آره چی ؟تا اونجایی که من می دونم، آرهولی دوست عزیز، اگر امکانشو داری، بسته های نامحدود همراه اولو بگیر (من چند ساله این کار می کنم و هیچ محدودیتی نداره
)
بسته نامحدود همراه اول منظورت مثلا همین بسته 1شب تا 11 صبح 3900 تومنه ؟
آره چی ؟تا اونجایی که من می دونم، آرهولی دوست عزیز، اگر امکانشو داری، بسته های نامحدود همراه اولو بگیر (من چند ساله این کار می کنم و هیچ محدودیتی نداره
)
نه نمیشه بیشتر از اون حجم دانلود کردآره چی ؟میشه بیشتر دانلود کرد یا نمیشه ؟
آره چی ؟میشه بیشتر دانلود کرد یا نمیشه ؟
آره چی ؟میشه بیشتر دانلود کرد یا نمیشه ؟
از تجربه ای که من داشتم سرعت برای دانلود از psn جالب نیست.بعضی اوقات هم قطعو وصل میشه.پینگ هم که معمولا 140 به بالا هستش و نوسان هم داره.adsl خیلی بهتره از هر نظر.سلام وقت بخیر
دوستان بنده ADSL استفاده میکنم و کاربر شاتل هستم .از سرعت اپلودم راضی نیستم .
دوستانی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند چون تا جایی که میدونم سرعت اپلود همراه اول بالاتر از ADSL هست .ولی چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که ایا به اصطلاح stable هست نت همراه اول یا ایرانسل یا نه ؟
چون بنده نت همراه خودم رو شیر کردم توسط هات اسپات بر روی کنسول,گرچه موقع تست گرفتن اعداد عالی هستند ولی متاسفانه افت و خیز زیادی داره و کل بازی رو تحت تاثیر قرار میده.
در کل مودم و سیم کارت رو بگیرم یا خیر؟
ممنون
سلام وقت بخیر
دوستان بنده ADSL استفاده میکنم و کاربر شاتل هستم .از سرعت اپلودم راضی نیستم .
دوستانی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند چون تا جایی که میدونم سرعت اپلود همراه اول بالاتر از ADSL هست .ولی چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که ایا به اصطلاح stable هست نت همراه اول یا ایرانسل یا نه ؟
چون بنده نت همراه خودم رو شیر کردم توسط هات اسپات بر روی کنسول,گرچه موقع تست گرفتن اعداد عالی هستند ولی متاسفانه افت و خیز زیادی داره و کل بازی رو تحت تاثیر قرار میده.
در کل مودم و سیم کارت رو بگیرم یا خیر؟
ممنون
اره برای منم به شدت سرعت کم شده قبلا تو 1 ساعت 10 گیگ میگرفتم الان یک گیگ تو یه ساعت میگیرمدوستان کسی هست اینجا مشکل افت سرعت با همراه اول رو داشته باشه ؟ من بعد قطعیا سرعت دانلودم از 5 -6 مگابایت بر ثانیه رسیده روی 1 مگ و حتی به کیلو بایت هم میرسه :/