از جای ، جای ایران این مشکل گزارش شده متاسفانه.اما از جایی که دانلود هم میکنید بستگی داره کجا باشه.منم خودم خیلی جاها همین مشکل رو دارم و خیلی جاها هم ندارمدوستان راه حلی برای جلوگیری از قطع شدن اینترنت همراه اول در هنگام دانلود وجود داره ؟!
هر 4-5 گیگ دانلود قطع میشه و باید مودم رو از کامپیوتر جدا کنم و دوباره وصل کنم .
اره من استفاده میکنمهنوزم همراه اول ۳ تا ۷ نامحدود هست یا نه؟
توی خود صفحه ی همراه اول باید نوشته باشه فک کنم ارههر بسته ای داشته باشی؟
سرعت بستگی به منطقه داره من با گوشی دانلود میکنم تا ۱۲مگ میره و معمولا رو ۱۰ هستبچه های همراه اول تو اون 4 ساعت شبانه چند گیگ دانلود میکنید؟
از چ مودمی استفاده میکنید؟ اصلا سرعت دریافتی ربطی به مدل مودم داره یا نه؟
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه)
۳۰ روز از ۲ تا ۷ بامداد *۱۰۰۰*۲۲۳۱# ۱۴,۵۰۰ تومان ۱۸۰ گیگابایت
۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح *۱۰۰۰*۲۲۳۲#۲۹,۰۰۰ تومان ۴۵۰ گیگابایت
بچه ها از ساعت 3-7 صحبت میکنن تو سایت خود همراه اول زده 1 تا 11 و اینکه 450 گیگ چیه قضیش؟مگه نامحدود نیست؟
سرعت دانلود 10-12 مگ هست؟سرعت بستگی به منطقه داره من با گوشی دانلود میکنم تا ۱۲مگ میره و معمولا رو ۱۰ هست
اون بستههای شبانه که گفتیو اگه واقعا به ساعتاش نیاز نداری نگیر
۳تا۷ که همه صحبت میکنن رو همه بستههای روزانه فعاله مثلا بسته ۱ماهه ۱۰۰مگ که ۴ت هست رو بگیری میتونی تو کل ماه ۳تا۷ صبح نامحدود دانلود کنی
البته من این چند هفته چک نکردم تو سایتشون یه صفحه برای این ۳تا۷ بود اونو چک کن ببین هنوز هست یا نه یا صبر کن کسایی که استفاده میکنن تایید کنن
بلهسرعت دانلود 10-12 مگ هست؟
این مشکلو منم ی جای دیگه هم شنیده بودمبسته های نامحدود همراه اول چرا اینطوری شده؟ شارژ میبره هیچی هم فعال نمی کنه!
من با گوشی تا 65 مگ میره ولی با کنسول تا 30 مگسرعت دانلود 10-12 مگ هست؟
قبل از خرید بسته 30 روزه اول یک بسته روزانه بخر تست کن .بچه های همراه اول تو اون 4 ساعت شبانه چند گیگ دانلود میکنید؟
از چ مودمی استفاده میکنید؟ اصلا سرعت دریافتی ربطی به مدل مودم داره یا نه؟
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه)
۳۰ روز از ۲ تا ۷ بامداد *۱۰۰۰*۲۲۳۱# ۱۴,۵۰۰ تومان ۱۸۰ گیگابایت
۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح *۱۰۰۰*۲۲۳۲#۲۹,۰۰۰ تومان ۴۵۰ گیگابایت
بچه ها از ساعت 3-7 صحبت میکنن تو سایت خود همراه اول زده 1 تا 11 و اینکه 450 گیگ چیه قضیش؟مگه نامحدود نیست؟