amir_k2m
کاربر سایت
کلا نتهای سیم کارتی هم تعطیل شدن نمیشه باهاشون به سرورهای گیم وصل شد دیگه adsl بماند بازم اینا دارن گند میزنن تو نتدوستان همراه اولی کسی مشکل کلا توی کانکت شدن به سرور بعضی بازیا یا دانلود بازیا از توی ps4 نداره؟
کلا نتهای سیم کارتی هم تعطیل شدن نمیشه باهاشون به سرورهای گیم وصل شد دیگه adsl بماند بازم اینا دارن گند میزنن تو نتدوستان همراه اولی کسی مشکل کلا توی کانکت شدن به سرور بعضی بازیا یا دانلود بازیا از توی ps4 نداره؟
آره. دیشب دانلود کردم هنوز سرجاش بودسلام هنوز بسته های همراه اول شبانه رایگان دارند ؟ از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟ چقدر سرعت میده با 4G ؟
چقدر میزاره ماهیانه دانلود کنیم ؟آره. دیشب دانلود کردم هنوز سرجاش بود
3تا7 هست
سرعتم که برای هرکس متفاوته
برای من در بهترین حالت تا 12مگ سرعت میده
من محدودیتی توش ندیدم فکرم نمیکنم داشته باشهچقدر میزاره ماهیانه دانلود کنیم ؟
منم این مشکل رو دارم البته با ایرانسل. قبلاً تا 120گیگ میشد دانلود کرد از 2تا8 صبح. الان بهترین حالت 60 گیگ اگه قطع نشه تازه.من جدیدا مشکل پیدا کردم با اینترنت رایگان ۳ تا ۷ همراه اول ،دقیقا از ساعت ۳ که میزنم دانلود هر یه ساعت الی ۴۰ دقیقه نت قطع میشه باس پای گوشی بشینم دیتا رو قطع و وصل کنم تا دوباره وصل بشه!!!جالبه تو این حالت فقط دانلود از سایت آپارات مشکل ندارم(مثلاً همزمان هم از آپارت دارم دان میکنم هم از مثلاً دانلودها مال دانلودها قطع میشه ولی آپارت بدون مشکل ادامه میده این مشکل چه با گوشی دان میکنم چه با هات اسپات با pc پابرجاست) از بقیه سایت چه داخلی چه خارجی قطع میشه
مشکلی واس بسته هات پیش نمیاد تعویض کنچون سیم من 4 جی نیست در بهترین نقطه سرعت 1.2 مگابایت میده
اگر تعویض کنم شارژ و بسته هاش نمیپره ؟ مخابرات تعویض میکنه ؟
منم این مشکل رو دارم البته با ایرانسل. قبلاً تا 120گیگ میشد دانلود کرد از 2تا8 صبح. الان بهترین حالت 60 گیگ اگه قطع نشه تازه.