hamid_barca
Loyal Member
طمع بلک فرایدی و پرداخت قسطی همه رو مجددا داره گول میزنه@hamid_barca
حمید از بچه های شرکت بدرس، الان بخریم به مدت زمان نخل پلاس اضافه میشه یا نه ؟
انگار اضافه نمیشه

طمع بلک فرایدی و پرداخت قسطی همه رو مجددا داره گول میزنه@hamid_barca
حمید از بچه های شرکت بدرس، الان بخریم به مدت زمان نخل پلاس اضافه میشه یا نه ؟
انگار اضافه نمیشه

میدونی جریان چیه حمید؟طمع بلک فرایدی و پرداخت قسطی همه رو مجددا داره گول میزنه![]()
جنگه مگه
خب خدا رو شکر پس جلوی وسوسه رو میگیره چون من حتی اسنپ فود هم که سفارش میدم اگه رستوران مالیات بکشه روش نمیگیرم دیگه چه برسه به 1 میلیون مالیاتالان همین جوری رفتم ببینم قیمت 12 ماهه 2 بازی نخل چند میشه دیدم 1 میلیون مالیات اضافه کرده
این 9 درصد مالیات رو نمیدونم از کجاشون دراوردن
گزینه قسطی هم ندیدم
مثل اینکه حذفش کردن
قیمتاش خوبه ولی هنوز بالا هست.کانال Telegram: Contact @HalaGame داره گیفت کارت ترکیه می فروشه.
گفتم اینجا بگم، شاید به کار کسی بیاد.
الان همین جوری رفتم ببینم قیمت 12 ماهه 2 بازی نخل چند میشه دیدم 1 میلیون مالیات اضافه کرده
این 9 درصد مالیات رو نمیدونم از کجاشون دراوردن
گزینه قسطی هم ندیدم
مثل اینکه حذفش کردن
نمیدونم والاماليات؟
دقيقا ارزش افزوده اينا كجاس؟
دکتر من قصد دفاع از اینارو ندارم ولی دولت رو هر چیزی که کارت بکشی یا درگاه داشته باشی داره یه چیزی میگیرهماليات؟
دقيقا ارزش افزوده اينا كجاس؟
دکتر من قصد دفاع از اینارو ندارم ولی دولت رو هر چیزی که کارت بکشی یا درگاه داشته باشی داره یه چیزی میگیره
حالا اینا دزدی دارن میکنن یا واقعا مالیات رو میدن جای صحبت داره
Game City Ps5&Ps4لينكش كار نميكنه باز نميشه برام.
این و سی دی استاپ رو میچسبمآره خودشه.
ازين بهتر واقعا من نديدم.
قيمتاش كف بازار نيست ولى از نظر پشتيبانى و اختصاصى بودن اكانتا تضمينيه و اگه خيلى حساسى رو قضيه اختصاصى بودن بهترين انتخابه.
این و سی دی استاپ رو میچسبم
حقیقت تمدید نخل با توجه به این پشتیبانی چند ماه اخیرش و تعداد بازیهای کمی که در اینده میخوام بازی کنم توجیهی نداره
یک اف سی 26 بود که از داش حسین usa ظرفیت 3 خریدم که اونم از سی دی استاپ گرفته بود
ادمینش هم خوش برخورد بود
تشکر از راهنماییت