بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من تو سرعت مشکل چشمگیری ندارم ولی جدیدا موقع بازی Spike میفته و پینگ از 130 اینا واسه یکی دو ثانیه میره رو 350 و برمیگرده.
ولی در کل برای بازی راضیم ازش. از وی پی ان هم نیازی نیست استفاده کنم

6338688447.png

البته من بسته 30 گیگ دو ماهه رو میگیرم که میصرفه. چند وقت پیش ورداشته بودن و رفتم از پشتیبانی پرسیدم آنلاین گفت که بجاش TD-LTE باید بخری و بعد شروع کرد به چرت و پرت گفتن که 4 جی سرعتش کمه و اینا منم از خجالتش در اومدم تا اینکه 1-2 هفته بعد دوباره اضافه کردن :))

لعنت به همراه اول، اینترنت نامحدود رو از 1000 تومن 2500 کردن
يه لحظه قلبم گرفت گفتم نكنه همه بسته هارو گرون كرده باشن
ديدم بسته ماهانه همون قيمت قبليه بسته ماهانه ٢ تا ٧ صبح هم اضافه كردن ١٥ت خيلي خوبه
اون بسته روزانه هم احتمال ميدم ميزان حجمش رو زياد كرده باشن كه افزايش قيمت داشته بسته هزار تومنيش فقط ٢٠گيگ حجم داشت اصلا بدرد نميخورد قبلا كه استفاده ميكردم خيلي وقتا تموم ميشد و شارژ گوشي و بقيه بسته هارو خالي ميكرد

يه لحظه قلبم گرفت گفتم نكنه همه بسته هارو گرون كرده باشن
ديدم بسته ماهانه همون قيمت قبليه بسته ماهانه ٢ تا ٧ صبح هم اضافه كردن ١٥ت خيلي خوبه
اون بسته روزانه هم احتمال ميدم ميزان حجمش رو زياد كرده باشن كه افزايش قيمت داشته بسته هزار تومنيش فقط ٢٠گيگ حجم داشت اصلا بدرد نميخورد قبلا كه استفاده ميكردم خيلي وقتا تموم ميشد و شارژ گوشي و بقيه بسته هارو خالي ميكرد
اره فقط نامحدود شبانه رو زیاد کردن.
والا همون 20 گیگ هم کاره منو راه مینداخت.

لعنت به همراه اول، اینترنت نامحدود رو از 1000 تومن 2500 کردن
انتظار بیشتری نمیشه از همراه اول داشت. اولش که نامحدود بود بعد شد 20 گیگ الانم ورداشتن گرونش کردن.
البته درسته حجمش نامحدود شده ولی خب بازم نمیصرفه.

از ایرانسل نگم که با بسته معمولی 2 ماهه سرعت دانلودم بین 1-2مگابایت هستش و با بسته نامحدود دو ساعته (همین الان خریدم) سرعتم 200 کیلوبایت :|

آخرین ویرایش:
خب بعد 2 هفته کار کردن با اینترنت ftth مخابرات نظرم رو میگم.آقایون تو این مملکت دنبال نت باکیفیت نباشین.فیبر نوری هم آشغالیه مثل بقیه نت مملکت.1.5 هزینه فیبر کردم .4-3 ماه هم علافی کشیدم آخرش هم شرایطم از adsl هم بدتره.تکنولوژی بخوره تو سر این حروم.. ها.

کسی میدونه این اپراتورها دقیقا دارن چیکار میکنن
چرا هیچ نظارتی روی کارشون نیست
همراه اول قیمت بسته های نامحدود اینترنت رو 2/5 برابر کرده!
سرعت بسته های نامحدود ایرانسل هم تنه به تنه دایل آپ میزنه.
مگه وزیر ارتباطات نگفته نبود قیمت اینترنت تا 60 درصد ارزان شده.پس چی شد؟
هر چقدر هم که اعتراض میکنیم به جایی نمیرسه

• Like
Reactions: 2Lazy1Think
دوستان من دیشب نامحدود ایرانسل گرفتم و سرعتم بین ۶ تا ۸ مگ بود..تعجب میکنم دوستان میگن سرعتش کم شده..
ا
البته تو چند شب گذشته هر بسته ای میگرفتم تا ۲ روز و تا آخر حجمش میموند ولی از دیشب باز سر ساعتش تموم میشد..
نفهمیدم جریانش چی بود

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

دوستان من دیشب نامحدود ایرانسل گرفتم و سرعتم بین ۶ تا ۸ مگ بود..تعجب میکنم دوستان میگن سرعتش کم شده..
ا
البته تو چند شب گذشته هر بسته ای میگرفتم تا ۲ روز و تا آخر حجمش میموند ولی از دیشب باز سر ساعتش تموم میشد..
نفهمیدم جریانش چی بود

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
ما از سرعت شما بیشتر تعجب میکنیم تا کمیه سرعت خودمون =)) «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است / کارم از گریه گذشته است به آن می‌خندم»
4G همراه اول سرعت 300 کیلوبایت ، 4G ایرانسل سرعت 2 مگابایت

دیروز زنگ زدم همراه اول دلیل افزایش قیمت بسته شبانه رو بپرسم طرف اصلا معلوم نبود چی میگه یه سری اراجیف به هم میبست تحویلم میداد
دیدم مخم رو کار گرفته میگم سرعت چی ؟ تازه انگار برق گرفته باشدش شروع کرد از افزایش سرعت 4G همراه اول قصه بافتن منم OK BYE قطع کزدم
شب تست کردم دیدم 2500 رفت تو پاچم :))

آخرین ویرایش:
دیروز زنگ زدم همراه اول دلیل افزایش قیمت بسته شبانه رو بپرسم طرف اصلا معلوم نبود چی میگه یه سری اراجیف به هم میبست تحویلم میداد
دیدم مخم رو کار گرفته میگم سرعت چی ؟ تازه انگار برق گرفته باشدش شروع کرد از افزایش سرعت 4G همراه اول قصه بافتن منم OK BAY قطع کزدم
شب تست کردم دیدم 2500 رفت تو پاچم :))

سرعتش چقدر بود؟
حجم محدودیت 20 گیگ رو برداشتن یا نه

سرعتش چقدر بود؟
حجم محدودیت 20 گیگ رو برداشتن یا نه
در مورد حجم نپرسیدم چون سرعتم خیلی پایینه مبزان حجم برام دغدغه نبود
سرعتم زیره 1 مگ هست با 4G همراه اول ، خلاصه امید داشتم بهتر بشه که نشد

• Like
Reactions: mgh2225

ایرانسل استفاده کنه من‌ با ۴تومن نزدیک ۶۰گبگ تو ۶ساعت دانلود دارم‌ لامصب عالیه

سرعت ایرانسل منطقه ما خیلی پایین بود طوری که اصلا 3g انتن نمیداد 4g هم سرعت به زور به 2 مگ میرسید. یه چن وقتی (حدود 2 3 ماه ) مدام زنگ میزدم به پشتیبانی که سرعت پایینه اوناهم میگفتن بررسی میکنیم. خلاصه گذشت و منم بیخیال شده بودم تقریبا. تا اینکه چن وقت پیش دیدم دارن روی دکل نزدیک خونمون یه کارایی میکنن و یه چیزای سفید رنگی بهش وصل کردن. از اون به بعد 3g انتن داد و سرعت تقریبا 1.5 مگابایت هست و 4g هم گوش شیطون کر از 3.5 تا 6 متغییر میشه و میانگین روی 4.5 هست و هر شب تقریبا توی سه ساعت یه 30 گیگی میگیرم.

اینو گفتم که بیخیال نشید. اگه هی زنگ بزنید بهشون بالاخره مجبور میشن یه اقدامی بکنن.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or