که شارژ ماهانه دارن و بعد چندین سال هنوز زندن همیشه بهترین گزینه ها هستن.
WOW و بعدش XIV بهترین بازیهایی هستن که ارزش داره پاشون وقت بزاری.
مابقی برای زنگ تفریح بین xpackهای این دوتا برای مقطعی جواب میدن تا بمیرن و جاشون رو به یکی دیگه بدن.

البته از حق نگذریم ESO و گیلدوارز هم خیلی خوبن.
ولی خب به دلیل ساپورت مالی اون دوتا و محتواهایی که زود به زود میگیرن کاملا خودشون رو از بقیه جدا کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or