سیم 4g یه بسته های 3 ساعته نا محدود شبانه داره که 2 هزار تومن قیمتشه که باعث میشه هزینه های دانلود پایین بیاد.بعد یه سوال داشتم مزیت خاصی داره ( از نظر سرعت و ... ) که سیم کارت 4G رو بذاری تو مودم TD-LTE ؟
سیم 4g یه بسته های 3 ساعته نا محدود شبانه داره که 2 هزار تومن قیمتشه که باعث میشه هزینه های دانلود پایین بیاد.بعد یه سوال داشتم مزیت خاصی داره ( از نظر سرعت و ... ) که سیم کارت 4G رو بذاری تو مودم TD-LTE ؟
میدونمسیم 4g یه بسته های 3 ساعته نا محدود شبانه داره که 2 هزار تومن قیمتشه که باعث میشه هزینه های دانلود پایین بیاد.
نمیدونممن رو گوشیم همراه اول دارم ایرانسل رو گوشی تست نکردم تا حالا.میدونم
میگم سرعت دریافتی اش موقعی که که سیم کارت 4G تو مودم هست با موقعی که تو گوشی هست و هات اسپات کنی فرقی داره ؟
بستگی دارهمیدونم
میگم سرعت دریافتی اش موقعی که که سیم کارت 4G تو مودم هست با موقعی که تو گوشی هست و هات اسپات کنی فرقی داره ؟
با برنامه ایرانسل منآقا چطور بفهمیم چقدر از حجممون باقی مونده؟
بلهnat type 3 هست ؟
خب همون مشکل اینجاس. میخوام اطلاعات شو وارد کنم همیشه ایراد میگیره. اول میگه شماره مودم بعد پسورد میخواد ماله سیم کارتو میزنم قبول نمیکنه میگمش یکی به ایمیل م بفرسته نمیفرسته... عجیبهایرانسل
شما چه دل خجسته ای داریسلام دوستان من امروز يك مودم tf 160 سفارش دادم گفته يك سيم كارت usim هم همراهشه ولي تا حالا با ايرانسل كار نكردم حالا بايد چيكار كنم بدستم رسيد فعال سازي سيم كارتش و كارهاي ديگشو تا بتونم ٣٠٠ مگ برثانيه دانلود كنم نياز به تنظيماتي هست تو ip و اينكه اون بسته هاي ٣ ساعته رو بايد چيجوري فعال كرد ، و اينكه كلا بايد بسته ها رو چيجوري فعال كنم كلن نميدونم چيكار كنم چون adsl دارم تا حالا با ايرانسل كار نكردم و اينكه چيجوري مي تونم از ٤.٥ جي استفاده كنم تو دفترچه راهنماش هست
گفته تو حالت fdd تنها مودمي هست كه اينجوريه ولي تو حالت tdd كمتره من مكسش رو گفتم نه اينكه اونقد بده منظورم رو تنظيماتش نوشتهشما چه دل خجسته ای داری
اون تو حالت تست 300 مگابیت بر ثانیه داده
شما خیلی خوب جواب بده برات 50 مگ
داداش این مودم اصلا نمی تونه تجمیع کنهگفته تو حالت fdd تنها مودمي هست كه اينجوريه ولي تو حالت tdd كمتره من مكسش رو گفتم نه اينكه اونقد بده منظورم رو تنظيماتش نوشته
حتمن دستم رسيد تست مي كنم به اشتراك ميزارم من بيشتر براي دانلود لازم دارم واسه بسته هاي نا محدودي كه ميزاره گرفتمداداش این مودم اصلا نمی تونه تجمیع کنه
به علاوه وای فای ضعیف
یعنی کلا شکست ایرانسل
نه کار خاصی نباید انجام بدین
سیم خودش فعال میشه فقط باید مکان مناسبی از نظر دریافت سیگنال پیدا کنین و اولین تست رو بگیریم و به اشتراک بگزارید
به امید خدا
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته سرعت ش بد نیست در حد ی مودم معمولیحتمن دستم رسيد تست مي كنم به اشتراك ميزارم من بيشتر براي دانلود لازم دارم واسه بسته هاي نا محدودي كه ميزاره گرفتم