2Lazy1Think
کاربر سایت
بی زحمت یه تست کانکشن و مخصوصا پینگ با سرورهای خارجی قرار میدید .. . .
App ایرانسل رو نصب روی گوشیتکد خرید اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل چیه؟هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم
دقیق بگید لطفا
دیشب همراه گرفتم 4جی نبود 3جی بود از 2 تا 7 سیزده گیگ دان کردم امشب ایرانسل رو تست کنم ببینم چی به چیه ایرانسل آنتن 4جی میده
تنها چیزی که پیدا کردم بسته فروش یک ساعته نامحدود(20 گیگ ماکزیمم) هست که باید بین 2 تا 8 صبح مصرف بشه.یعنی برای 6 ساعتش باید 6 بار یک ساعته رو شارژ کنم؟ 6*900=5400 تومنApp ایرانسل رو نصب روی گوشیت
بسته ۱ساعته ۲ساعته و ۳ ساعته دارهتنها چیزی که پیدا کردم بسته فروش یک ساعته نامحدود(20 گیگ ماکزیمم) هست که باید بین 2 تا 8 صبح مصرف بشه.یعنی برای 6 ساعتش باید 6 بار یک ساعته رو شارژ کنم؟ 6*900=5400 تومن
یا بسته دیگه ای داره؟
3g خوب نباشه که فکر نکنم اصلا 4g شهدوستان من 3G ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود توی این محلی که ما هستیم ایا 4G ش هم همینه یا خیلی بهتره؟
ولی همراه اول خوب بود اما پینگش یهو میره بالا اونم 4Gش فرق میکنه یا نه؟
کد نامحدود سه ساعته #3*6*5*555* هست برای دو و یک ساعته هم عدد 3 رو تغییر بدید برای استفاده 6 ساعته باید دوتا بسته 3 ساعته بگیرید که هرکدومش 2ت هست و میشه 4تکد خرید اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل چیه؟هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم
دقیق بگید لطفا
دیشب همراه گرفتم 4جی نبود 3جی بود از 2 تا 7 سیزده گیگ دان کردم امشب ایرانسل رو تست کنم ببینم چی به چیه ایرانسل آنتن 4جی میده
الان دیدم.واقعا متاسفم.ایرانسل بسته ساعتی شبانه نامحدود رو برداشت
مبارکه![]()
چطور برای من هست ؟ایرانسل بسته ساعتی شبانه نامحدود رو برداشت
مبارکه![]()
از فن آوا سرویس بگیر. شبانه رایگان داره. از 2 شب تا 7 صبح.واقعا شورش دراومده
این چند روز از این بسته ها برای دانلود استفاده میکردم چون صبانت هم شبونه هارو حذف کرده الان هم که تازه دستمونو رو این گذاشتیم اینا هم حذف کردن. حالا باید چکار کنیم تکلیف ما که دانلود زیاد داریم چی میشه سمت کدوم شرکت بریم