نه داداش حذف نکرده.من دیشب ۳ ساعته شبانه نامحدود خریدم و ۴۰ گیگ دان کردم.سلام
دوستان ایرانسل بسته های نامحدود شبانه ساعتی رو حذف کرده؟
مودم بگیریم نگیریم؟ مودمهاش با سیم کارتهای همراه اول هم کار میکنن یا نه؟
نه داداش حذف نکرده.من دیشب ۳ ساعته شبانه نامحدود خریدم و ۴۰ گیگ دان کردم.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
داداش من با هات اسپات آیپد مینی 2 میفرستم روی پی سی و دان میکنم..خیلی ام راضی ام و اصلا دیگه نیازی به خرید مودم نیست..فقط سیمکارت 4جی باید داشته باشی...مودم داری؟
مودم از بیرون هم میشه گرفت یا فقط نمایندگی؟
هات اسپات گوشی فعال کنم سرعتش فرق میکنه یا حتمن مودم میحاد؟
ممنون میشم جواب بدی
من از 3g همراه اول استفاده میکنم با سرعت دانلود 2.5~2 مگ سرعتمم تو سرورای ایرانی و خارجی هیچ تفاوتی نداره مگر اینکه خود سرور مشکل داشته باشهمدتیه دنبال نت بدرد بخورم برای دانلود ازpsnو مولتی پلیری و.......
رفتم سراغ سیمکارتها و4g دیدم فقط سرعت دانلود خوبی دارن (اونم هنگام دانلود از سرورهای داخلی نه خارجی ) و تو ps4 حتی nat type3 میده!
مابقی ispها هم که محدود هم از نظر سرعت هم انتقال دیتا.
موندم چه کنم:/
الان با 4g میشه nat type2 گرفت؟! هنگام دانلود ازpsn یا سرورهای خارجی ریت دانلودتون چقدره؟!
من از 3g همراه اول استفاده میکنم با سرعت دانلود 2.5~2 مگ سرعتمم تو سرورای ایرانی و خارجی هیچ تفاوتی نداره مگر اینکه خود سرور مشکل داشته باشه
شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که از سرویس دهنده های دیگه نت ثابت بگیرید برای مصرف روزانه و بازی کردن از نت سیم کارتم برای دانلود شبانه استفاده کنید نت سیم کارت بدرد مولتی نمیخوره چون اصلا پینگ خوبی نمیده و هیچ وقت هم ثابت نیست فقط یه عده خیلی محدود بسته به موقعیت و انتن دهیشون میتونن پینگ قابل بازی بگیرن که اونا هم وسط بازی ممکنه چند ثانیه لگ داشته باشن همین تاپیک هم بگردید خیلیا برای مولتی (حتی با مودم) تست کردن و پشیمون شدن
دانلود از psn هم که هیچ وقت با خود کنسول سرعت خوبی نمیده من خیلی راحت با psx download helper لینک دانلود رو درمیارم با psx link creator بقیه لینکاشو میسازم و میذارم تو لیست دانلود منیجر برای بدست اوردن اپدیت ها و فایل dp هم از ps4 pkg finder استفاده میکنم اتفاقا خیلی راحتترم هست از سایتای ایرانی بخوام دانلود کنم باید کلی صبر کنم تا فایلارو از حالت فشرده خارج کنم اینجوری پوشه دانلودش رو با مسیر psx download helper یکی میکنم بعد از اتمام دانلود مستقیم انتقال میدم
نیازی به مودم نیست با هات اسپات گوشی راحت میشه دانلود کرد تفاوتی ندارهتشکر
الان موارد لازم برای دانلود با ریت خوب چیه؟سیمکارت 4g و یک مودم ؟ وسلام؟
مگر محدودیت دانلود ندارن سیمکارت ها؟ !
نیازی به مودم نیست با هات اسپات گوشی راحت میشه دانلود کرد تفاوتی نداره
موارد لازم برای سرعت خوب بستگی به موقعیت شما و فاصله با دکل داره که چقدر خوب انتن بده اگه انتن دهی (ایرانسل یا همراه اول) خوب نباشه کاری نمیشه کرد من یبار سیم کارت 4g ایرانسل تست کردن اینترنت E میداد با سرعت 120 کیلوبایت !
محدودیت دانلود دارن ایرانسل هر طرح 3 ساعتش که فکر کنم 2تومن باشه 60 گیگ اجازه دانلود میده میتونید دوتا طرح بزنید (4ت) 6 ساعت با 120گیگ اجازه دانلود همراه اول بسته روزانه داره 2 تا 7 صبح (5ساعت) با 20 گیگ محدودیت دانلود (البته نسبت به قیمت هزار تومنیش 20 گیگ کاملا قابل قببوله) من بسته ماهانه همراه اول میگیرم 1 تا 11 صبح (30ت) محدودیتی هم اگه داشته باشه انقدر زیاد هست که استفاده نشه همین دیشب کل mortal kombat x با اپدیتاش و ghost recon wildlands رو برای ps4 دانلود کردم فک کنم نزدیک 100 گیگ حجمشون بود
اگه برا دانلود ميخوايد كلا سرعت خوبي رو كنسول نميده وصل كنيد به پي سي يا لپ تاپ با اون دانلود كنيدتشکر ولی کاملا گیج شدم
به صورت مختصر بعد از فعال کردن نت سیمکارت و..........چگونه گوشی رومتصل کنم به کنسول یعنی نت گوشی رو شیر کنم با کنسول؟!
دوست عزیز شما چطور با کنسول دانلود میکنی؟نیازی به مودم نیست با هات اسپات گوشی راحت میشه دانلود کرد تفاوتی نداره
موارد لازم برای سرعت خوب بستگی به موقعیت شما و فاصله با دکل داره که چقدر خوب انتن بده اگه انتن دهی (ایرانسل یا همراه اول) خوب نباشه کاری نمیشه کرد من یبار سیم کارت 4g ایرانسل تست کردن اینترنت E میداد با سرعت 120 کیلوبایت !
محدودیت دانلود دارن ایرانسل هر طرح 3 ساعتش که فکر کنم 2تومن باشه 60 گیگ اجازه دانلود میده میتونید دوتا طرح بزنید (4ت) 6 ساعت با 120گیگ اجازه دانلود همراه اول بسته روزانه داره 2 تا 7 صبح (5ساعت) با 20 گیگ محدودیت دانلود (البته نسبت به قیمت هزار تومنیش 20 گیگ کاملا قابل قببوله) من بسته ماهانه همراه اول میگیرم 1 تا 11 صبح (30ت) محدودیتی هم اگه داشته باشه انقدر زیاد هست که استفاده نشه همین دیشب کل mortal kombat x با اپدیتاش و ghost recon wildlands رو برای ps4 دانلود کردم فک کنم نزدیک 100 گیگ حجمشون بود
دوست عزیز شما چطور با کنسول دانلود میکنی؟
من خیلی افت سرعت دارم با کنسول.ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
مشكل از نت سيم كارته با نت ثابت منم راحت ميتونم دانلود كنم با كنسولنتم۲مگمخابراته رو کنسول ریت دانلود. ۱.۸mbpsمیده . یه خط دیگه مون هم ۲مگمخابرات داریم ولی اون نهایت ۹۶۰کیلوبایت ریت دانلود میده (گویا خط رانژه هرچی قدیمیتر بهتر)
الانم با۳gایرانسل تست کردم فاجعه ست ! دانلودش تایم اوت میشه استور لود نمیشه نت تایپ م ۳
View attachment 74848