بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سرعت ایرانسل منطقه ما خیلی پایین بود طوری که اصلا 3g انتن نمیداد 4g هم سرعت به زور به 2 مگ میرسید. یه چن وقتی (حدود 2 3 ماه ) مدام زنگ میزدم به پشتیبانی که سرعت پایینه اوناهم میگفتن بررسی میکنیم. خلاصه گذشت و منم بیخیال شده بودم تقریبا. تا اینکه چن وقت پیش دیدم دارن روی دکل نزدیک خونمون یه کارایی میکنن و یه چیزای سفید رنگی بهش وصل کردن. از اون به بعد 3g انتن داد و سرعت تقریبا 1.5 مگابایت هست و 4g هم گوش شیطون کر از 3.5 تا 6 متغییر میشه و میانگین روی 4.5 هست و هر شب تقریبا توی سه ساعت یه 30 گیگی میگیرم.

اینو گفتم که بیخیال نشید. اگه هی زنگ بزنید بهشون بالاخره مجبور میشن یه اقدامی بکنن.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
من الان 8 ماهه هر ماه دو بار دارم شکایت میکنم ولی هیچ حرکتی نشده ، تنها کاری که میکنن بعد چند روز از ار شکایت تماس میگیرن الکی پیگیری میکنن که درست شده یا نه
بعضی مواقع سرعتم بدتر هم شده
این چند شبه سرعتم رو ایرانسل هم زیر 1 مگ شده بود
مطمئن باش سمت شما غیر از خودت بازم بودن که شکایت میکردن وگرنه هیچی

من الان 8 ماهه هر ماه دو بار دارم شکایت میکنم ولی هیچ حرکتی نشده ، تنها کاری که میکنن بعد چند روز از ار شکایت تماس میگیرن الکی پیگیری میکنن که درست شده یا نه
بعضی مواقع سرعتم بدتر هم شده
این چند شبه سرعتم رو ایرانسل هم زیر 1 مگ شده بود
مطمئن باش سمت شما غیر از خودت بازم بودن که شکایت میکردن وگرنه هیچی
اره این احتمال هم هست که چن نفر دیگه هم تماس گرفته باشن ولی اینم بگم توی خونه ما فقط یه نقطه سرعت خوبه که اونم با کلی دنگ و فنگ پیداش کردم. شما هم جاهای مختلف خونه رو امتحان کن

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

ایرانسل استفاده کنه من‌ با ۴تومن نزدیک ۶۰گبگ تو ۶ساعت دانلود دارم‌ لامصب عالیه
ایرانسل از همشون بهتره..منم شبانه میگیرم و خیلی راضی ام...تو ۶ ساعت بین ۶۰ تا ۸۰ گیگ دان میکنم...
بهترین طرح تو تمام شرکت ها همین شبانه ایرانسل هست

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

یه سوال با توجه به کامنت بالا
دوستان شما با استفاده از سیم کارت ایرانسل گوشیتون که 4G هست طرح گرفتید یا اینکه مودم اینترنت ثابت TD LTE ایرانسل رو گرفتید؟

ایرانسل از همشون بهتره..منم شبانه میگیرم و خیلی راضی ام...تو ۶ ساعت بین ۶۰ تا ۸۰ گیگ دان میکنم...
بهترین طرح تو تمام شرکت ها همین شبانه ایرانسل هست

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
يعني از نظر شما ٤ت براي هر شب اون هم فقط ٦ساعت
در مقابل طرح يك ماه ٣٠ت ١٠ساعت همراه اول كه يعني هر شب هزار تومن براي ده ساعت بهتره؟
با اينكه سرعتم زياد بالا نيست ولي بيشتر از ١٠٠گيگ هم باهاش دانلود كردم
یه سوال با توجه به کامنت بالا
دوستان شما با استفاده از سیم کارت گوشیتون که 4G طرح گرفتید یا اینکه مودم اینترنت ثابت TD LTE ایرانسل رو گرفتید؟
اكثرا هات اسپات ميكنن سرعتش هم با مودم تفاوتي نداره مگر اينكه مدل گوشي پايين باشه
سرعت هم بستگي به موارد مختلف مثل فاصله از دكل و اينا داره

• Like
Reactions: arsenalmom
دوستان از شرکت مبین نت که مودم های td lte ارائه میکنه ، از لحاظ کیفیت اطلاع دارید؟
یه مدت دو ماه پیش استفاده میکردم خوب بود ولی الان میخوام برای خونه بگیرم و بین مبین نت و ایرانسل موندم
تعرفه های مبین نت به نظر ارزون تر میاد ولی باز اگر کسی تجربش بیشتره ممنون میشم توضیح بده

ایرانسل جدیدا انگولک کرده طرح شبانه رو
من با سرعت 6مگ دان میکردم ساعتی 20 گیگ دان میشه ولی به 40-45 گیگ که میرسه میزنه بسته شما تموم شده یعنی اسم بسته نامحدوده ولی 60 گیگ محدود هست که اونم 40-45 گیگ که میگیری قطع میشه اتومات. نامحدود تو سرعت مثلا ما هم میگیم عیب نداره ولی دیگه چرا 15 گیگ رو میدزدید خب؟
4 شبه این بساط داره اجرا میشه
ولی بازم قیمتش نسبت به تمام شرکتها و تمام طرح ها بهتر و ارزونتره گیگی 50 تومن میوفته شبی 90 گیگ در بهترین حالتی که من دان میکنم
بعضی وقتا ساعت 2 سرعت کمه ولی 2 به بعد میانگین 6 مگ هست

ایرانسل جدیدا انگولک کرده طرح شبانه رو
من با سرعت 6مگ دان میکردم ساعتی 20 گیگ دان میشه ولی به 40-45 گیگ که میرسه میزنه بسته شما تموم شده یعنی اسم بسته نامحدوده ولی 60 گیگ محدود هست که اونم 40-45 گیگ که میگیری قطع میشه اتومات. نامحدود تو سرعت مثلا ما هم میگیم عیب نداره ولی دیگه چرا 15 گیگ رو میدزدید خب؟
4 شبه این بساط داره اجرا میشه
ولی بازم قیمتش نسبت به تمام شرکتها و تمام طرح ها بهتر و ارزونتره گیگی 50 تومن میوفته شبی 90 گیگ در بهترین حالتی که من دان میکنم
بعضی وقتا ساعت 2 سرعت کمه ولی 2 به بعد میانگین 6 مگ هست
داداش چه زودتر تموم بشه و چه نشه با توجه به حداکثر سرعتی که میده هیچوقت 60 گیگ تو 3 ساعت پر نمیشه...
خوبیش اینه که سرعتش تقریبا ثابته و اصلا قطعی و دنگ و فنگ نداره...
در کل اگه این طرحهای شبانه نباشه باید کلی پول میدادیم جهت خرید ترافیک..

• Like
Reactions: mehdish
اومدم یه بسته یک ساعته ایرانسل گرفتم ببینم سرعتش چطوره، الان 2 ساعت گذشته ولی هنوز قطع نشده
1000 تومن هم شارژ نداشتم که باهاش بسته خریدم. جریان چیه ؟!!

اومدم یه بسته یک ساعته ایرانسل گرفتم ببینم سرعتش چطوره، الان 2 ساعت گذشته ولی هنوز قطع نشده
1000 تومن هم شارژ بیشتر نداشتم که باهاش بسته خریدم. جریان چیه ؟!!
مطمئنی بسته دیگه ای نداری رو خطت ؟ خب دانلود کن حالشو ببر

• Like
Reactions: JAVAD20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or