بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من اکانت فورزا درخواست دادم ظرفیت 3 بهم دادن امتحان کردم وارد بازی نشد چند جا دیدم نوشتن ظرفیت 3 باید اکانت ماکروسافت حتما با همون جیمیل اکانت psn ساخته بشه تا وارد بازی بشه بهشون گفتم ولی گفتن نه اینطوری نیست و این باگ بازیه گفتم حداقل یه اکانت ظرفیت 2 بهم بدین تست کنم گفتن نمیشه
با dns امتحان کردی؟

من اکانت فورزا درخواست دادم ظرفیت 3 بهم دادن امتحان کردم وارد بازی نشد چند جا دیدم نوشتن ظرفیت 3 باید اکانت ماکروسافت حتما با همون جیمیل اکانت psn ساخته بشه تا وارد بازی بشه بهشون گفتم ولی گفتن نه اینطوری نیست و این باگ بازیه گفتم حداقل یه اکانت ظرفیت 2 بهم بدین تست کنم گفتن نمیشه
ظرفیت 3 فورزا باید همون ایمیلی که اولین بار بهش لینک شده رو دوباره لینک کنی بهش نه ایمیلی که باهاش اکانت ساخته شده. ممکنه این ایمیل توسط اولین مشتری وارد شده باشه ممکن هم هست توسط خود فروشگاه وارد شده باشه. در هر صورت روند اینطوریه که شما الان dns رایگان دیگه جواب نمی ده باید وی پی ان یا dns پولی بزنی رو کنسول بعد که وصل شدی ازت لینک اکانت می خواد که ایمیل رو ازش می گیری و لینک می کنی. این لینک کردن فقط یه دفعه اتفاق میفته بعد اون نیاز نداره.
الان تا وقتی dns پولی یا وی پی ان نداشته باشی نمی تونی وارد بازی بشی. البته dns رایگان ها ممکنه یکیش جواب بده و بذاره لینک کنی ولی به احتمال خیلی زیاد وارد بازی نمی شه.

ظرفیت 3 فورزا باید همون ایمیلی که اولین بار بهش لینک شده رو دوباره لینک کنی بهش نه ایمیلی که باهاش اکانت ساخته شده. ممکنه این ایمیل توسط اولین مشتری وارد شده باشه ممکن هم هست توسط خود فروشگاه وارد شده باشه. در هر صورت روند اینطوریه که شما الان dns رایگان دیگه جواب نمی ده باید وی پی ان یا dns پولی بزنی رو کنسول بعد که وصل شدی ازت لینک اکانت می خواد که ایمیل رو ازش می گیری و لینک می کنی. این لینک کردن فقط یه دفعه اتفاق میفته بعد اون نیاز نداره.
الان تا وقتی dns پولی یا وی پی ان نداشته باشی نمی تونی وارد بازی بشی. البته dns رایگان ها ممکنه یکیش جواب بده و بذاره لینک کنی ولی به احتمال خیلی زیاد وارد بازی نمی شه.
من وی پی ان شیر کردم رو کنسول بعد اکانت ماکروسافت خودم وارد کردم این ارر داد بهشون هم گفتم ولی قبول نکردن

Attachments

• photo_2025-10-22_13-55-59.jpg
    photo_2025-10-22_13-55-59.jpg
    112.2 KB · مشاهده: 14
همین عکسا رو من بزارم یه سریا فشاری میشن میان اینجا دو ساعت فلسفه تعریــف میکنن که از قبلم انداختمشون black list تا فردا ناله کنن وگرنه مالک نخل مارکت اینقدر بهش بر نمیخوره .
من خیلی حرفا رو مستقیم به خود نخل مارکت گفتم خصوصا در مورد بازیهای ظرفیت دومش که مشتری بیشعور ظرفیت سومی میاد هر روز Enable console sharing میزنه:)) حالا یا بچه است یا بلد نیست یا آدم رندیه ، دیگه نخل پلاس که بماند
بعید میدونم اینا مثلا بیان GTA VI رو به نخل پلاس اضافه کنن وقتی سر ghost of yotei زاییدن دیگه تصور کن GTA VI رو همه می خوان چجوری می خوان GTA VI تحویل مردم بدن ؟ نوبتاتتون میوفته واسه ماه بعد😂
اینم مثل ثبت نام خودروست ، 170 هزار ماشین برای 6 میلیون ثبت نامی............

من وی پی ان شیر کردم رو کنسول بعد اکانت ماکروسافت خودم وارد کردم این ارر داد بهشون هم گفتم ولی قبول نکردن
اره دقیقا همین اروره. بخاطر اینه یه ایمیل دیگه لینک شده اولین بار و باید اونو بهت تحویل بده حتما. یحتمل ندارنش. از نخل گرفتی؟ اینام داستانی دارن. من خودم می خواستم خیلی قبل تر شاید یه سال پیش ازش سرویس بگیرم. اما همینکه دیدم DLC بازی ها رو به هیچ جاش می گیره بیخیالش شدم. فکر کن DLC الدن رینگ رو ساپورت نکنن!

اين ارور مشخصا يعن اينكه اين اكانت ظرفيت ٣ دست يه نفر ديگه بوده و با ايميل خودش اينو لينك كرده و بلا استفاده هست.

برید اولین پست من درباره نخل مارکت تو همین تاپیک رو ببینید قبل از اینکه خیلی معروف بشن و نمیدونم تبلیغ کنن و مشتری هاشون بره بالا گفتم یه حساب 2*2 چارتا بکنید میبینید نمیشه همچین چیزی ، صرف نمیکنه براشون یعنی نمیتونن پاسخگو باشن با این مبلغی که دریافت میکنن هی اکانت بسازن هی 60 دلار 70 دلار خرید کنن هی هرکی پیام داد فرتی بهش تحویل بدن . حساب کتابش بهم نمیخونه پس یا بعد از یک مدت پول ها رو بالا میکشن و در میرن یا اینکه نمیتونن درست سرویس بدن .
پیش بینی بعدیم اینه که یه مدت دیگه میان بیانیه میدن به دلیل پاره ای از مشکلات قادر به ادامه نیستیم و بیاید پیام بدید پول باقی مونده اشتراک هاتون رو بهتون برمیگردونیم و سر همون انقدر بپیچونن و باقی ماجرا .
اگه این نشه که ایشالا نمیشه میان اولویت بندی و تایم بندی میکنن مثلا 50 تا اکانت از یه بازی دارن اگه یه نفر 51م گفت فلان بازی رو میخواد باید صبر کنه یکی پس بده عوض کنه تا بهش بدن . چیزی که تقریبا الان دارن انجام میدن ولی با شدت بیشتر .

من ساعت ۱۸:۱۵ نوبت دریافت بازیم بود گفت ۷ بیا. منتظرم ببینم آیا ساعت ۷ این بهونه رو برای منم میارن یا نه. اگه آورد اسکرین این پست تو رو براش میفرستم :دی

ساعت ٧ و ٩ دقيقه س :D

اکانت آماده شد ولی نمی‌دونم از شانس منه یا بازی اونا که لاگین نمیشه امشب! ارور سرور میده همش. قبلاً هم یبار پیش اومد ولی فرداش درست شد :دی

واسه من.
چندبار کد دادم اون هی میگه وارد شدید ولی اینجا ارور سرور میداد

خب امروز بازی رو تحویل دادن :D بازی هم dispatch بود که توی لیستشون نبود.

فقط اینکه مجبور شدم یبار دیگه اکانت قبلی رو دوباره لاگین کنم و دیسیبل کنم در صورتی که دیشب داشتن اکانت رو بدون این مورد تحویلم میدادن! :دی نمی‌دونم جریان این چندبار دیسیبل کردناشون چیه.

کلا پیشنهاد من اینه کسی مشترک جدید نخل پلاس نشه. اگه سر تایم گرفتن اکانت براتون مهمه اصلا سمتش نیایید :دی برای تعویض یه بازی ممکنه یکی دو روز اینور اونور بشه. برای بار چندمه دارم میگم پسفردا کسی نیاد بگه ما رو حساب حرف شما رفتیم مشترک شدیم :دی

خب امروز بازی رو تحویل دادن :D بازی هم dispatch بود که توی لیستشون نبود.

فقط اینکه مجبور شدم یبار دیگه اکانت قبلی رو دوباره لاگین کنم و دیسیبل کنم در صورتی که دیشب داشتن اکانت رو بدون این مورد تحویلم میدادن! :دی نمی‌دونم جریان این چندبار دیسیبل کردناشون چیه.

کلا پیشنهاد من اینه کسی مشترک جدید نخل پلاس نشه. اگه سر تایم گرفتن اکانت براتون مهمه اصلا سمتش نیایید :دی برای تعویض یه بازی ممکنه یکی دو روز اینور اونور بشه. برای بار چندمه دارم میگم پسفردا کسی نیاد بگه ما رو حساب حرف شما رفتیم مشترک شدیم :دی

با سيستم جديد فاصله بين ثبت درخواست و تاريخ تحويل چند روزه؟

خب لطف کردن به من اکانت رو دادن ولی اینیبل نمیشه :)) اسکرین فرستادم
پشتیبانیش هم محو شد
ویرایش:
میفرماین به دلیل تخلف مشترک ظزفیت 3 هست ,دیتا رو دانلود کن و بعد از دانلود مجدد تست کن تا بنده با ایشون در ارتباط باشم :|
مثل اینکه ایشون هم در دسترس نیست رفت تا فردا

آخرین ویرایش:
این اکانت های ظرفیتی تو کشور های دیگه هم کاربرد داره؟ چجوری میشه تهیه کرد؟
نه اونا شاید ندونن ظرفیتی چیه اصلا :D
تهش اینه یارو اکانت خودش رو بده به رفیقش که اکتیو کنه تا اونم بازی کنه که بعید می دونم. این فلاکت واسه همینجاست فقط.

نه اونا شاید ندونن ظرفیتی چیه اصلا :D
تهش اینه یارو اکانت خودش رو بده به رفیقش که اکتیو کنه تا اونم بازی کنه که بعید می دونم. این فلاکت واسه همینجاست فقط.
آخه یه نیمه بدبخت بهم پیام داد و از گرونی کشورش ناله میکرد ٬‌ وقتی توضیح دادم اصلن نمیدونست چیه این اکانتا :دی منم نمیدونستم روش تهیه ش تو کشورای نیمه بدبخت چجوریه

آخه یه نیمه بدبخت بهم پیام داد و از گرونی کشورش ناله میکرد ٬‌ وقتی توضیح دادم اصلن نمیدونست چیه این اکانتا :دی منم نمیدونستم روش تهیه ش تو کشورای نیمه بدبخت چجوریه
می خواستم تو پیام قبلی اینو بنویسم الان که گفتی مطمئن شدم :D خواستم بگم حتی نزدیک ترین کشور ها به وضعیت داغون ما هم احتمالا ندونن ظرفیتی چیه که دقیقا همینو تایید کردی.:D

خلاصه این فلاکت فقط مختص همین طویلس.:D جایی نیست که بخوان بخرن ازش. بهش بگو می تونه شریکی با یه نفر دیگه بازیو بخرن و خودشون از دوتا ظرفیتش استفاده کنن همزمان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or