بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

منم 2 روز علاف دیسیبل شدن بودم. گفتم کارم رو درست انجام دادم. گفت دوباره باید انجام بدی. دوباره کد دادم و اکانت وارد شد و دوباره دیسیبل کردم و پاک کردم اکانت رو.
حتی بهش گفتم با تاخیر مشکلی ندارم. ولی تکلیف این دیسیبل شدن رو مشخص کن که رفع شد.
پ.ن:
قسم چیه؟ تار سیبیل خودتو ابروی آواتارت حجته واسه ما.
والا چی بگم...ظهر که گفتم مشکل چیه گفت بازی که الان آماده هست و خودمون مشکل qr داریم.ولی حتی اگه دیسیبل هم نشده بود خب همون لحظه که دوباره انجام دادم عکس هم گرفتم.اینا هم که گفتن از ظهر اکانتم رو آماده کردن دیگه چه دلیلی داره کنسل کنن بگن برو 2 روز دیگه بیا؟

اکانت که پاک شده-بازی هم میگه آماده هست ولی میگه نمیدم....خب معلومه یه مشکل دیگه هست 😐

پ.ن:من کوچیکتم....فرمون بده سیبیل رو از ته میتراشم :D

پ.ن2:الان همینو بهشون گفتم.میگه سیستم هوشمند شده و دست ما نیست 😐

پ.ن3:اشتراک رو نشستم حساب کردم دیدم اشتباه کردم و اتفاقا چند روزم بیشتر داده

آخرین ویرایش:
من آخرین پیامم رو در رابطه با نخل بدم که دیگه بعدش هر کی خواست بگیره بدونه با چی طرفه و با چشم باز خرید کنه.

5شنبه برای اولین بار با سیستم جدید رفتم درخواست تعویض دادم که تایم رو داد برای شنبه ساعت 12:30.امروز سر ساعت رفتم که بعد از 10 دقیقه گفت برو 2 بیا 😐

گفتم 2 روز پیش وقت گرفتم باز برم 2 ساعت دیگه؟
گفت بازی آماده هست ما ارتباطمون با QR قطع شده

هیچی رفتم 2 ساعت بعد پیام دادم که بعد نیم ساعت علافی مجدد گفت دیسیبل نکردید و درخواست بازی کنسل شد.وقت جدید کی هست؟2 روز دیگه [-(

در حالی که قسم به هر چی که میدونید بازی رو دیسیبل کرده بودم و کاملا معلوم بود مشکل دارن و اینطوری میخوان بندازن تقصیر مشتری.اصلا رویه اینطوریه که اگه دیسیبل نکنی قبلش میگه ولی اینا به من گفتن اکانت بساز و کدش رو بفرست.یعنی مشکلی نبوده ولی بعد از اینکه 3 بار کد فرستادم و 2 تا پشتیبان عوض شد یهو گفتن دیسیبل نکردی 😐

خلاصه گفتم میرم تو بازیسنتر به همه میگم :D

این یه سیستم عالی بود که خودشون به گند کشیدن.اگه کسی میخواد تازه اشتراک بگیره باید پی این چیزا رو به تنش بماله
میبینم که تو هم قراره بزنی توی کار کانالای تلگرامی😎

• Sad
Reactions: hamid_barca
آقا من جدی نمیتونم از مدیریت نخل پلاس عصبانی باشم وقتی میبینم زرنگه و میبینه که مردمی هستن که میشه بهشون ماشین زباله و هزار تا چیز دیگه انداخت و اونا هم خودشون رو با گفتن از این نخریم چکار کنیم گول میزنن، چرا ایشون هم نیاد و اشتراک دروغین نفروشه ؟

امام ماکیاولی به زیبایی فرمودند : کسی که در پی فریب دادن است، همیشه کسی را پیدا خواهد کرد که اجازه دهد فریب بخورد.

• Like
Reactions: jdepp
من آخرین پیامم رو در رابطه با نخل بدم که دیگه بعدش هر کی خواست بگیره بدونه با چی طرفه و با چشم باز خرید کنه.

5شنبه برای اولین بار با سیستم جدید رفتم درخواست تعویض دادم که تایم رو داد برای شنبه ساعت 12:30.امروز سر ساعت رفتم که بعد از 10 دقیقه گفت برو 2 بیا 😐

گفتم 2 روز پیش وقت گرفتم باز برم 2 ساعت دیگه؟
گفت بازی آماده هست ما ارتباطمون با QR قطع شده

هیچی رفتم 2 ساعت بعد پیام دادم که بعد نیم ساعت علافی مجدد گفت دیسیبل نکردید و درخواست بازی کنسل شد.وقت جدید کی هست؟2 روز دیگه [-(

در حالی که قسم به هر چی که میدونید بازی رو دیسیبل کرده بودم و کاملا معلوم بود مشکل دارن و اینطوری میخوان بندازن تقصیر مشتری.اصلا رویه اینطوریه که اگه دیسیبل نکنی قبلش میگه ولی اینا به من گفتن اکانت بساز و کدش رو بفرست.یعنی مشکلی نبوده ولی بعد از اینکه 3 بار کد فرستادم و 2 تا پشتیبان عوض شد یهو گفتن دیسیبل نکردی 😐

خلاصه گفتم میرم تو بازیسنتر به همه میگم :D

این یه سیستم عالی بود که خودشون به گند کشیدن.اگه کسی میخواد تازه اشتراک بگیره باید پی این چیزا رو به تنش بماله
من ساعت ۱۸:۱۵ نوبت دریافت بازیم بود گفت ۷ بیا. منتظرم ببینم آیا ساعت ۷ این بهونه رو برای منم میارن یا نه. اگه آورد اسکرین این پست تو رو براش میفرستم :دی

• Cool
Reactions: hamid_barca
داداش دست درد نکنه ولی اینطوری تصحیح میکنی تو نقل قول یکی فکر میکنه هکسره بلد نبودم :D

من پی نوشته بودم که درستش پیه هست چون اسمه و اینطوری که تو گفتی نوشته میشه.بازم ممنون

میبینم که تو هم قراره بزنی توی کار کانالای تلگرامی😎
نه والا برمیگردم رو همون pc عزیزم.کنسول هم قاب میگیرم میذارم یه گوشه ای :D

ولی بعد از این بازیهایی که رو pc میاد رو انجام میدم و نهایتا یه بازیهایی مثل gta که هم ارزش داره و هم فعلا برای pc نمیاد رو میرم قانونی میخرم.یعنی دلار میزنم تو صورت سونی مثل مرد میگم بازیم رو بده :D

آقا من جدی نمیتونم از مدیریت نخل پلاس عصبانی باشم وقتی میبینم زرنگه و میبینه که مردمی هستن که میشه بهشون ماشین زباله و هزار تا چیز دیگه انداخت و اونا هم خودشون رو با گفتن از این نخریم چکار کنیم گول میزنن، چرا ایشون هم نیاد و اشتراک دروغین نفروشه ؟

امام ماکیاولی به زیبایی فرمودند : کسی که در پی فریب دادن است، همیشه کسی را پیدا خواهد کرد که اجازه دهد فریب بخورد.
من خودم تا وقتی خوب کار میکرد طرفدارش بودم ولی وقتی بد شد صادقانه اومدم همه چی رو گفتم...اونوقتی که خوب بود و درست کار میکرد که خب آدم مرض نداره بیاد گیر الکی بده.

مثل ماشین چند دهه نبوده که ماشین بد بده ما هم بخریم...کلا 2-3 ساله اومده که تازه 1 سالی میشه معروف شده.که اونم تازه جدیدا اینطوری شده و پشتیبانش ضعیف عمل میکنه.اگه من رفتم اینو تمدید کردم بعد شما بیا بگو حقته

واقعا مثال بی ربطی بود...بعد شما جای اینکه به ما گیر بدی یه نگاه بکن ببین تو این شرایط اقتصادی چندتا راه برامون مونده؟یدونه این یدونه هم خرید ظرفیتی.انگار راه بهتری پیش پامون بوده و ما گفتیم نه.

آخرین ویرایش:
امروز برای بار چندم ظرفیت سوم رفته تو اکانت زده enable console sharing وقتی اومدم رو کنسول خودم فعال کنم گفت روی یه کنسول دیگه فعال شده و کارش اینه هر روز میره اینو میزنه

• Sad
Reactions: Dreaming In Red
داداش دست درد نکنه ولی اینطوری تصحیح میکنی تو نقل قول یکی فکر میکنه هکسره بلد نبودم :D

من پی نوشته بودم که درستش پیه هست چون اسمه و اینطوری که تو گفتی نوشته میشه.بازم ممنون

نه والا برمیگردم رو همون pc عزیزم.کنسول هم قاب میگیرم میذارم یه گوشه ای :D

ولی بعد از این بازیهایی که رو pc میاد رو انجام میدم و نهایتا یه بازیهایی مثل gta که هم ارزش داره و هم فعلا برای pc نمیاد رو میرم قانونی میخرم.یعنی دلار میزنم تو صورت سونی مثل مرد میگم بازیم رو بده :D

من خودم تا وقتی خوب کار میکرد طرفدارش بودم ولی وقتی بد شد صادقانه اومدم همه چی رو گفتم...اونوقتی که خوب بود و درست کار میکرد که خب آدم مرض نداره بیاد گیر الکی بده.

مثل ماشین چند دهه نبوده که ماشین بد بده ما هم بخریم...کلا 2-3 ساله اومده که تازه 1 سالی میشه معروف شده.که اونم تازه جدیدا اینطوری شده و پشتیبانش ضعیف عمل میکنه.اگه من رفتم اینو تمدید کردم بعد شما بیا بگو حقته

واقعا مثال بی ربطی بود...بعد شما جای اینکه به ما گیر بدی یه نگاه بکن ببین تو این شرایط اقتصادی چندتا راه برامون مونده؟یدونه این یدونه هم خرید ظرفیتی.انگار راه بهتری پیش پامون بوده و ما گفتیم نه.
من یه راهی که جدی پیشنهاد میکنم به بچه‌ها خرید اکانت فروش مجددِ کانالای معتبر از توی گروهای تلگرامیه. خیلی مفت درمیاد قیمتش. اما خب باید از کانال استعلام بگیرین و کانال رو هم بشناسین. قیمت قشنگ سی چهل درصد بهتر درمیاد طبق تجربه من

احمد من از حدود اسفند سال پیش اشتراک گرفتم و تمام این موارد قبلا برام پیش اومده و دیگه میدونم باید چی کار کنم.بازی رو هم قسم به هر چی که قبول داری اول دیسیبل کردم بعد پاک کردم.حتی میدونم وقتی خودش رو حالت دیسیبل هم هست اول باید اینیبل کنم بعد دوباره دیسیبل کنم

چیزی که شک برانگیزه اینه که اول سر تایم رفتم گفت ما مشکل داریم 2 بیا.بعد 2 که رفتم چند دقیقه علاف کرد بعد از پشتیبان 9 رفت به 8 که اون گفت کد بفرست.اگه بازی رو دیسیبل نکرده بودم اول میگفت مشکل چیه ولی وقتی همینطوری گفت کد بده یعنی مشکلی نبوده.بعد تازه کد رو که دادم خبری نشد و کد عوض شد.باز پیام دادم و کد جدید دادم که بعد اومد گفت منقضی شده در حالی که نشده بود.باز پشتیبان عوض شد منم کد جدید دادم یهو دیدم گفت دیسیبل نکردی و برو 2 روز دیگه بیا

کل روند کار امروز مشکوک بود.حالا یا بازی آماده نداشته یا مشکل دیگه ای نمیدونم ولی بازم میگم به هر چی که قبول دارم و ندارم من دیسیبل کرده بودم :D ثابت کنم
حمید من حتی بعد از دیسیبل کردن هم عکس از قفل شدن بازی براشون میفرستم ولی بعضی مواقع شده باز زیر بار نرفتن و گفتن دیسیبل نشده
همش بهونست,اینا بقول دکتر توش زاییدن با این همه مشترک
حالا فردا ساعت 5 عصر قرار هست بازی ازشون بگیرم با این سیستم جدید ببینم چی میشه

آخرین ویرایش:
من اکانت فورزا درخواست دادم ظرفیت 3 بهم دادن امتحان کردم وارد بازی نشد چند جا دیدم نوشتن ظرفیت 3 باید اکانت ماکروسافت حتما با همون جیمیل اکانت psn ساخته بشه تا وارد بازی بشه بهشون گفتم ولی گفتن نه اینطوری نیست و این باگ بازیه گفتم حداقل یه اکانت ظرفیت 2 بهم بدین تست کنم گفتن نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or