بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

ولی بنظر من باز نخل از همشون به صرفه تره
حالا یه تعداد انگشت شمار بازی که یه ماه اول عرضه یکم سختیای خودشو داره برای بقیه بازیها مشکل خاصی نیست
شما 10 تومن پول اکانت میدی راحت یه سال بدون خرج اضافی بازیها رو انجام میدی
حالا یه سری هستن حس مالکیت روی اکانتو دوس دارن اونا هم چاره ای جز خرید دیسک ندارن
حالا شما فکر کن 10 تومن پول اکانت نخل رو میدی خوب برو مثلا دیسک یه بازیو بخر که مثلا 6 یا 7 تومنه موقع فروش هم 1 الی 2 تومن نهایت حد ضرر بزار توی یه سال 8 تا دیسک عوض کن همون 10 تومن ضرر مساویه با 10 تومن اکانت نخل
من خودم کلا به خاطر همین سختیای خرید بازی کنسول نمیخرم همین pc نیازمو برطرف میکنه ولی اگه ps5 بخرم من نهایت یدونه دیسک میخرم بعدش سالی دو سه بار هم بیرون بازی میریزم

ولی بنظر من باز نخل از همشون به صرفه تره
حالا یه تعداد انگشت شمار بازی که یه ماه اول عرضه یکم سختیای خودشو داره برای بقیه بازیها مشکل خاصی نیست
شما 10 تومن پول اکانت میدی راحت یه سال بدون خرج اضافی بازیها رو انجام میدی
حالا یه سری هستن حس مالکیت روی اکانتو دوس دارن اونا هم چاره ای جز خرید دیسک ندارن
حالا شما فکر کن 10 تومن پول اکانت نخل رو میدی خوب برو مثلا دیسک یه بازیو بخر که مثلا 6 یا 7 تومنه موقع فروش هم 1 الی 2 تومن نهایت حد ضرر بزار توی یه سال 8 تا دیسک عوض کن همون 10 تومن ضرر مساویه با 10 تومن اکانت نخل
من خودم کلا به خاطر همین سختیای خرید بازی کنسول نمیخرم همین pc نیازمو برطرف میکنه ولی اگه ps5 بخرم من نهایت یدونه دیسک میخرم بعدش سالی دو سه بار هم بیرون بازی میریزم
اینجوری نیست که میگی. من الان ۱ ساعت منتظر تحویل بازی بودم کلی وقتمو تلف کردن اخرم بازی ندادن و نوشت که وقت به پایان رسیده و اینا. بازی های ۲-۳ ماه پیشم هستش جدید نیست.
خیلی اعصاب میخواد با اینا سر و کار داشتن. من احتمالا لغو می کنم. اصلا نمی ارزه این همه الاف بودن.
در ضمن، شما کنسول نداری خودت احتمالا باهاشون در ارتباط نیستی. افتضاح ترین تجربه ممکن رو در نظر بگیر.
یه قدم همونم بدتر کن میشه نخل.

اینجوری نیست که میگی. من الان ۱ ساعت منتظر تحویل بازی بودم کلی وقتمو تلف کردن اخرم بازی ندادن و نوشت که وقت به پایان رسیده و اینا. بازی های ۲-۳ ماه پیشم هستش جدید نیست.
خیلی اعصاب میخواد با اینا سر و کار داشتن. من احتمالا لغو می کنم. اصلا نمی ارزه این همه الاف بودن.
در ضمن، شما کنسول نداری خودت احتمالا باهاشون در ارتباط نیستی. افتضاح ترین تجربه ممکن رو در نظر بگیر.
یه قدم همونم بدتر کن میشه نخل.
حتما اینی که شما میگین درسته والا من تا حالا تجربه خرید از این سایت رو نداشتم پیرو متنایی که دوستان قبلا مینوشتن گفتم وگرنه من از شما هم کم حوصله تر هستم
بنظر من بری بیرون بازی بریزی بصرفه تر و اعصابت راحت تره
یا همون خرید دیسک که از همشون بهتره والا خرید و فروش دیسک ps5 نمیدونم بازارش چجوریه راحته یا نه

• Like
Reactions: Arman Sensi
وضعیت اکانت ظرفیتی این چه قیمتیه آخه خب میرم دیسکشو میخرم ، دیسکش دست دوم
View attachment 400576

بازى ظرفيتى رو از فروشنده فقط بايد اوايل عرضه بخريد.
بازى قديمى شد بايد از تو همون گروها دست دوم پيدا كنى بخرى.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or