بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
امشب throne and liberty برای اونایی که خریدن ( 5 روز زودتر از اول اکتبر که گلوبال لانچ و فری هستش ) باز میشه ، اگر احیانا کسی گرفته بود ، یه آمار بده که اصلا میشه بدون حاشیه و راحت وصل شد یا دوباره آمازون به کشور عزیز و آبرومندمون لطف و عنایت ویژه داشته و آیپی لاک داره ؟

امشب throne and liberty برای اونایی که خریدن ( 5 روز زودتر از اول اکتبر که گلوبال لانچ و فری هستش ) باز میشه ، اگر احیانا کسی گرفته بود ، یه آمار بده که اصلا میشه بدون حاشیه و راحت وصل شد یا دوباره آمازون به کشور عزیز و آبرومندمون لطف و عنایت ویژه داشته و آیپی لاک داره ؟
چیز دندون گیری هستش؟یه سری بچه ها میگفتن جالب نیست ولی خودم پیگیری نکردم.

آره فریه ضرر نداره ولی mmo فری خوب در نمیاد.new world رو شاید خریدم هادی
نیو ورلد رو خیلی تعریف میکنن.به نظرم جالب باشه.خریدش یه باره یا شارژ ماهیانه داره؟بدبختی اینه که تحریمه و با وی پی ان باید بازی کرد.من سمت بازی که وی پی ان بخواد نمیرم.

• Like
Reactions: Rohshen
نیو ورلد رو خیلی تعریف میکنن.به نظرم جالب باشه.خریدش یه باره یا شارژ ماهیانه داره؟بدبختی اینه که تحریمه و با وی پی ان باید بازی کرد.من سمت بازی که وی پی ان بخواد نمیرم.
آخه با پینگ هینت همچیو میشه راحت زد ولی درکت میکنم تو مخه.فکر نکنم شارژ ماهیانه داشته باشه.

نه شارژ ماهانه نداره.
فکر نکنم کسی خریده باشه.
باید صبر کنیم انتشار اصلی برسه.

The ULTIMATE Beginners Guide to Throne and Liberty​

۵۲ هزار نفر پلیر داره تو استیم تازه هنوز ریلیز نشده.انقدر خوبه؟وسوسه شدم امروز فردا بگیرمش.
MMO جدیده و همه هایپن خب.
مطمئنا چندبرابر این تو انتشار پلیر میگیره.
ولی مهم تو بلند مدته که چقدر رو میتونه نگه داره.

بازی رایگانه ها ، اگه میخوای فقط تست کنی چند روز دیگه منتشر میشه.

MMO جدیده و همه هایپن خب.
مطمئنا چندبرابر این تو انتشار پلیر میگیره.
ولی مهم تو بلند مدته که چقدر رو میتونه نگه داره.

بازی رایگانه ها ، اگه میخوای فقط تست کنی چند روز دیگه منتشر میشه.
آخه ۵۲ هزار نفر ارلی اکسس خریدن ماکان آمار خوبیه وسوسه شدم.

صبر میکنم :(
سه شنبه شب میاد ، حجمش حدود 65 گیگه روی استیم ، بزن دانلود بشه تا موقع ریلیز بتونی وارد بشی ، البته محدودیت منطقه ای داره ، برای من فقط با اکانت ترکیه آورد و دانلود کردم ( دوتا اکانت دیگه ام که روسیه و ایران بود نیاورد ).
اگر آمازون دوباره برای آیپی ایران جفتک نندازه ظاهرا بازیه خوبیه و یکسری اشتباهاتی که روی لاست آرک کردن رو تغییر دادند ، احتمالا ساختار بازی رو هم بزودی تغییر میدن چون روی سرور کره تابلو p2w بازی درآوردن و ریزش پلیر پیدا کردن برای همین بعیده روی گلوبال دوباره خودشون رو به فنا بدن.
حجم پلیر و استریمرهاش توی توییچ هم بالاست ، فقط باید دعا و راز و نیاز کنیم که عین آدم وصل بشه [-o< لعنتی ها هیچ کجا یاد ما نیستند جز موقع محدود کردن و بستن :| بهرحال رفتارهای خوب خودمون هم بی تاثیر نیست ولی خوب اینجا جای تلافی نیست برادر من ، اینجا نه !

• Like
Reactions: Rohshen
سه شنبه شب میاد ، حجمش حدود 65 گیگه روی استیم ، بزن دانلود بشه تا موقع ریلیز بتونی وارد بشی ، البته محدودیت منطقه ای داره ، برای من فقط با اکانت ترکیه آورد و دانلود کردم ( دوتا اکانت دیگه ام که روسیه و ایران بود نیاورد ).
اگر آمازون دوباره برای آیپی ایران جفتک نندازه ظاهرا بازیه خوبیه و یکسری اشتباهاتی که روی لاست آرک کردن رو تغییر دادند ، احتمالا ساختار بازی رو هم بزودی تغییر میدن چون روی سرور کره تابلو p2w بازی درآوردن و ریزش پلیر پیدا کردن برای همین بعیده روی گلوبال دوباره خودشون رو به فنا بدن.
حجم پلیر و استریمرهاش توی توییچ هم بالاست ، فقط باید دعا و راز و نیاز کنیم که عین آدم وصل بشه [-o< لعنتی ها هیچ کجا یاد ما نیستند جز موقع محدود کردن و بستن :| بهرحال رفتارهای خوب خودمون هم بی تاثیر نیست ولی خوب اینجا جای تلافی نیست برادر من ، اینجا نه !
آقا تا pinghint هست غمی نداریم :-bd جدا بالای یه دهه شده پینگ هینت استفاده میکنم و جایی مشکلی نخوردم.آره گذاشتم دانلود.آقا منم تویچ یکم نگاه کردم بنظر گیم پلی فانی داره.اتک دادنش حس خوبی میده

آره خب اما تو نشو :D
هممون سه روز دیگه رایگان بازی میکنیم آقا.

بعدش اگه دیدیم پتانسیل داره میخریم:>
چی بخریم؟
این پک های که گذاشتن چی هست؟
من بتا بازی دانلود کردم و پلی هم دادم از بازی خیلی خوشم اومد ولی به شدت مشکل اتصال به سرور داشت با گیرآپ بوستر به سختی روی یکی از سروراش فقط وصل میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or