بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

سلام
بسته شبانه نامحدود ایرانسل میگیرم برای دانلود به محض اینکه استارت دانلودو میزنم نت میپره و قطع و وصل میشه یعنی جوری که اصلا نمیخاد من دانلود کنم :|
توی ساعات عادی دانلود میزنم هیچ مشکلی نداره با چندتا سایت هم امتحان کردم. برای شما هم پیش اومده؟ راه حلی نداره؟

بسته های نامحدود 1 ساعته و 2 ساعته اینجوریه . مخصوصا 1 ساعته که کلان هیچی نمیشه باش دانلود کرد.رسما دارن ازت دزدی میکنن پول بسته رو میگیرن ولی قشنگ تو نیم ساعت تمام میشه و تا میای دانلود کنی 100 مگ که گرفت قطع میشه. پیشنهاد میکنم اگه دانلود دارید از بسته 3 ساعته استفاده کنید که بهترین سرعت دانلود هم میده و این مشکلات هم نداره.من راحت شبی 120 گیگ میگیرم اونم از PS4 نه با دانلود منیجر

آخرین ویرایش:
بسته های نامحدود 1 ساعته و 2 ساعته اینجوریه . مخصوصا 1 ساعته که کلان هیچی نمیشه باش دانلود کرد.رسما دارن ازت دزدی میکنن پول بسته رو میگیرن ولی قشنگ تو نیم ساعت تمام میشه و تا میای دانلود کنی 100 مگ که گرفت قطع میشه. پیشنهاد میکنم اگه دانلود دارید از بسته 3 ساعته استفاده کنید که بهترین سرعت دانلود هم میده و این مشکلات هم نداره.من راحت شبی 120 گیگ میگیرم اونم از PS4 نه با دانلود منیجر
عجب دزدایی شدن
خب آخه اگه نمیخوان این بسته ها رو بفروشن وردارن ملت تکلیفشون رو بدونن. من که امروز کلا سیم کارت ایرانسل رو دراوردم انداختم کنار.
دقیقا از اوایل تابستون فکر کنم اینطوری شد صد مگ دانلود میکرد قطع میشد تمام دانلودها خراب میشد.
گیر چه کسایی افتادیم تو این مملکت اپراطورشم جواب نمیده نگو موضوع همگانیه!!!

دوستان کسی مودم همراه اول داشته؟ من تازه خریدم که دیگه نخوام گوشیمو همش هاتسپات کنم. منتها سرعتش خیلی کمه! با گوشی تا 7 مگ هم میرسه ولی به مودم که وصل میشم 20 30 کیلوبایت :|

من برای دانلود دیتای بازی رو ps4 شبانه همراه اول میگیرن 1 تا 11 ولی شدیدا کنده و قطع میشه و حتی تا صبح 10 گیگ به سختی میگیره، این مشکل فقط روی کنسول هستش رو پی سی نرماله سرعت، راه حلی داره این مشکل رفع بشه؟

• Like
Reactions: Bizhanl
من برای دانلود دیتای بازی رو ps4 شبانه همراه اول میگیرن 1 تا 11 ولی شدیدا کنده و قطع میشه و حتی تا صبح 10 گیگ به سختی میگیره، این مشکل فقط روی کنسول هستش رو پی سی نرماله سرعت، راه حلی داره این مشکل رفع بشه؟
نه برای همه همینه
رایتل بزن 6 ساعت 33 گیگ دان کرد برام

شماره وارد شده نامعتبراست. لطفا شماره معتبری را وارد کنید.

سلام. میخوام وارد بخش ایرانسل من بشم وقتی شمارمو وارد میکنم این ارور میداد . مطمونم که درست وارد میکنم . چند تا شماره دیگه هم وارد کردم همین ارور میداد

• Smile
آقا یه هفته اس پینگا کاملا ترکیده. هر بازی که میرم سرور اروپا رسیده 180 در بهترین حالت. دوبی هم 70 میداد الان رسیده 100.
بعد وزیر ارتباطات کشور بجا حل کردن مشکل استوری کری خونی فوتبالی میزاره گیرم بهش میدی میگه در بهترین حالت ممکن پینگ ایران تا اروپا 70عه.
یکی نیست بهش بگه سوریه و عراق جنگ زده دارن 40 50 میگیرن در بدترین حالت بعد شما میگی 70:|:|:|

• Like
به همون لینک رفته بودم، شبانه رایگان توش نبود، شاید با اون کدی که شما دادی فعال میشه.
خوب این دوتا از هم مستقل اند
من که خودم از کد همیشه فعال می کنم
پول هم از اعتبار سیم کارت ورمیداره
_______
این لینک هم داره
IMG_۲۰۲۰۱۰۱۶_۱۲۵۱۲۳.jpg

• Like
Reactions: jujutala

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or