منم بسته 10 گیگ 6 ماهه داشتم 2 روز قبل دانلود کردم و مشکلی نبود اما امروز از حجم کسر میکرد
من امروز دانلود کردم. چیزی کم نکرد.
در این مورد با پشتیبانی شون صحبت کنید.
منم بسته 10 گیگ 6 ماهه داشتم 2 روز قبل دانلود کردم و مشکلی نبود اما امروز از حجم کسر میکرد
بسته شبانه ایرانسل 2تا 8 صبح ـه میتونی سه ساعت رو کامل استفاده کنی در مورد اون یکی طرحت هم بگم که ایرانسل خودش به طور اوتومات اولویت رو میده به اونایی که محدودیتشون زود تر تموم میشه ینی شما وقتی بسته ساعتی رو فعال میکنی خود به خود اونی که محدودیت زود تر تموم میشه رو برات فعال میکنه پس خیالت راحت کاری به بستت نداره فقط ی موردی که هست مطمعن شو سر زمان معین دانلودت قطع میشه چون ممکنه از اون یک بستت استفاده کنهآف تاپیک رو بستن مجبورم اینجا بپرسم چون میخوام فیلم دانلود کنم
دوستان من دیشب خواستم یه طرح 3 ساعته نامحدود ایرانسل بگیریم گفت تو صف انتظاری، امروز دیدم ساعت 4 صبح SMS داده که تا 4 صبح فردا می تونی بسته رو استفاده کنی... بسته من 3 ساعته هست الان یعنی فقط دو ساعتشو می تونم استفاده کنم؟
چون یه طرح دیگه دارم که یه ماهه هست و 17 تومن پول بخاطرش دادم نمی خوام بپره... این طرح 7 گیگ شبانه هم داره الان من نامحدود خریدم از این 7 گیگ که کم نمیشه؟
من امروز زدم دانلود شه دیدم داره کم میکنه !!
فکر کنم بخاطر اینه که بعنوان بسته هدیه فعال شده این ۶ ماهه ۱۰ گیگ ! همونایی که با کد زده میشه
سلام.سیم کارت دانلودت ثابت هست یا اعتباری؟؟؟من سیم کارت اصلیم که باهاش حرف میزنم ثابته اما سیم کارت دانلودم اعتباریه و هر سری که بخوام بسته شبانه بخرم مجبورم از توی مودم درش بیارم بزنمش روی گوشی بسته رو بخرم و دوباره برش گردونم به مودم.راهی هست اینجور نباشه و راه کوتاه تری باشه؟؟؟ مودمم ussd رو پشتیبانی میکنه ولی ارور میده با 4g نمیشه ussd زد ! مدل مودمم
سلامسلام.سیم کارت دانلودت ثابت هست یا اعتباری؟؟؟من سیم کارت اصلیم که باهاش حرف میزنم ثابته اما سیم کارت دانلودم اعتباریه و هر سری که بخوام بسته شبانه بخرم مجبورم از توی مودم درش بیارم بزنمش روی گوشی بسته رو بخرم و دوباره برش گردونم به مودم.راهی هست اینجور نباشه و راه کوتاه تری باشه؟؟؟ مودمم ussd رو پشتیبانی میکنه ولی ارور میده با 4g نمیشه ussd زد ! مدل مودمم
TP-LINK Archer MR200_V2
اره اونجا هم شبانه ندارهسلام
سیم کارت داداشمه!...اعتباریه...یه بسته شش ماهه 10 گیگ خریده بود گفتم بهش یبار بده بما باهاش دانلود بزنیم(شبانه البته)...
اپلیکیشن همراه من رو تست کردی؟
سلام دوستان من تو طول روز سر کارم برای همین از اینترنت زیاد استفاده ندارم ولی دانلود کلا زیاد دارم برای یکی مثل من به نظرتون این سیستم های 4g بهترین حالته؟ از کجا میتونم بفهمم که خونه ام اینها خوب جواب میده یا نه؟ من حاضرم 600-700 پول آنتن بدم اگر کیفیت دانلودم رو ببره بالا ولی میخوام سرعتم حتما بالای 60-70 مگ باشه
این سرعت ثابت هست یا لحظه ای شده ؟
تا الان استفاده نکردی 4g ؟ من تا ۷۰ مگ هر سرعت دانلودم میره.بسته به فاصله از دکل و مدل مودمت دارهاین سرعت ثابت هست یا لحظه ای شده ؟
یعنی 4g معمولی 13 مگابایت سرعت دانلود داره ؟
هر روز دانلود میکنم با 4g ولی این سرعت دانلود 13 مگ بر ثانیه رو ندیدم !تا الان استفاده نکردی 4g ؟ من تا ۷۰ مگ هر سرعت دانلودم میره.بسته به فاصله از دکل و مدل مودمت داره
نیازی به بسته شبانه نیست...اره اونجا هم شبانه نداره
بین 10 تا 13 متغیر بوداین سرعت ثابت هست یا لحظه ای شده ؟
یعنی 4g معمولی 13 مگابایت سرعت دانلود داره ؟