بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

شما ایرانسل که به 6 می رسه با موبایل شیر می کنی یا با مودم؟
بعد می شه بگی مثلا از چه سایتی دانلود می کنی چون سرور سایتم مهمه.
من با مودم 6 7 مگ تو معمولی(ایرانسل) می گیرم.ولی شبانه نه.
با موبایل شیر میکنم سایتم من ۹۹ در صد از وطنی ها دانلود میکنم مثل دانلودها .فردا دانلود ،کلا سرعت عالیه مگه اینکه سایته خیلی داغون باشه:D
تو روزم جالبه سرعت من از دو مگ بیشتر نمیره حتی به ۵۰۰ کیلو بایت هم میرسه در بدترین حالت ولی از ۵ صبح عالیه سرعت و نوسان ندارم کلا به منطقه ای
که هستین ونزدیکی به آنتن بستگی داره

• Like
Reactions: mohammad.j
والا من با ایرانسل راحت تا 4مگ میگیرم مثلا تو 6 ساعت بالای 40گیگ میتونم دانلود کنم
زمانش هم دقیق سره تایم مقرر نت رو تموم میکنه نه زودتر نه دیرتر

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
دوستان من با نت ایرانسل از بیشتر سرورا با سرعت 5 6 مگ بر ثانیه دانلود میکنم ولی وقتی رو ps4 هات اسپات میکنم سرعت خیلی میاد پایین مثلا در حد 200 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه.. راهی هست ک درست بشه؟ تغییر dns و همه ی این کارارو انجام دادم ولی درست نشد!

سلام
من این اینترنت TD-LTE که نسل 4 ثابت بهش میگن رو میخواستم بگیرم.هدفمم بازی انلاین هست چون مخابراط منطقه ما مشکل داره و پارس انلاین اینا خیلی اذیت میکنه بابت کیفیت افتضاح و قظع و وصلی.
حالا این 4G ثابت این مشکلارو داره یا نه؟هزینش یکم بالاس و میترسم بگیرم ولی بدتر از این چیزی که دارم باشه.ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه

سلام
من این اینترنت TD-LTE که نسل 4 ثابت بهش میگن رو میخواستم بگیرم.هدفمم بازی انلاین هست چون مخابراط منطقه ما مشکل داره و پارس انلاین اینا خیلی اذیت میکنه بابت کیفیت افتضاح و قظع و وصلی.
حالا این 4G ثابت این مشکلارو داره یا نه؟هزینش یکم بالاس و میترسم بگیرم ولی بدتر از این چیزی که دارم باشه.ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
با توجه به تجربه ای که دوستان داشتن ، اگه منطقتون پوشش خوبی داشته باشه میانگین رو 4 مگابایت هست و نوسان کمتری هم نسبت به lte معمولی داره ...
اگر فقط واسه گیم انلاین میخوای بگیری که اوکی هست ولی اگه برای دانلود هم میخوای بهتره صبر کنی تا بسته شبانه واسش بذارن ;)

• Like
Reactions: robb stark
با توجه به تجربه ای که دوستان داشتن ، اگه منطقتون پوشش خوبی داشته باشه میانگین رو 4 مگابایت هست و نوسان کمتری هم نسبت به lte معمولی داره ...
اگر فقط واسه گیم انلاین میخوای بگیری که اوکی هست ولی اگه برای دانلود هم میخوای بهتره صبر کنی تا بسته شبانه واسش بذارن ;)
راسیتش من زیاد اهل دانلود کردن نیستم فقط برای انلاین بازی کردن میخوام.حدود دوساله پارس انلاین دارم این یه ماه اخیر هرروز کار من شده زنگ زدن بهشون خیلی لگ و افت کیفیت داره.جوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد دیگه

• Like
Reactions: mobile1199
راسیتش من زیاد اهل دانلود کردن نیستم فقط برای انلاین بازی کردن میخوام.حدود دوساله پارس انلاین دارم این یه ماه اخیر هرروز کار من شده زنگ زدن بهشون خیلی لگ و افت کیفیت داره.جوری شده که اصلا نمیشه بازی کرد دیگه
پارس انلاین من هم باهاش خیلی مشکل داشتم (خلاف خیلی ها ) و دقیقا هم مثل شما خیلی پیگیر مشکلاتش بودم . ولی وقتی دیدم اتفاقی نمی افته رفتم اسیاتک که اونم بد نبود ولی بهترین تجربم با lte خود ایرانسل بوده ...
والا من خودم همین الان با 4g معمولی ایرانسل هم پینگ مناسبی میگیرم رو کنسول و مشکل خاصی ندارم ! (البته بماند از سه هفته پیش تا پریروز نتشون منطقه ما کامل مشکل خورد و سرعت در حد dial up شده بود ولی همین الان راحت 3 مگابایت سرعت رو میده و پینگ مناسبی هم داره .)
راستی ! یه مشکلی هم که دارم سر nat type هست که خیلی وقت ها اذیت نمیکنه ...

• Like
با ادغام دو تا نت ایرانسل به صورت 3g و 4g روی دو تا مودم متفاوت توسط نرم افزار connectify dispatcher ، نتیجه ی زیر رو گرفتم (هر دو سیمکارتشون usim ایرانسل با بسته شبانه بود ) :

6z0ajtqcpuw9asyib16r.png

سرعت 4g بین 3 تا 5 مگابایت.s نوسان داشت ولی سرعت 3g از 1.5 تا 2 مگابایت.s ثابت بود .
البته احتمالا دوستان نتایج بالاتری هم داشتند ولی قصد من به عنوان اولین تجربه ام در این مورد ، صرفا اطلاع رسانی بود ...

سلام
این مودم نسل چهار ثابت رو گرفتم و بسته هم خریدم براش.ولی مشکل من اینه کنسول چه از طریق وای فای و چه کابل نمیشناسه اونو ارور DNS میده هی!چیکار باید کرد؟لپ تاپ یبار تست کردم شناخت و وصل شد ولی دفعات بعد اونم ارور میداد!
اونوقت آیکون 3 تایی کیفیتی که روی مودم هست خاموشه نباید کاری کرد اونو؟از یه خطش تا سه خطش خاموشه!

با ادغام دو تا نت ایرانسل به صورت 3g و 4g روی دو تا مودم متفاوت توسط نرم افزار connectify dispatcher ، نتیجه ی زیر رو گرفتم (هر دو سیمکارتشون usim ایرانسل با بسته شبانه بود ) :

6z0ajtqcpuw9asyib16r.png

سرعت 4g بین 3 تا 5 مگابایت.s نوسان داشت ولی سرعت 3g از 1.5 تا 2 مگابایت.s ثابت بود .
البته احتمالا دوستان نتایج بالاتری هم داشتند ولی قصد من به عنوان اولین تجربه ام در این مورد ، صرفا اطلاع رسانی بود ...

آقا این چه برنامه ای هست؟ آموزشی چیزی داره؟

آقا این چه برنامه ای هست؟ آموزشی چیزی داره؟
conectify dispatch & hotspot هست که فقط با بخش dispatch قراره کار داشته باشی.
اموزش خاصی نداره ! فقط شما دو شبکه رو (بیش تر هم احتمالا جواب میده ) از راه های متفاوت (مثلا یکی با لن اون یکی با وای فای یا مثلا هر دو با لن ) وصل میکنی به سیستمت و بعد از وارد شدن به برنامه ، start dispatch رو میزنی .

سلام
این مودم نسل چهار ثابت رو گرفتم و بسته هم خریدم براش.ولی مشکل من اینه کنسول چه از طریق وای فای و چه کابل نمیشناسه اونو ارور DNS میده هی!چیکار باید کرد؟لپ تاپ یبار تست کردم شناخت و وصل شد ولی دفعات بعد اونم ارور میداد!
اونوقت آیکون 3 تایی کیفیتی که روی مودم هست خاموشه نباید کاری کرد اونو؟از یه خطش تا سه خطش خاموشه!
اگه کلا مودم وصل نمیشه که احتمالا ایراد از خودشه ! ببرید نمایندگی ایرانسل تست کنن ...
ولی اگه مربوط به شبکه هست که مناطق دیگه رو هم تست کنید . اگه اوکی بود ، مشکل از منطقتونه .

• Like
Reactions: kurosh900
اگه کلا مودم وصل نمیشه که احتمالا ایراد از خودشه ! ببرید نمایندگی ایرانسل تست کنن ...
ولی اگه مربوط به شبکه هست که مناطق دیگه رو هم تست کنید . اگه اوکی بود ، مشکل از منطقتونه .
به ایرانسل زنگ زدم میگن طول میکشه تا سیم کارت راه بیفته!الان 6 ساعت اینا گذشته اینقدر طول میکشه یعنی؟
منطقه که ساپورت میکرد انت ایرانسل 30 متری خونمونه اصلا.امکان داره مودم خراب باشه؟

به ایرانسل زنگ زدم میگن طول میکشه تا سیم کارت راه بیفته!الان 6 ساعت اینا گذشته اینقدر طول میکشه یعنی؟
منطقه که ساپورت میکرد انت ایرانسل 30 متری خونمونه اصلا.امکان داره مودم خراب باشه؟
سابقه داشتم سیم کارت ایرانسلم بعد یه هفته اکتیو شده ! :دی
همه چیز امکانش هست ولی صبر کن ببین اوکی میشه یا نه . نهایتا بعد 2 روز دوباره زنگ بزن ، اگه سیم کارت اوکی شده بود که مشکل از مودمه ! و اگه نشده بود که بازم باید صبر کنی .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or