بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

38364131889058585657.jpg

انشالا که ایرانسل بسته های نامحدود شبانه رو دوباره برگردونه..خداییش خیلی مناسب بود.من همین دیشب با ۱ ساعت نامحدود ۱۲ گیگ دان کردم که شد ۹۰۰ تومن.تو یک ماه اخیر بالای ۵۰۰ گیگ باهاش دان کردم.اگه نباشه افتضاح میشه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

دوستان یه سوال داشتم
من اگر یه بسته دو ساعته بخرم با یه بسته یک ساعته میتونم سه ساعت دانلود کنم؟
یعنی با هم تداخل پیدا نمیکنن؟
نه داداش تداخل نمیکنه..اولی که تموم شد شروع میکنه از بسته دومی استفاده میکنه.

• Like
Reactions: Grand Theft
احساس میکنم ایرانسل کم کم بره به سمت اینکه این طرح شبانه رو حذف کنه.واقعا برای مصرف کننده طرح عالی ای هست.من با ۴ تومن هر شب بالای ۸۰ گیگ دان میکنم.در حالیکه اگه بخوام همینو بخرم باید بالای ۲۰۰ هزینه کنم.

همین الان هم میتونی بزنی . من الان دو تا دو ساعته زدم . تو برنامه ایرانسل من حذف شده ولی با کد ستاره 7 مربع میشه خرید . ولی فقط یک ساعته و دو ساعته . سه ساعته نمیشه .

f88be96947e939912597359a613db471.jpg

امضای تاپاتاک :
تا نباشد چوب تر / فرمان نبرد گاو و خر

امضای تاپاتاک :
تا نباشد چوب تر / فرمان نبرد گاو و خر

احساس میکنم ایرانسل کم کم بره به سمت اینکه این طرح شبانه رو حذف کنه.واقعا برای مصرف کننده طرح عالی ای هست.من با ۴ تومن هر شب بالای ۸۰ گیگ دان میکنم.در حالیکه اگه بخوام همینو بخرم باید بالای ۲۰۰ هزینه کنم.

هزینش رو شاید بیشتر کنن ولی فکر نکنم حذف کنن چون الان با این بسته ها دارن رغیبایی که اینترنت ثابت میدن رو میسوزونن
از طرفی هم یه عده وقتی میبینن سرعتش خوبه میرن مودم میگیرن و مشتری ثابتشون میشن(جدا از ما گیمرا که برای اکثرمون مشکل پینگ داره, منظورم مردم عادی بود)
احتمالش هست در اینده که دیدن کاربرا راضین حذف کنن چون کلا نمیتونن رضایت مشتری رو ببینن حتما باید صدای همرو دربیارن ولی فعلا زوده

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
کیفیت کیفیت کیفیت
اگه با بالا رفتن قیمت بسته شبانه سرعتش هم خوب و البته پایدار بشه مشکلی نیست البته میدونم به مزاج یه تعدادی معدود که سرعت عالی و پایدار از ایرانسل میگیرن خوش نمیاد افزایش قیمت

تنها راه هم افزایش پهنای باند هست

خب ایرانسل بسته نامحدود رو حذف کرد
چقدر باید بدشانس باشه آدم
دو روز بود استفاده میکردم عجب شانس شخمی دارم من
همراه اول هم سرعت خیلی پایینه که ارزش نداره

خب ایرانسل بسته نامحدود رو حذف کرد
چقدر باید بدشانس باشه آدم
دو روز بود استفاده میکردم عجب شانس شخمی دارم من
همراه اول هم سرعت خیلی پایینه که ارزش نداره
حذف نشده . پست قبل گفتم با کد ستاره هفت مربع بگیر . من همین الان دارم دانلود میکنم .
فقط از برنامه ایرانسل من حذف شده اونپ گفتن فردا درست میشه .

ببخشید تو اینترنت نامحدود ایرانسل اگر من الان که ساعت ۱۰ شبه بسته نامحدود شبانه بگیرم خودش از ساعت دو فعال میشه یا نمی شه ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or