بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان همه سيمكارت هاي ايرانسل از 4g و 3g پشتيباني مي كنند يا سيم كارت خاصي بايد تهيه كنم ؟
چون من يك اعتباري ميخواستم بگيرم

Sent from my iPhone using Tapatalk

این مودم 4G امروز یبار وصل شد که نه تایم اوت داشت و Ping هم ۱۰۰ بود.سرعت دانلود با تست کنسول که زدم ۸ مگ بود.
بهشون زنگ زدم که چرا قطع شده گفتن بخاطر تازگی مودم و سیم کارت طول داره.طبیعیه دیگه؟درست شه نت راحت شیم از هرچی مودم ADSL مضخرفه:D

دوستان یک سوال میکنم نخندید:D این سیم کارت 4G رو داخل گوشی بذاریم میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و شیر کرد اینترنت رو روی PS4 یا بهتره یک مودم بگیرم؟
می خواستم یکی از این بسته های TD-LTE رو بگیرم برای آنلاین بازی کردن و دانلود. بعد وضعیت پینگش مناسب هست یا نه؟
در ضمن مودم اگه نخوام خیلی گرون بیگرم و کارم رو هم راه بیندازه کدوم پیشنهاد میکنید؟
دست آخر هم این اعتباری و دائمی بودن سیم کارت ها علاوه بر قیمتی که برای خرید طرح میدیم پول اضافه هم باید بپردازیم ؟ مثلا روی قبض هزینه میاد؟
شد چند تا سوال:D

آخرین ویرایش:
خیلی این قضیه برا جالبه وقتی میخوای فایلی ار سرور مایکروسافت بگیری سرعت دانلود بین 3.7تا 5 متغیره وقتی از سرور سونی یا ایرانی بگیره سرعت بالاتر از 2 نمیره خیلی جالبه

کسی به این فضبه بر خورذه

خیلی این قضیه برا جالبه وقتی میخوای فایلی ار سرور مایکروسافت بگیری سرعت دانلود بین 3.7تا 5 متغیره وقتی از سرور سونی یا ایرانی بگیره سرعت بالاتر از 2 نمیره خیلی جالبه

کسی به این فضبه بر خورذه
سایت شاتل لند هم تست کن

Sent from my iPad using Tapatalk

دوستان یک سوال میکنم نخندید:D این سیم کارت 4G رو داخل گوشی بذاریم میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و شیر کرد اینترنت رو روی PS4 یا بهتره یک مودم بگیرم؟
می خواستم یکی از این بسته های TD-LTE رو بگیرم برای آنلاین بازی کردن و دانلود. بعد وضعیت پینگش مناسب هست یا نه؟
در ضمن مودم اگه نخوام خیلی گرون بیگرم و کارم رو هم راه بیندازه کدوم پیشنهاد میکنید؟
دست آخر هم این اعتباری و دائمی بودن سیم کارت ها علاوه بر قیمتی که برای خرید طرح میدیم پول اضافه هم باید بپردازیم ؟ مثلا روی قبض هزینه میاد؟
شد چند تا سوال:D
بله میشه شیر کرد
ولی td-lte هم سیمکارتش مخصوصه هم مودمش
با سیمکارت های اعتباری یا دائمی نمیشه ازش استفاده کرد

Sent from my iPad using Tapatalk

این مودم 4G امروز یبار وصل شد که نه تایم اوت داشت و Ping هم ۱۰۰ بود.سرعت دانلود با تست کنسول که زدم ۸ مگ بود.
بهشون زنگ زدم که چرا قطع شده گفتن بخاطر تازگی مودم و سیم کارت طول داره.طبیعیه دیگه؟درست شه نت راحت شیم از هرچی مودم ADSL مضخرفه:D
خدا رو شکر اوکی شد ...
فقط این قسمت bold شده رو درک نمیکنم ! :دی مگه گیم پده که هر چی بگذره نرم تر میشه ؟:دی

خدا رو شکر اوکی شد ...
فقط این قسمت bold شده رو درک نمیکنم ! :D مگه گیم پده که هر چی بگذره نرم تر میشه ؟:D
پشتیبانیشون داغونه اصلا!
اول گفتن چون مدل مودم و سیم کارت چون 4G هستن و جدیدن راه افتادنشون طول میکشه.بعد نگو موقع خریدن بسته که به من تراکنش موفق نشون داده از اونور وصل نشده و این چندروز کلا شارژ نداشته که وصل نمیشده!
میمردن از اول بگن!:D

من امروز یک مودم 4G گرفتم مدل d-100 بعد الان تو بازی های آنلاین psn ارور میده. برای بقیه هم همینطوریه یا باید مشخصات خاصی رو وارد کنم؟
باید برای مودم آنتن بخرم یا همینجوری خوبه؟

من امروز یک مودم 4G گرفتم مدل d-100 بعد الان تو بازی های آنلاین psn ارور میده. برای بقیه هم همینطوریه یا باید مشخصات خاصی رو وارد کنم؟
باید برای مودم آنتن بخرم یا همینجوری خوبه؟

DNS ها رو دستی دادی یا اتوماتیک. دستی بذار روی 4.2.2.4 و 8.8.8.8

• Like
Reactions: Augustus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or