hamid_barca
Loyal Member
اون مودمی که میگی چنده؟چون x28 معمولا همه دست دوم هستن و بستگی داره گرید چند باشه از 7 تومن داره تا 10 تومن(میانگین بگو 8 و خورده ای) ولی از نظر قدرت گیرندگی و سرعت و امکانات اصلا شک نکن مودمهای 15-16 تومنی هم در حدش نیستن چه برسه به مودم جیبی.مثلا میتونی از چند باند مختلف سیگنال بگیری و اینا رو تجمیع میکنه و نهایت سرعتی که اونجا امکان داره رو بهت میده.سلام حمید جان ببین این روزا دیگه نویز خط تلفنم دیوونم کرده 2 روز مشکل داره 5 روز خوبه
بعد وقتی مشکل دار میشه سرعت میاد رو 100 کیلوبایت که اصلا عذابه
سرعت خوب برام مهمه تو سایتا چک کردم امیرآباد که ما هستیم تو پوشش 5g همراه اول هست
اگر خیلی بهتر از جیبی باشه خوب میرم دنبال x28
برای جیبی هم مودم گلکسی سامسونگ مدنظرم بود که 5g هم ساپورت میکنه باند 5ghz هم داره
اما چون میخوام 24 ساعته یه جورایی ازش استفاده کنم فکر کنم جیبی خوب نیست چون باتریش نابود میشه
من خودم برای tdlt ایرانسل گرفتم که خودش میگه نهایت سرعت 80 مگابیت هست ولی من وقتهایی که خوب آنتن میده و سیگنال رو سبز نشون میده بالای 150 مگابیت هم باهاش گرفتم.حالا 5g اگه تو پوشش باشی که خیلی بیشتر از این حرفها باید بتونی بگیری
گوشی هم فکر کنم فقط شیائومی میتونه 5g بگیره و کلا گوشیهای غیر چینی بهشون مجوز نمیدن برای 5g و قفله و بعید میدونم فعلا کاری براش بکنن