گلد که فکر کنم از بیخ ظرفیت ۳ هست فقط، پلاتینیوم امکان ظرفیت دو و سه هست که اونم طبق تجربه بچه ها نود درصد ظرفیت سه میده، بازی خیلی قدیمی رو دیگه باز باید از بچه ها پرسیددوستانی که نخل پلاس دارن .
من اگر اشتراک gold رو بگیرم چقدر احتمال داره ظرفیت ۲ بهم بدن ؟
البته بگم من نزدیکترین بازی که بخوام انجام بدم ghost of yotei هست که اونم شاید ۳ ماه دیگه بگیرم .
مثلا بازیای ۲ یا ۳ سال پیش چقدر احتمالش هست ظرفیت ۲ بهم بدن؟
گلدم امکان داره ظ2 بده ولی تقریبا محاله و اگه بده هم بازیهای قدیمیهگلد که فکر کنم از بیخ ظرفیت ۳ هست فقط، پلاتینیوم امکان ظرفیت دو و سه هست که اونم طبق تجربه بچه ها نود درصد ظرفیت سه میده، بازی خیلی قدیمی رو دیگه باز باید از بچه ها پرسید
از شاخه اطلاعات، بازاریابی نخل هم میتونی بپرس
@hamid_barca
اگر روی تروفی واکانت خودتون تعصبی ندارید ومشکلی نیست وبا یک ماه تاخیر هماوکی اید ( که خوب هم هست برای بعد شلوغی ) گلد بهترین گزینه است، قیمتی هم خوبه
ظرفیت کامل یعنی یه اکانت دیگه می سازن و تمام و کمال می دنش به تو و می تونی رمزشو عوض کنی و این داستانا.دوستان یک نفر لطفن با رسم شکل ظرفیت کامل و توضیح بده
و اینکه به نظرتون ارزش خرید داره؟
من تابستان از فروشگاه یانگ سنتر خریدم ریجن هندوستان بود . الان میتونید ازشون بپرسید کدوم ریجن هستموضوع بن شدن اکانت ظرفیتی اکراین در چه حده؟ خود اکانته بن میشه یا کنسول بن میشه؟ ظرفیت ۲ بگیریم برا اکانت و کنسول خودمون مشکلی پیش نمیاد؟
دیگ الان همه فقط اکراین دارن
Cdstop همه اکانت هاش اشتراکیه، حتی اختصاصی هاش ، واسه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ارزونتر نرید سمتش ، هر اتفاقی واسه اکانت بیوفته هیچی رو قبول نمیکنه .کسی از cdstop پلاس ترکیه خریده؟ مشکلی نداشته؟ تنها جایی پیدا کردم پلاس غیر اکراین داشته باشه فعلا همینه!
همه این کانال ها پلاس رو فقط ریجن اکراین میفروشنCdstop همه اکانت هاش اشتراکیه، حتی اختصاصی هاش ، واسه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ارزونتر نرید سمتش ، هر اتفاقی واسه اکانت بیوفته هیچی رو قبول نمیکنه .
هی قفل میشه و بعضا نمیشه دوباره اکتیو کرد و ارور میده کلا دهنت رو سرویس میکنه!
این همه کانال معتبر هست ، دکترگیم، اوکسین ، گیم سیتی ، دیجیتال فکتوری(البته خیلی جنسش جور نیست) و غیره دوستان معرفی کردن.
من یکسال گلد داشتم چند وقت پیش هم تخفیف 50 درصد زد دوباره خریدم به قیمت کم میارزه در طول یکسال که داشتم یکبار فکر کنم خودشون ظرفیت 2 دادن بقیه 3 بودن ولی سر چند تا بازی معروف هم بخاطر تداخل اکانت و داشتن ذخیره بازی اجبارا ظرفیت دو دادن بهم مثل ووکونگ استرو و چند تا دیگه الانم بازی FF Vii reberith خواستم خودشون ظرفیت دو دادندوستانی که نخل پلاس دارن .
من اگر اشتراک gold رو بگیرم چقدر احتمال داره ظرفیت ۲ بهم بدن ؟
البته بگم من نزدیکترین بازی که بخوام انجام بدم ghost of yotei هست که اونم شاید ۳ ماه دیگه بگیرم .
مثلا بازیای ۲ یا ۳ سال پیش چقدر احتمالش هست ظرفیت ۲ بهم بدن؟
بهترین شاپ از هر نظر الان گیم سیتیه از جمله جواب دادن به مشتری.رفقا برای اکانت ظرفیت دوم کدوم یکی سرعت پاسخگویی و دادن رمز دو مرحله ای سریع تر جواب میده؟
یکبار یه بازی گاد ۳ ریمستر از دکتر گیم خریدم پدر ما رو دراورد تا ایمیل پسوورد و رمز دو مرحله رو داد شاید نصف روز کامل طول کشید ...