بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

به نظرم همراه اول داره دزدی می کنه :

بسته های نامحدود ۱ بامداد تا ۱۱ ظهرش ، در واقع از ۲ بامداد اوکی می شود یعنی شما بعد ساعت یک بامداد دانلود شروع کنید از ترافیک بسته روزانه کم می شود . من دو شب امتحان کردم ولی خود شرکت زیر بار نمی رود

برای شما هم اینجوریه؟؟؟
بعضی وقتا اینطوری میشه
بعضی وقتا ببری حالت هواپیما برگردونی درست میشه

• Like
Reactions: Thundersky
بی پدرا چرا بسته های شبانه رو برداشتین هم ایرانسل هم همراه اول ! نه جشنواره ای نه کوفت و زهرماری یکی هم نیست بزنه پس کله ی اینا ! تو روز روشن دزدی میکنن و میندازن به ملت

• Wow
بی پدرا چرا بسته های شبانه رو برداشتین هم ایرانسل هم همراه اول ! نه جشنواره ای نه کوفت و زهرماری یکی هم نیست بزنه پس کله ی اینا ! تو روز روشن دزدی میکنن و میندازن به ملت
همراه اول نامحدودش هست هنوز عزیز

• Like
دوستان کسی اینجا x28 داره ؟ من تو فکرم افتاده بگیرم
البته موندم مودم جیبی بگیرم یا x28 می‌دونم زمین تا آسمون فرق دارن ولی سر دوراهیش گیر کردم
به نظرتون تو مودم همراه بین دستگاهی که 4g پلاس عه خیلی تفاوت هست با 5g ؟

• Like
البته موندم مودم جیبی بگیرم یا x28 می‌دونم زمین تا آسمون فرق دارن ولی سر دوراهیش گیر کردم
4G.jpg 5G.jpg

تفاوت سرعت خیلیه. من مودم چند سال پیش B622 خریدم. اون موقع 5G نبود. الان اگه بخوام بخرم قطعا فقط 5G.

شک نکن ایکس ۲۸

فکر نکنم اصلا با 5g این جیبی ها بشه نصف اینم گرفت نه ؟
اگر اینطوریه فردا برم یه x28 بخرم
به جز اینکه نصف این سرعت بگیرن یا نه بحث اینه که الان تو پوشش 5g هستی؟ما تو شرکت مودم همراه اول داریم و تو پوشش هم هستیم ولی قطعی زیاد داره و سرعتش هم به 5g نمیخوره ولی تو خونه با وجود اینکه خارج از پوشش 5g هستیم ولی با x28 بازم 5g میگیرم یا tdlt ایرانسل که اصلا نزدیک پوشش هم نیستیم ولی با x28 بازم میتونیم بگیرم.
12 تا آنتن داره و قابلیت تجمیع باند.اگه این چیزا برات مهمه که x28 بگیر ولی اگه مثلا یه سرعت معمولی هم کارتو راه میندازه که بحثش جداست.

• Like
Reactions: bayern_vahid
این تست با موبایل. من در کل گفتم سرعت 5G خیلی بهتره.
قاعدتا باید با مودم هم همینطوری باشه. من سیم کارت همراه اولم رو میندازم رو مودم B622 سرعت مشابه با موبایل میگیرم.
جسارتا ممکنه بگید کدوم سمت تهران هستید :)) خیلی سرعت خوبیه برای موبایل
ولی بحث من در کل اینه که مثلا مودم جیبی 5G بگیرم یا x28 یعنی اگر x28 خیلی بهتر باشه خوب اونو میگیرم ولی اگر انچنان تفاوتی نباشه
جیبی بهتره به نظرم

به جز اینکه نصف این سرعت بگیرن یا نه بحث اینه که الان تو پوشش 5g هستی؟ما تو شرکت مودم همراه اول داریم و تو پوشش هم هستیم ولی قطعی زیاد داره و سرعتش هم به 5g نمیخوره ولی تو خونه با وجود اینکه خارج از پوشش 5g هستیم ولی با x28 بازم 5g میگیرم یا tdlt ایرانسل که اصلا نزدیک پوشش هم نیستیم ولی با x28 بازم میتونیم بگیرم.
12 تا آنتن داره و قابلیت تجمیع باند.اگه این چیزا برات مهمه که x28 بگیر ولی اگه مثلا یه سرعت معمولی هم کارتو راه میندازه که بحثش جداست.
سلام حمید جان ببین این روزا دیگه نویز خط تلفنم دیوونم کرده 2 روز مشکل داره 5 روز خوبه
بعد وقتی مشکل دار میشه سرعت میاد رو 100 کیلوبایت که اصلا عذابه
سرعت خوب برام مهمه تو سایتا چک کردم امیرآباد که ما هستیم تو پوشش 5g همراه اول هست
اگر خیلی بهتر از جیبی باشه خوب میرم دنبال x28
برای جیبی هم مودم گلکسی سامسونگ مدنظرم بود که 5g هم ساپورت میکنه باند 5ghz هم داره
اما چون میخوام 24 ساعته یه جورایی ازش استفاده کنم فکر کنم جیبی خوب نیست چون باتریش نابود میشه

جسارتا ممکنه بگید کدوم سمت تهران هستید :)) خیلی سرعت خوبیه برای موبایل
ولی بحث من در کل اینه که مثلا مودم جیبی 5G بگیرم یا x28 یعنی اگر x28 خیلی بهتر باشه خوب اونو میگیرم ولی اگر انچنان تفاوتی نباشه
جیبی بهتره به نظرم
من سمت ونکم. بعد اپدیت One Ui 7 سامسونگ 5G باز شد.
سمت مودم جیبی نرو. این مودم های میزی انتن دهی شون بهتره. آنتن خارجی هم حتی میخوره بعضیاشون.
من کلا خیلی از نت همراه هم استفاده نمیکنم. قیمت بسته هاش خیلی زیاده و این فقط برای تست بود.
الان یه رسپینا Lte دارم و یه adsl پیشگامان اکثر استفادم از اوناست.
این 5G هم خیلی اوقات بازی در میاره. تو همین دوران 12 روزه کلا همراه اول من بالای 4G نمیرفت. حتی LTE نمیشد.
حالا باید ببینیم چی میشه. من خیلی وقته منتظرم فیبرم که متاسفانه نمیکشن.

• Like
Reactions: bayern_vahid
من سمت ونکم. بعد اپدیت One Ui 7 سامسونگ 5G باز شد.
سمت مودم جیبی نرو. این مودم های میزی انتن دهی شون بهتره. آنتن خارجی هم حتی میخوره بعضیاشون.
من کلا خیلی از نت همراه هم استفاده نمیکنم. قیمت بسته هاش خیلی زیاده و این فقط برای تست بود.
الان یه رسپینا Lte دارم و یه adsl پیشگامان اکثر استفادم از اوناست.
این 5G هم خیلی اوقات بازی در میاره. تو همین دوران 12 روزه کلا همراه اول من بالای 4G نمیرفت. حتی LTE نمیشد.
حالا باید ببینیم چی میشه. من خیلی وقته منتظرم فیبرم که متاسفانه نمیکشن.
من چون مستاجر هستیم دلم نمیاد هزینه کنم برای فیبر
گوشیمم گوگل پیکسل عه که متاسفانه هنوز فکر نکنم 5G اش تو ایران باز شده باشه چون هیچ جا ندیدم 5G بشه
برای همینم دنبال یه مودمم

• Like
Reactions: UnHoLy666

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or