واسه منم همین صبح امروز پیش اومد این مورد .. با سرور پی سی دانلود سرعت رو 2 فیکس بود ولی با یه سایت فیلم و سریال سرعت رو 5 بود.دوستان همه چیز رو هم نمیشه گردن ایرانسل و همراه اول انداخت.
بعضی وقتا سرور جایی که ازش دانلود میکنید هم مشکل پیدا میکنه.
مثلا من می خواستم بازی تام رایدر رو از سایت دانلودها بگیرم،سرعتم فیکس رو یک و نیم مگ بود.
ولی در همون موقعه از سرور تران بیت. فایل ها رو با سرعت شیش الی هفت و نیم مگ دانلود میکردم.

به نظرم یه 4جی ایرانسل بگیرمن تازه این *1000# رو کشف کردم، امشب فعال کردم و نزدیک 15-16 گیگ دانلود کردم با سرعت ثابت 2 مگ بر ثانیه که البته چون سیم کارتم 3G هست فک کنم طبیعی باشه.
اگه اینجوری باشه که واقعا عالیه. فقط من رو سیمکارت دائمی فعال کردم پس فردا نیان بگن زیاد مصرف کردی باید پول بدی؟
چون واقعا میصرفه آدم با 1000 تومن میتونی تا 20 گیگ دانلود کنه و اینطوری عملا اینترنت شبانه isp ها بی فایدس!
پ.ن : میخوام سیم کارتمو 4G کنم، یه سیم کارت دیتا دارم اونم 3g واسه 4g کردن چه مدارکی لازمه حتما باید خود مالک باشه؟
یه سیم کارت ایرانسل دارم واسه نت معمولی اما واسه دانلود نمیصرفه چون اون هر نامحدود یه ساعتش 900 تومنه. همراه اول 2 تا 8 شب 1000 تومنه که اگه 4G باشه به نظرم سرعتش تا 8-10 میره.به نظرم یه 4جی ایرانسل بگیر
الته اگه منطقه شما رو تحت پوشش 4جی داره
مثلا من تو 6 ساعت میتونم +40 گیگ دانلود کنم که البته 4تومن در میاد چون 2تا نامحدود 3 ساعته میزنم
مالک خط به همراه شناسنامه یا کارت ملی باید حضور داشته باشه حتما.من تازه این *1000# رو کشف کردم، امشب فعال کردم و نزدیک 15-16 گیگ دانلود کردم با سرعت ثابت 2 مگ بر ثانیه که البته چون سیم کارتم 3G هست فک کنم طبیعی باشه.
اگه اینجوری باشه که واقعا عالیه. فقط من رو سیمکارت دائمی فعال کردم پس فردا نیان بگن زیاد مصرف کردی باید پول بدی؟
چون واقعا میصرفه آدم با 1000 تومن میتونی تا 20 گیگ دانلود کنه و اینطوری عملا اینترنت شبانه isp ها بی فایدس!
پ.ن : میخوام سیم کارتمو 4G کنم، یه سیم کارت دیتا دارم اونم 3g واسه 4g کردن چه مدارکی لازمه حتما باید خود مالک باشه؟

من e3372 رو دارم چند ماهه سرعت دانلودشم تا 10 مگ میرسه، فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشیسلام به همگی
میخام مودم فورجی برای وصل کردن مستقیم به پورت usb لپتاپ بخرم و بین دو مدل e3372 و e8372 موندم.
نیازی به وای فای ندارم
واسم قدرت آنتن دهی یا در واقع سرعت دانلود بیشتر مهم تر هست
آیا تنها مزیت e8372 داشتن وای فای هست؟
و تنها مزیت e3372 داشتن ussd و قیمت مناسبش هست؟
e3372 آنلاک میشه و ussd داره ولی نمیدونم از نظر سرعت دانلود مثل e8372 هست یا نه؟
نمیتونم تصمیم بگیرم لطفا راهنمایی کنید
من e3372 رو دارم چند ماهه سرعت دانلودشم تا 10 مگ میرسه، فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشی