بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان دو تا سوال :
میشه همراه اول برای شب ها بسته خرید و برای استفاده روزانه یه بسته دیگه؟ منظومر اینه برای استفاده روزانه مثلا طرح x رو بخرم اما برای شبانه هم طرح نامحدود بخرم؟
و یه مودم با قیمت مناسب معرفی کنید ک بتونم نهایت استفاده از طرح شبانه رو ببرم .

دوستان دو تا سوال :
میشه همراه اول برای شب ها بسته خرید و برای استفاده روزانه یه بسته دیگه؟ منظومر اینه برای استفاده روزانه مثلا طرح x رو بخرم اما برای شبانه هم طرح نامحدود بخرم؟
و یه مودم با قیمت مناسب معرفی کنید ک بتونم نهایت استفاده از طرح شبانه رو ببرم .

جدیدا اکثر بسته های همراه اول همشون حجم شبانه هم دارن. مثلا الان بسته من 10 گیگ روزه و 10 شبانه است. ولی اگر بخوای یک بسته شبانه هم طرح نامحدود بگیری؛ مشکلی نیست و میتونی اینکارو کنی. برا سوال دومت دوستان راهنمایت می کنن. :D چون من از گوشی استفاده می کنم:D

• Like
Reactions: x23are
جدیدا اکثر بسته های همراه اول همشون حجم شبانه هم دارن. مثلا الان بسته من 10 گیگ روزه و 10 شبانه است. ولی اگر بخوای یک بسته شبانه هم طرح نامحدود بگیری؛ مشکلی نیست و میتونی اینکارو کنی. برا سوال دومت دوستان راهنمایت می کنن. :D چون من از گوشی استفاده می کنم:D
شبانه رو گوشی چ سرعتی میگیری/؟

سلام
قبلا یه مودم وایمکس داشتم که خیلی وقت بود استفاده نمیکردم بعد با طرح تعویض با مودم TD-LTE عوضش کردم اونم تا الآن یه گوشه خاک میخورد :D
یه طرح دیدم تو سایت ایرانسل، نامحدود سرعت 4 مگابیت 30 تومن. کسی تجربه کرده یا اطلاعی داره از این طرح؟ سرعتش واقعا 4مگه؟(تو نقشه سایت خونمون رو کامل پوشش میده). محدودیت حجم داره؟ کلا نظرتون؟

الآن شاتل دارم سرعت 2مگابیت 32.5 گیگ ماهانه 33تومن. پینگش با 4.2.2.4 90. ولی جدیدا خیلی تایم اوت میده و گاهی پینگ هم بالا میره + سرعت 2مگابیت خیلی کمه :(

مودم های 4g همراه شارژی رو میشه بدون وای فای و از طریق کابل یو اس بی وصل کرد به سیستم و ازشون استفاده کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or