بله بخشي از حرفاتون درسته و بخشي اشتباه ست ، وقتي مودم ثابت ميگيريد دوتا سيم كارت باهاش هست دو قلو ، سيم كارت يوسيم ٠٩٣٠ با ٠٩٤٠ كه فقط مخصوص مودم ثابت هست كه رنگش ابي هست براي من سرعتش با سيم كارت ٠٩٣٩ من فرق داره و پينگشم كمتره ، حالا اون خاصيتي كه شما ميگين خاصيت تجميع است كه مودم من كه tf i60 هست داره و ميشه با برنامه ltewatch باند فركانس رو ست كرد، بحث من اين نبود ، بحث من سيم كارت ابي ايرانسل بود كه علاوه بر سيم كارت اعتباري بمن دادن و قابليت گذاشتن تو گوشي رو نداره و فقط مخصوص مودم هست و سرعتش خيلي با سيم كارت اعتباري فرق داره ، دارم استفاده مي كنم حالا منظور از سيم كارت fd كه شما ميگين نميدونم منظورتون همين ابيه هست يا نه؟ ، و اينكه سيم كارت درسته هيچ ربطي به كيفيت نداره اينجا بسته ها مطرح هستن ، شما براي سيم كارت ٠٩٤٠ فقط مي توني بسته هاي ثابت lte رو بگيريد ، كلن بسته هاي ثابت ايرانسل براي سيم كارت ثابت با بسته هاي همراه با سيم كارت همراه زمين تا اسمون فرق دارن ، بسته همراه من رو٣ مگ هست دانلودم كه مربوط به سيم كارتر0933 م هست و بسته هاي ثابت كه با سيم كارت ٠٩٤١ استفاده ميكنم رو ٨ مگ هست
دوست من شما اول ذکر میکنی شماره روی کیفیت نت تاثیر داره
دیدیم که نداره خودت هم میگی نداره
بعد بحث بسته رو از کجا آوردی كجا دقيقا بسته مطرح شد
خوب معلوم بسته ثابت با همراه فرق داره ولی نه در حد زمین تا آسمان
الان میتونی بسته ترکیبی بگیری با هم و مشترک استفاده کنی
یعنی حتی بسته هم اونقدر که میخوای بحث رو کش بدی فرقی نداره
اون سیم ثابت هم که میگین مخصوص تو مودم هست اونم اشتباه میکنی هم سامسىنگ S8 و هم آيفون ٨ هر دو نسخه و سفارش ژاپن ميتوني از اين سيم كارت به راحتي استفاده كني و اين قابليت رو داره با باند ٤٢ وصل بشن و اینترنت رو بیاری
سرعت هم اصلا ملاك خوبي براي خوبي و يا بدي ي سرويس نيست حتي پينگ هم در مرحله دوم قرار داره از همه مهم تر جيتر كه در مجموع كيفيت يك نت رو مشخص ميكنه مخصوصا براي دوستان اهل بازي
در مورد بعد بحث مودم كه خيلي مودم بدي گرفتي قابل توجه كه اين مودم اصلا هم قابليت تجميع روي FD فعلا ندارن و اين دروغ ايرانسل به شما تا در آينده شايد مايمو٤*٤ بياره شايد فعال بشه به صرف نوشتن روي مودم كه نميتونه تجميع كنه بايد سخت افزار رو داشته باشه
بعدا با واي فاي ٢.٤ نميتوني ي استريم روان داشته باشه حتي ac نداره
در كل اگر بازم نميخواي قبول كني حداقل ي مطالعه بكنين اينجا دوستان اكثرا اهل بازي هستن ي نت ميخوان كه حداقل بازي رو جواب بده صرف خرید ی مودم که نمیشه کل کیفیت نت ی اپراتور رو مشخص کرد
اگر هم دوست داری اطلاعات بیشتری به دست بیاری انجمن هایی هستن که تخصصی راجع به نت و کیفیت اپراتور ها بحث میکنن میدونی اونجا عضو بشی
موفق باشی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD