سلام یک جا معرفی کنید اکانت بخرم و بشه راحت فروخت توش
مگه نخل چی شده؟این اکانت نخل پنیری بود در تله موش که بنده همون موقع که اومد نزدیک بود در داخلش بیفتم
خداروشکر با پنیر میونهای ندارم![]()
الان پنیراشون کپک زده؟این اکانت نخل پنیری بود در تله موش که بنده همون موقع که اومد نزدیک بود در داخلش بیفتم
خداروشکر با پنیر میونهای ندارم![]()
نمیدونم والا اینجا خیلی داستان دارهمگه نخل چی شده؟
پنیر خودش کپک هستالان پنیراشون کپک زده؟
اینجوری نیست که میگی. من الان ۱ ساعت منتظر تحویل بازی بودم کلی وقتمو تلف کردن اخرم بازی ندادن و نوشت که وقت به پایان رسیده و اینا. بازی های ۲-۳ ماه پیشم هستش جدید نیست.ولی بنظر من باز نخل از همشون به صرفه تره
حالا یه تعداد انگشت شمار بازی که یه ماه اول عرضه یکم سختیای خودشو داره برای بقیه بازیها مشکل خاصی نیست
شما 10 تومن پول اکانت میدی راحت یه سال بدون خرج اضافی بازیها رو انجام میدی
حالا یه سری هستن حس مالکیت روی اکانتو دوس دارن اونا هم چاره ای جز خرید دیسک ندارن
حالا شما فکر کن 10 تومن پول اکانت نخل رو میدی خوب برو مثلا دیسک یه بازیو بخر که مثلا 6 یا 7 تومنه موقع فروش هم 1 الی 2 تومن نهایت حد ضرر بزار توی یه سال 8 تا دیسک عوض کن همون 10 تومن ضرر مساویه با 10 تومن اکانت نخل
من خودم کلا به خاطر همین سختیای خرید بازی کنسول نمیخرم همین pc نیازمو برطرف میکنه ولی اگه ps5 بخرم من نهایت یدونه دیسک میخرم بعدش سالی دو سه بار هم بیرون بازی میریزم
حتما اینی که شما میگین درسته والا من تا حالا تجربه خرید از این سایت رو نداشتم پیرو متنایی که دوستان قبلا مینوشتن گفتم وگرنه من از شما هم کم حوصله تر هستماینجوری نیست که میگی. من الان ۱ ساعت منتظر تحویل بازی بودم کلی وقتمو تلف کردن اخرم بازی ندادن و نوشت که وقت به پایان رسیده و اینا. بازی های ۲-۳ ماه پیشم هستش جدید نیست.
خیلی اعصاب میخواد با اینا سر و کار داشتن. من احتمالا لغو می کنم. اصلا نمی ارزه این همه الاف بودن.
در ضمن، شما کنسول نداری خودت احتمالا باهاشون در ارتباط نیستی. افتضاح ترین تجربه ممکن رو در نظر بگیر.
یه قدم همونم بدتر کن میشه نخل.
اوکراین ارزونتره.برای خریدن پلاس کجا رو پیشنهاد میدید؟ و چرا همه جا فقط پلاس اکراین دارن؟!
وضعیت اکانت ظرفیتی این چه قیمتیه آخه خب میرم دیسکشو میخرم ، دیسکش دست دوم
View attachment 400576