بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

از ایرانسل راضیم .. هفته ی پیش بهشون از طریق برنامه ی ایرانسل من پیام دادم ک نت منطقه ی ما هنوز 2G هستش و درخواست پوشش 4G دادم .. در کمال تعجب از دیشب 3G و 4G شده با سرعت دانلود 4 5 مگ بر ثانیه در حالت 4G !!

دوستان همه چیز رو هم نمیشه گردن ایرانسل و همراه اول انداخت.
بعضی وقتا سرور جایی که ازش دانلود میکنید هم مشکل پیدا میکنه.
مثلا من می خواستم بازی تام رایدر رو از سایت دانلودها بگیرم،سرعتم فیکس رو یک و نیم مگ بود.
ولی در همون موقعه از سرور تران بیت. فایل ها رو با سرعت شیش الی هفت و نیم مگ دانلود میکردم.

• Like
Reactions: hunter76
دوستان همه چیز رو هم نمیشه گردن ایرانسل و همراه اول انداخت.
بعضی وقتا سرور جایی که ازش دانلود میکنید هم مشکل پیدا میکنه.
مثلا من می خواستم بازی تام رایدر رو از سایت دانلودها بگیرم،سرعتم فیکس رو یک و نیم مگ بود.
ولی در همون موقعه از سرور تران بیت. فایل ها رو با سرعت شیش الی هفت و نیم مگ دانلود میکردم.
واسه منم همین صبح امروز پیش اومد این مورد .. با سرور پی سی دانلود سرعت رو 2 فیکس بود ولی با یه سایت فیلم و سریال سرعت رو 5 بود.

• Like
Reactions: esemech
من تازه این *1000# رو کشف کردم، امشب فعال کردم و نزدیک 15-16 گیگ دانلود کردم با سرعت ثابت 2 مگ بر ثانیه که البته چون سیم کارتم 3G هست فک کنم طبیعی باشه.
اگه اینجوری باشه که واقعا عالیه. فقط من رو سیمکارت دائمی فعال کردم پس فردا نیان بگن زیاد مصرف کردی باید پول بدی؟ :))

چون واقعا میصرفه آدم با 1000 تومن میتونی تا 20 گیگ دانلود کنه و اینطوری عملا اینترنت شبانه isp ها بی فایدس!

پ.ن : میخوام سیم کارتمو 4G کنم، یه سیم کارت دیتا دارم اونم 3g واسه 4g کردن چه مدارکی لازمه حتما باید خود مالک باشه؟

آخرین ویرایش:
من تازه این *1000# رو کشف کردم، امشب فعال کردم و نزدیک 15-16 گیگ دانلود کردم با سرعت ثابت 2 مگ بر ثانیه که البته چون سیم کارتم 3G هست فک کنم طبیعی باشه.
اگه اینجوری باشه که واقعا عالیه. فقط من رو سیمکارت دائمی فعال کردم پس فردا نیان بگن زیاد مصرف کردی باید پول بدی؟ :))

چون واقعا میصرفه آدم با 1000 تومن میتونی تا 20 گیگ دانلود کنه و اینطوری عملا اینترنت شبانه isp ها بی فایدس!

پ.ن : میخوام سیم کارتمو 4G کنم، یه سیم کارت دیتا دارم اونم 3g واسه 4g کردن چه مدارکی لازمه حتما باید خود مالک باشه؟
به نظرم یه 4جی ایرانسل بگیر
الته اگه منطقه شما رو تحت پوشش 4جی داره
مثلا من تو 6 ساعت میتونم +40 گیگ دانلود کنم که البته 4تومن در میاد چون 2تا نامحدود 3 ساعته میزنم

به نظرم یه 4جی ایرانسل بگیر
الته اگه منطقه شما رو تحت پوشش 4جی داره
مثلا من تو 6 ساعت میتونم +40 گیگ دانلود کنم که البته 4تومن در میاد چون 2تا نامحدود 3 ساعته میزنم
یه سیم کارت ایرانسل دارم واسه نت معمولی اما واسه دانلود نمیصرفه چون اون هر نامحدود یه ساعتش 900 تومنه. همراه اول 2 تا 8 شب 1000 تومنه که اگه 4G باشه به نظرم سرعتش تا 8-10 میره.

دوستان امروز پیش یه گوشی فروشی بودم که گفت بازار داری منم گفتم آره به بهانه آبدیت ازم گرفت منم گرم صحبت با دوستم شدم که دیدم داره یاد داشت میکنه فکر کنم داشت شناسه دستگاه رو از بازار یادداشت میکرد الآن میتونه هک کنه ؟؟؟فقط بازار رو یا همه چیو؟؟؟چیکار کنم؟؟؟ممنون میشم سریع جواب بدید

مالک خط به همراه شناسنامه یا کارت ملی باید حضور داشته باشه حتما.

آقا دو هفته پیش من یه مودم و سیمکارت 4G از ایرانسل گرفتم ولی این 10 گیگ هدیشو بعد دو هفته نمیخوان بدن. هر چند وقت یکبار زنگ میزنم به 700 یکم تند حرف میزنم باهاشون ولی تنها چیزی که میگن "در دست پیگیری" بودن پرونده هستش :|

حضوریم رفتم همینکارو کردم و گفتن که سیستم کوفتیشون در حال بروزرسانیه و نمیتونن کاری کنن :|

کسی تجربه مشابه نداره؟ چطوری این 10 گیگو بگیرم ازشون ؟
700 که واقعا پشتیبانیاش بلانسبت خیلی نفهم تشریف دارن تنها چیزی که بلدن "در دست پیگیریه".
بخش پشتیبانی نمیشه مستقیم تماس گرفت؟

اقا دمتون گرم این همراه اول خیلی جوابه 2-3 مگابایت سرعت میده منتها دوستان یه چیزی
من اول خودم تنظیمات accsess point رو دستی وارد کردم تا 200 کیلو بایت بیشتر نمیداد بعد رفتم تو سایت همراه اول مدل گوشی وارد کردم تنظیمات جدید فرستاد سرعت اوکی شد. در ضمن حرف دوستمون تایید میشه مثل اینکه 20g بیشتر نمیشه که بنظرم بازم منطقی با 1000 تومن 20 گیگ.

یه سوال دیگه من ایرانسل تست کردم از 5 تا انتن 2 تا میداد بعد اینترنت رو میزد e به خاطر انتن دهی ضعیفه؟

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
میخام مودم فورجی برای وصل کردن مستقیم به پورت usb لپتاپ بخرم و بین دو مدل e3372 و e8372 موندم.
نیازی به وای فای ندارم
واسم قدرت آنتن دهی یا در واقع سرعت دانلود بیشتر مهم تر هست

آیا تنها مزیت e8372 داشتن وای فای هست؟
و تنها مزیت e3372 داشتن ussd و قیمت مناسبش هست؟

e3372 آنلاک میشه و ussd داره ولی نمیدونم از نظر سرعت دانلود مثل e8372 هست یا نه؟

نمیتونم تصمیم بگیرم لطفا راهنمایی کنید

سلام به همگی
میخام مودم فورجی برای وصل کردن مستقیم به پورت usb لپتاپ بخرم و بین دو مدل e3372 و e8372 موندم.
نیازی به وای فای ندارم
واسم قدرت آنتن دهی یا در واقع سرعت دانلود بیشتر مهم تر هست

آیا تنها مزیت e8372 داشتن وای فای هست؟
و تنها مزیت e3372 داشتن ussd و قیمت مناسبش هست؟

e3372 آنلاک میشه و ussd داره ولی نمیدونم از نظر سرعت دانلود مثل e8372 هست یا نه؟

نمیتونم تصمیم بگیرم لطفا راهنمایی کنید
من e3372 رو دارم چند ماهه سرعت دانلودشم تا 10 مگ میرسه، فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشی

• Like
Reactions: 1user
من e3372 رو دارم چند ماهه سرعت دانلودشم تا 10 مگ میرسه، فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشی

خیلی ممنون ببخشید چند سوال دارم
1) سرعتش 10 مگابایته یا 10 مگابیته ؟
2) مودم e3372 رو با کابل چند متری به usb لپتاپ وصل کردید؟
3) آنتن هم به مودم وصل کردید؟ (این سرعت با آنتن هست یا بدون آنتن؟)
4) داخل ساختمون باید حتما پشت پنجره باشه یا اینکه هر جای اتاق آنتن دهی خوبی داره؟
5) مودم آنلاک هم کردین؟ اگه موقع آنلاک تا 10 بار کد قبول نکنه مودم میسوزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or