بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

آخه وقتی کلی ملت هزینه میکنن درآمدشونم از این بخش مسلما بالاس چه مرگی دارن آخه.
خیر سرمون یه کار مهم داشتم امشب باید حجم بالا دانلود میکردم.مشکل هزینه و حجما کی تو ایران میخواد درست و قانونمند باشه خدا میدونه:|

فعلا که حذف شذه
البته من ماهانه دارم الانم بدون مشکل دانلود میکنم کسایی که از قبل بسته زدن میتونن استفاده کنن
تا فردا صبر کنید ممکنه بصورت موقت باشه و درستش کنن
بی دلیل نمیان یه سرویس پر طرفدار رو حذف کنن
من بسته هفتگی گرفته بودم امشب وصل نشد :/

آخرین ویرایش:
شبانه ايرانسلم افتضاح شده،سرعت بشدت پايين اومده،فكر كنم ديگه كم كم بايد بيخيال بسته هاي شبانه بشيم،هر چي هست زير سر خودشونه

Sent from my iPad using Tapatalk

ای بابا!
البته من امروز 2 تا 7 رو وصل بودم ولی اگه حذف کنن که خیلی بد میشه
شبانه همراه اول بهترین گزینه واسه دانلود بود! تو چند روز گذشته هر شب بین 30 تا 40 گیگ دانلود میشد کرد.

منم تازه متوجه شدم همراه اول بسته هاى شبانه اش رو حذف كرده. اما انگار موقتى يه، اينطور كه تو سايت همراه اول نوشته
بسته های آلفا+ شبانه (با حجم محدود)

بسته‌های آلفا+ شبانه، بسته های پرسرعت نوترینو هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده شبانه در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد طراحی شده اند.

با عنایت به مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات مبنی بر رعایت کف قیمت بسته های اینترنت منتظر طراحی و ارائه بسته های جدید شبانه باشید.
البته بنظر ميرسه ديگه نامحدود نيست و ساعتش هم ١ تا ١١ نيست! كلا خدا بخير كنه. اين شركت هاى ارائه دهنده ى خدمات هيچ وقت در راستاى رضايت مردم نبوده! سابقه نشون داده هميشه وقتى مردم از چيزى راضى اند براى سود بيشتر از شرايط سوء استفاده ميكنن.

چرا همه چی داره گرون میشه اولش شبانه هزار تومن بود بعد شده ۲۵۰۰ از یک تا یازده شده ۵۰۰۰ تومن الانم که میگید حذف کرده بسته های روزانه هم ۴ گیگ بعلاوه ۴ گیگ شبانه بود الان کرده فقط ۱ گیگ شبانه .جالبه

داخل كانال رسمي تلگرام همراه اول نوشته اين موضوع رو ظاهرا شبانه ها حذف شدن به طور كامل :D
گفتن دستور رگولاتوری بوده و ایرانسل هم باید اجرا کنه
بهرحال اینجا ایرانه همیشه بجای پیشرفت پسرفت میبینیم...
مثل اینکه کسایی که کار دولتی میگیرن یه دوره آموزشی به نام "چگونه مردم را ناراضی نگهداریم" میگذرونن

یه مشت گدای اشغال وقتی سر پست باشن همینه.
باید از مردم هرجور شده پول بچاپن این کشور چیش سرجاش بوده که نتش درست باشه.
دلمون خوش بود از بابت دانلود حداقل مشکلی نداریم دیگه که به لطف مسیولای زحمتکش گدا اینم از ما گرفتن.

ایرانسل هم قراره برداره بسته های شبانه رو؟
احتمالش هست
اینا که گفتن رگولاتوری این طرح رو به همه جا داده و ایرانسل هم باید اجرا کنه
معلوم نیست چکار میکنن آخه نه قیمت اینترنت پایین میاد نه حجم بیشتر میشه شرکتای اینترنت ثابت هم طرح های شبانه رو اکثرا برداشتن یه نت موبایل بود که اونم خدارو شکر مشکلش رو حل کردن

• Like
Reactions: mohsen2012
احتمالش هست
اینا که گفتن رگولاتوری این طرح رو به همه جا داده و ایرانسل هم باید اجرا کنه
معلوم نیست چکار میکنن آخه نه قیمت اینترنت پایین میاد نه حجم بیشتر میشه شرکتای اینترنت ثابت هم طرح های شبانه رو اکثرا برداشتن یه نت موبایل بود که اونم خدارو شکر مشکلش رو حل کردن
کیفیتم داغونه :| اینجا فقط مخابرات پوشش داره که اونم ...از همین بسته ها یه استفاده میکردیم که در حال حاضر برداشتن .

بسیاری از سرویس دهنده های adsl دانلود شبانه رو برداشتن اینها هم دارن حذف میکنن و با این حرکت عملا دارن دانلود رو کلا از اینترنت برمیدارن و فقط میشه از سایت های شاتل یا اسیاتک یا به عبارتی فایل های تایید شده رو دانلود کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or