بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

یه چیزی هم هست همه مینالن بگم خودم همراه اول تست میکنم چند شبه اینا اومدن یه سری سایت ها رو محدود کردن مثلا من از دانلودها شروع کردم سرعت 300-400کیلو بایت رفتم دوسه تا سایت سرور که کمتر شناخته شده بود دانلود کردم سرعت بین 2-3 مگ بود ..من الان یک هفته نامحدود همراه اول رو گرفتم سرعتس 100k با همه جا فکر کنم باید همون یه شبه رو میگرفتم ....

آخرین ویرایش:
یه چیزی هم هست همه مینالن بگم خودم همراه اول تست میکنم چند شبه اینا اومدن یه سری سایت ها رو محدود کردن مثلا من از دانلودها شروع کردم سرعت 300-400کیلو بایت رفتم دوسه تا سایت سرور که کمتر شناخته شده بود دانلود کردم سرعت بین 2-3 مگ بود ..من الان یک هفته نامحدود همراه اول رو گرفتم سرعتس 100k با همه جا فکر کنم باید همون یه شبه رو میگرفتم ....
ربطی به همراه اول نداره .دانلودها چن روزی هست به خاطر مشکلات سرورشون سرعتش ترکیده. خودشونم گفتن در حال پیگیری هستن. منم با ایرانسل از بقیه سایتا تا 5 مگ میگیرم ولی از دانلودها 200 کیلوبایت.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

• Like
Reactions: shahriyar_pc
ربطی به همراه اول نداره .دانلودها چن روزی هست به خاطر مشکلات سرورشون سرعتش ترکیده. خودشونم گفتن در حال پیگیری هستن. منم با ایرانسل از بقیه سایتا تا 5 مگ میگیرم ولی از دانلودها 200 کیلوبایت.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
آها که اینطور ولی همراه اول در کل ترکیده بود دیشب من بیخیال شدم با همه جا 100k میداد . ایرانسل لعنتی که انتن نمیده اینجا زنگم زدم میگه شاید اختلال باشه 24 ساعت صبر کن ..... من قطع کردم

دوستان امروز رفتم سیم کارت همراه اول رو 4g کردم . البته من رو 3g هم وقتی شبانه 2-7 میخریدم تمام 20 گیگ رو دانلود میکردم
الان با توجه به این که روزانه اش گرون شده می خوام ماهانه 2-7 بخرم . این بسته محدودیت چند گیگی داره ؟
چوت بارها همراه اول دزد ! شارژ منو خورده . ایا اگه شارژ سیم کارت صفر باشه و فقط بسته یک ماه 2-7 فعال باشه میشه به 4g وصل شد ؟

دوستان امروز رفتم سیم کارت همراه اول رو 4g کردم . البته من رو 3g هم وقتی شبانه 2-7 میخریدم تمام 20 گیگ رو دانلود میکردم
الان با توجه به این که روزانه اش گرون شده می خوام ماهانه 2-7 بخرم . این بسته محدودیت چند گیگی داره ؟
چوت بارها همراه اول دزد ! شارژ منو خورده . ایا اگه شارژ سیم کارت صفر باشه و فقط بسته یک ماه 2-7 فعال باشه میشه به 4g وصل شد ؟
من اصلا به هیچکس همراه اول شبانه یک روزه پیشنهاد نمیکنم
بسته شبانه یک روزه قبلا 20 گیگ حجم داشت حجمش که تموم میشد شارژ خود گوشیو خالی میکرد برای همین صدای کاربرا دراومده بود الان بخاطر افزایش حجم احتمالا گرونترش کردن
بسته ماهانه 1 تا 11 صبح که من دارم توش محدودیتی ندیدم تا 100 گیگ دانلود کردم باهاش
اگه شارژ سیم کارت خالی باشه بسته بگیرید میشه استفاده کرد ولی نمیدونم به 4g میشه وصل شد یا نه من خودم بخاطر انتن دهی فقط به 3g دسترسی دارم
شنیدم میگن برای استفاده از 4g توی بسته های شبانه باید یه بسته الفا پلاس هم داشته باشید
حالا دقیق نمیدونم
شما یه بسته ماهانه بگیرید ببینید اگه 4g بود اما سرعت بالاتر از 3g ارائه نمیداد یه بسته ماهانه الفا پلاس هم بگیرید
توی مصرف روزانه هم بدردتون میخوره به هرحال

بعد مدت ها اومدم دیشب بسته خریدم ایرانسل. چقدر مضخرف بود سرعت. با دانلود ها که 2.5-3.5 میگرفتم در بدترین حالت، امروز در بهترین حالت 1.8 بود :| از یه سایتی هم که حداقل 2 میگرفتم، امروز میانگین 300 400 داد.
اعصابمو خورد کرد. هر چیزی که خوب باشه میزنن میترکوننش :| خدا لعنتشون کنه

بعد مدت ها اومدم دیشب بسته خریدم ایرانسل. چقدر مضخرف بود سرعت. با دانلود ها که 2.5-3.5 میگرفتم در بدترین حالت، امروز در بهترین حالت 1.8 بود :| از یه سایتی هم که حداقل 2 میگرفتم، امروز میانگین 300 400 داد.
اعصابمو خورد کرد. هر چیزی که خوب باشه میزنن میترکوننش :| خدا لعنتشون کنه
برا منم همینطور مثلا سرعت8بود بسته یک ساعته زدم سرعت اومد رو600:دی
ولی راهش اینه وقتی سرعت خیلی پایین میاد برو تو تنظیمات apnرو حذف کن و یه جدید بساز درست میشه برا من که جواب داد دو بار

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
بسته های شبانه همراه اول حذف شدن؟کداش هیچکدوم کار نمی‌کنه
چه دزدایین اینا خو الان چیکار باید کنیم؟:|
فعلا که حذف شذه
البته من ماهانه دارم الانم بدون مشکل دانلود میکنم کسایی که از قبل بسته زدن میتونن استفاده کنن
تا فردا صبر کنید ممکنه بصورت موقت باشه و درستش کنن
بی دلیل نمیان یه سرویس پر طرفدار رو حذف کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or