بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام حمید جان ببین این روزا دیگه نویز خط تلفنم دیوونم کرده 2 روز مشکل داره 5 روز خوبه
بعد وقتی مشکل دار میشه سرعت میاد رو 100 کیلوبایت که اصلا عذابه
سرعت خوب برام مهمه تو سایتا چک کردم امیرآباد که ما هستیم تو پوشش 5g همراه اول هست
اگر خیلی بهتر از جیبی باشه خوب میرم دنبال x28
برای جیبی هم مودم گلکسی سامسونگ مدنظرم بود که 5g هم ساپورت میکنه باند 5ghz هم داره
اما چون میخوام 24 ساعته یه جورایی ازش استفاده کنم فکر کنم جیبی خوب نیست چون باتریش نابود میشه
اون مودمی که میگی چنده؟چون x28 معمولا همه دست دوم هستن و بستگی داره گرید چند باشه از 7 تومن داره تا 10 تومن(میانگین بگو 8 و خورده ای) ولی از نظر قدرت گیرندگی و سرعت و امکانات اصلا شک نکن مودمهای 15-16 تومنی هم در حدش نیستن چه برسه به مودم جیبی.مثلا میتونی از چند باند مختلف سیگنال بگیری و اینا رو تجمیع میکنه و نهایت سرعتی که اونجا امکان داره رو بهت میده.

من خودم برای tdlt ایرانسل گرفتم که خودش میگه نهایت سرعت 80 مگابیت هست ولی من وقتهایی که خوب آنتن میده و سیگنال رو سبز نشون میده بالای 150 مگابیت هم باهاش گرفتم.حالا 5g اگه تو پوشش باشی که خیلی بیشتر از این حرفها باید بتونی بگیری

گوشی هم فکر کنم فقط شیائومی میتونه 5g بگیره و کلا گوشیهای غیر چینی بهشون مجوز نمیدن برای 5g و قفله و بعید میدونم فعلا کاری براش بکنن

اون مودمی که میگی چنده؟چون x28 معمولا همه دست دوم هستن و بستگی داره گرید چند باشه از 7 تومن داره تا 10 تومن(میانگین بگو 8 و خورده ای) ولی از نظر قدرت گیرندگی و سرعت و امکانات اصلا شک نکن مودمهای 15-16 تومنی هم در حدش نیستن چه برسه به مودم جیبی.مثلا میتونی از چند باند مختلف سیگنال بگیری و اینا رو تجمیع میکنه و نهایت سرعتی که اونجا امکان داره رو بهت میده.

من خودم برای tdlt ایرانسل گرفتم که خودش میگه نهایت سرعت 80 مگابیت هست ولی من وقتهایی که خوب آنتن میده و سیگنال رو سبز نشون میده بالای 150 مگابیت هم باهاش گرفتم.حالا 5g اگه تو پوشش باشی که خیلی بیشتر از این حرفها باید بتونی بگیری
اون مودم سامسونگ عه اطراف 5 تومنه
مگه گرید های x28 روی سرعتش تاثیر دارن ؟

اون مودم سامسونگ عه اطراف 5 تومنه
مگه گرید های x28 روی سرعتش تاثیر دارن ؟
نه فرقی نداره حتی مدل pro هم بگیری رو سرعتش فرقی نداره.فقط گریدش از نظر تمیز بودن و اقلام همراهش هست.از جای مطمئن هم بگیری که آنلاک دائم داشته باشه و گارانتی کنه که آنلاکش نمیپره

• Like
Reactions: barney stinson
نه فرقی نداره حتی مدل pro هم بگیری رو سرعتش فرقی نداره.فقط گریدش از نظر تمیز بودن و اقلام همراهش هست.از جای مطمئن هم بگیری که آنلاک دائم داشته باشه و گارانتی کنه که آنلاکش نمیپره
مودم سامسونگه اینه
https://www.digikala.com/product/dkp-15669108/مودم-قابل-حمل-4g5g-گلکسی-مدل-galaxy-5g-scr01/

واقعیت یه نیمچه آشنایی گیر اوردم که اتفاقا x28 داره با کارتن و آنلاک بهم گفت 5900 به نظرم خیلی خوب گفت قیمتش رو گفت ظاهری هم تر و تمیز هستن

• Smile
Reactions: barney stinson
یه سوال راستی
خیلی هم داشت تبلیغ مودم نوکیا رو میکرد مدل 3.1 و 3.2 میگفت خیلی خوبه و خنک تر از x28 کار میکنه و اینا
نمیدونم از نظر سرعتی میتونه با x28 رقابت کنه یا نه تو چیزی نشنیدی از نوکیا ها
نه راستش چیزی نشنیدم ولی این x28 اگه تر و تمیز و آنلاک باشه واقعا ریسکی نداره.هر کی اینجا داشته باشه میتونه تائید کنه چه مودم هیولایی هست.این قیمت هم که میگی واقعا عالیه.میدونی این x28 امتحان پس داده هست

یه سوال 5g و 4g از لحاظ پینگ هم متفاوتن؟
آره 5g تقریبا پینگ در حد همین نت adsl میده و خوبیش اینه که نوسان هم نداره.ولی 4g حتی اگه پینگ خوبی هم بده باز نوسان داره...البته این روزها وضع نت خیلی روش حسابی نیست.دیگه خودت که وضع رو میبینی

یه سوال 5g و 4g از لحاظ پینگ هم متفاوتن؟
نه تا جایی که من دیدم ولی 5g یکم نوسان کمتری داره فکر کنم
نه راستش چیزی نشنیدم ولی این x28 اگه تر و تمیز و آنلاک باشه واقعا ریسکی نداره.هر کی اینجا داشته باشه میتونه تائید کنه چه مودم هیولایی هست.این قیمت هم که میگی واقعا عالیه.میدونی این x28 امتحان پس داده هست

آره 5g تقریبا پینگ در حد همین نت adsl میده و خوبیش اینه که نوسان هم نداره.ولی 4g حتی اگه پینگ خوبی هم بده باز نوسان داره...البته این روزها وضع نت خیلی روش حسابی نیست.دیگه خودت که وضع رو میبینی
اره منم گشتم تو اینترنت چیز خاصی دستگیرم نشد از این نوکیا
فردا همون میرم پیشش حضوری ببینم چطورین x28 هایی که داره
بازم ممنون از راهنماییت

مودم سامسونگه اینه
https://www.digikala.com/product/dkp-15669108/مودم-قابل-حمل-4g5g-گلکسی-مدل-galaxy-5g-scr01/

واقعیت یه نیمچه آشنایی گیر اوردم که اتفاقا x28 داره با کارتن و آنلاک بهم گفت 5900 به نظرم خیلی خوب گفت قیمتش رو گفت ظاهری هم تر و تمیز هستن
x28 بگیر چون به تعداد زیاد تو بازاره اگر یه موقع مشکل هم بخوره لوازمش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or