بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من یه yotei دستمه ازشون فعلا هم تحویلش نمیدم شرمنده :D

ولی سر این کلاف سر در گم دیسیبل اینا کردن حس میکنم اینا اکانت رو به دو نفر میدن یکی ظرفیت سوم یکی دوم بعد اون ظرفیت سوم میاد اینیبل می‌کنه بعد اونا از چشم ظرفیت دومیه می‌بینم.

من یه yotei دستمه ازشون فعلا هم تحویلش نمیدم شرمنده :D

ولی سر این کلاف سر در گم دیسیبل اینا کردن حس میکنم اینا اکانت رو به دو نفر میدن یکی ظرفیت سوم یکی دوم بعد اون ظرفیت سوم میاد اینیبل می‌کنه بعد اونا از چشم ظرفیت دومیه می‌بینم.
دقیقا الان اکانت ghost of yotei که به من دادن و اینیبل نمیشه تقصیر اون بیشرف ظرفیت 3 هست که اومده اینیبلش کرده
از این بیشرفها هم زیاد هست که مثلا میان اکانت گلد برمیدارن و میرن اکانتها رو ظرفیت 2 استفاده میکنن و انقدر هم این نخل بی در و پیکر هست که نمیاد برخورد جدی باهاشون کنه

در مورد هک یه چیزی بگم

شما توی ردیت بگردی، کلی ادم پیدا میکنی میگه یهو نتونستم وارد اکانت بشم یا فلان شد و اینا، جریان هک فکر کنم خیلی بیشتر از جریان ظرفیتی اینجا باشه

ماها در زمینه ظرفیتی داریم توی محوطه خاکستری قوانین سونی میچرخیم
بخوان یا بفهمن میزنن شتک مون رو دوتک میکنن
اگر بازی روی اکانت ظرفیتی به صورت قانونی تهیه شده باشه موردی نداره چون فقط داریم از قوانین family share استفاده میکنیم (یعنی سونی و مایکروسافت خودشون خواستن که یک اکانت لایسنس بازیش بین دو تا کنسول شیر بشه) و نهایتا بتونن مثل Valve سختگیر بشن که جلوی سو استفاده از ریجن های ارزون رو بگیرن. مشکل اصلی اینه که چون ما تو این کشور هستیم همه چیز رو داریم غیر قانونی تهیه میکنیم و حتی اون بازی ای که شما با گیفت کارت روی اکانت خودت میخری بن داره :D

این نخل مارکت هم من حس میکنم فقط داره زور میزنه تا ریلیز GTA 6 حسابی ملت رو تیغ بزنه در بره :دی

آخرین ویرایش:
مگه اصلأ ظرفیت 3 می‌تونه اینیبل کنه.ارور میده که یکی دیگه قبلاً کرده.من سر گوتی ظرفیت 3 گرفته بودم مشکلم این بود که ظرفیت 2 میومد رو اون اکانت بازی می‌کرد و منو از بازی می نداخت بیرون

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
مگه اصلأ ظرفیت 3 می‌تونه اینیبل کنه.ارور میده که یکی دیگه قبلاً کرده.من سر گوتی ظرفیت 3 گرفته بودم مشکلم این بود که ظرفیت 2 میومد رو اون اکانت بازی می‌کرد و منو از بازی می نداخت بیرون
من الان زنگ زدم گفت همچین چیزی نیست و ظ3 نمیتونه اینیبل کنه ولی یه احتمالی که هست اینه که من خب دیسیبل کردم(ظ2 دست من بوده) و یعنی آزاد شده بعد طرف احتمالا میره تست میکنه و اینیبلش میکنه

البته نمیدونم همچین چیزی هم شدنی هست یا نه :-?

شنبه که گفتم بازی رو تعویض نکرد و گفت دیسیل نکردی بعد جلوی خودشون دیسیبل کردم و عکس فرستادم...حالا بعد 2 روز باز پیام اومده دیسیبل نکردی و کنسل کرد 😐

View attachment 397929
حالا این ماجرای اخیر که به نظر می‌رسه حالت تئاتر داره و می‌خوان انقدر وقت تلف کنن که یه اکانت آزاد بشه و تحویل بدن. ولی برای من ۲،۳ بار پیش اومد که گفتن دیسیبل نکردی (در حالی که کرده بودم) و این قضیه به خاطر اشتباه خودشون بود، نه از روی عمد! :دی
دفعه اول وقتی اتفاق افتاد که یه اکانت ظرفیت ۳ داده بودن و بعدش با ظرفیت ۲ عوض کرده بودن و موقع تعویض می‌گفتن دیسیبل نکردی. حدس زدم که به اشتباه اون اکانت ظرفیت ۳ به نام من ثبت شده و موقع پس دادن هم رفتن همون اکانت اول رو چک کردن، به جای اکانت ظرفیت ۲ که بعدش داده بودن.
برای همین دفعه بعد که اکانت ظرفیت ۳ دادن، رفتم ایمیلش رو چک کردم و مثلاً gholi2@yahooDotcom بود. بعدش اکانت رو پس گرفتن و ظرفیت ۲ دادن که ایمیل این یکی رو هم چک کردم و مثلاً gholam25@yahooDotcom بود. چند وقت بعدش موقع تعویض اکانت، باز گفتن دیسیبل نکردی و هرچی گفتم دیسیبل کردم، گفتن نه! اون زمان بروبچ عکس و اسم هم داشتن و طرف به شکل خنده‌داری رفت بزرگ‌ترش رو صدا کرد و یه دفعه یه آدم جدیدی اومد و با جدیت گفت قربان دیسیبل نکردین! :|
در نهایت گفتم به جهنم، مگه چقدر زمان می‌بره؟ اکانت رو دوباره بدین که دیسیبل کنم. واردش شدم و دیدم بله، gholi2@yahooDotcom هست! یعنی اکانت ظرفیت ۳ که دفعه اول داده بودن، به اشتباه به نام من ثبت شده بوده! :|
بعدها دیگه این مشکل کمتر شد، تا زمان Astro Bot که اینجا داستانش رو گفتم که چقدر طول کشید و اول ظرفیت ۳ دادن و کلی ماجرا داشتیم. موقع تحویل این اکانت هم دوباره همین ماجرا پیش اومد. اکانت دیگه‌ای هم ازشون نمی‌خواستم که بگیم هدف‌شون این بوده که زمان بخرن تا اون اکانت جدید آماده بشه. :دی یعنی فقط می‌خواستم Astro Bot رو پس بدم و خلاص. ولی دوباره گیر دادن که دیسیبل نکردی و این هم چت بنده با عزیزان:

آخرش هم فکر کنم طرف نفهمید چی می‌گم! :دی

چی شنیدم ؟ :wow: حمید بارسا اکانت فیفا رو پس داده؟؟!
نترس اکانت اصلی که روش فیفا میزنم روی Pc هست :D
اینو همینطوری گرفته بودم ببینم رو کنسول چطوریه ;))

حالا این ماجرای اخیر که به نظر می‌رسه حالت تئاتر داره و می‌خوان انقدر وقت تلف کنن که یه اکانت آزاد بشه و تحویل بدن. ولی برای من ۲،۳ بار پیش اومد که گفتن دیسیبل نکردی (در حالی که کرده بودم) و این قضیه به خاطر اشتباه خودشون بود، نه از روی عمد! :دی
دفعه اول وقتی اتفاق افتاد که یه اکانت ظرفیت ۳ داده بودن و بعدش با ظرفیت ۲ عوض کرده بودن و موقع تعویض می‌گفتن دیسیبل نکردی. حدس زدم که به اشتباه اون اکانت ظرفیت ۳ به نام من ثبت شده و موقع پس دادن هم رفتن همون اکانت اول رو چک کردن، به جای اکانت ظرفیت ۲ که بعدش داده بودن.
برای همین دفعه بعد که اکانت ظرفیت ۳ دادن، رفتم ایمیلش رو چک کردم و مثلاً gholi2@yahooDotcom بود. بعدش اکانت رو پس گرفتن و ظرفیت ۲ دادن که ایمیل این یکی رو هم چک کردم و مثلاً gholam25@yahooDotcom بود. چند وقت بعدش موقع تعویض اکانت، باز گفتن دیسیبل نکردی و هرچی گفتم دیسیبل کردم، گفتن نه! اون زمان بروبچ عکس و اسم هم داشتن و طرف به شکل خنده‌داری رفت بزرگ‌ترش رو صدا کرد و یه دفعه یه آدم جدیدی اومد و با جدیت گفت قربان دیسیبل نکردین! :|
در نهایت گفتم به جهنم، مگه چقدر زمان می‌بره؟ اکانت رو دوباره بدین که دیسیبل کنم. واردش شدم و دیدم بله، gholi2@yahooDotcom هست! یعنی اکانت ظرفیت ۳ که دفعه اول داده بودن، به اشتباه به نام من ثبت شده بوده! :|
بعدها دیگه این مشکل کمتر شد، تا زمان Astro Bot که اینجا داستانش رو گفتم که چقدر طول کشید و اول ظرفیت ۳ دادن و کلی ماجرا داشتیم. موقع تحویل این اکانت هم دوباره همین ماجرا پیش اومد. اکانت دیگه‌ای هم ازشون نمی‌خواستم که بگیم هدف‌شون این بوده که زمان بخرن تا اون اکانت جدید آماده بشه. :دی یعنی فقط می‌خواستم Astro Bot رو پس بدم و خلاص. ولی دوباره گیر دادن که دیسیبل نکردی و این هم چت بنده با عزیزان:

آخرش هم فکر کنم طرف نفهمید چی می‌گم! :دی
آخه قبلا میشد با طرف حرف زد ولی الان جواب نمیده.هی میگه سیستمی هست و دست ما نیست 😐

اگر بازی روی اکانت ظرفیتی به صورت قانونی تهیه شده باشه موردی نداره چون فقط داریم از قوانین family share استفاده میکنیم (یعنی سونی و مایکروسافت خودشون خواستن که یک اکانت لایسنس بازیش بین دو تا کنسول شیر بشه) و نهایتا بتونن مثل Valve سختگیر بشن که جلوی سو استفاده از ریجن های ارزون رو بگیرن. مشکل اصلی اینه که چون ما تو این کشور هستیم همه چیز رو داریم غیر قانونی تهیه میکنیم و حتی اون بازی ای که شما با گیفت کارت روی اکانت خودت میخری بن داره :D

این نخل مارکت هم من حس میکنم فقط داره زور میزنه تا ریلیز GTA 6 حسابی ملت رو تیغ بزنه در بره :دی
گفتم ما داریم توی منطقه خاکستری بازی میکنیم، هم یه جورایی مشکل داره هم نیست، شما داری از سیستم سو استفاده میکنی در صورتی که سیستم شاید به طور واضح نگفته باشه مشکل داره

Gta رو خیلی وقت پیش از توی باژی های مورد انتظار برداشتن :D
به نظر من مه نمیذارنش و نذارنش هم بهتره چون بدجوری شیر تو شیر میشه :D
نترس اکانت اصلی که روش فیفا میزنم روی Pc هست :D
اینو همینطوری گرفته بودم ببینم رو کنسول چطوریه ;))

آخه قبلا میشد با طرف حرف زد ولی الان جواب نمیده.هی میگه سیستمی هست و دست ما نیست 😐
استاد یه چهار روز اون بتل رو‌نگه میداشتی بیایم اونجا حداقل ببینیمت :D

استاد یه چهار روز اون بتل رو‌نگه میداشتی بیایم اونجا حداقل ببینیمت :D
بتل رو دارم هنوز ولی پلاس ندارم.فقط کمپینش رو میخوام تموم کنم

یه آپدیت بدم:من واقعا نمیفهمم اینا چی میگن.طرف میگه مشکلی نیست تا ساعت 18 اگه شد میدیم.بعد میگم خب پس چرا کنسل کردی؟
میگه شما درخواست فردا رو زدی.
میگم خب زبون نفهم خودتون امروز رو کنسل کردید منم مجبور شدم باز وقت بگیرم برای فردا....اگه دیسیبل نشده خب اکانت رو بده تا دیسیبل کنم تا فردا باز کنسل نکنی
باز میگه تا ساعت 18 اگه شد میدیم خدمتتون.حالا چی رو میخواد بده معلوم نیست 😐

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or