بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

فیلم و سریال نیست که هرروز بخوایم تعویض کنیم. هر بازی میانگین یه هفته زمان میبره. این وسط گاها یکی بخواد زودتر بازی تعویض کنه.
من نوعی یا خیلیا مثل من وقتی ۳ تا بازی دستمون رو هنوز تموم نکردیم روزشمار اشتراک خطری تهدیدش نمیکنه. روزشمار اشتراک زمانی مسئله جدی میشه که اکانتای دستمون مشکل ساز بشه و نشه بازیشون کرد که از هر ۱۰تا اکانت یکیش شاید ۱ روز ۲ روز مشکل ساز بشه که اینم طبیعیه توی ۳۶۵ روز و عناوینی که دی وان میتونی تجربشون کنی.

همين ولش كن عيبى نداره ها عامل اينه كه يارو خيلى ريلكس ملتو علاف ميكنه.
من شرايط تحويل اكانت اينارو خوندم نوشته حداكثر ٣ ساعته تحويل ميدن ولى كوش؟
حداقل در بهترين حالت نصف روز لفتش ميدن.
و مشخصا هم ذكر كردن "امكان دريافت بازى در روز عرضه" اين يعنى عدم تعهد به شرايط فروش و مساويه با كلاهبردارى.
همين چنتا ريليز مهم اخير اكثرا دى وان چيزى رو تحويل ندادن كدوم دى وان؟
سابقشون تو رفع مشكل اكانت به مشكل خورده هم اينجا ازش حرف زده شده.
به قول خودت هفته ايي يه بار هم برى بازى عوض كنى تو يه سال ميشه ٥٠ تا بازى و هر كدوم يه روزم معطلى داشته باشه ميشه ٥٠ روز سوخت شدن اكانت.
حالا داستاناى ديگه و ساعت كم پشتيبانى و تعطيلى رسمى و تعطيلى تعميراتى اينا هم بماند.
دقيقا از ٣-٤ ماه قبله من دارم اينجا ميبينم همه رو به نحوى دارن اذيت ميكنن و وقت و بى وقتم كل مجموعه رو تعطيل ميكنن.

همه اينا واسه يه اشتراك اونم اشتراك روزشمار يعنى ردفلگ و كلاهبردارى و عدم احترام به حقوق خريدار.

یه بازی میاد ۳۰ روز طول میکشه یه بازی میاد ۷ روز طول میکشه‌. اگه به حساب کتاب روزشمار باشه پس کلا نباید اشتراکو خرید چون توی بازه ۳۰ روزه ممکنه nتا بازی دیگه بیاد که من نوعی یماهمو سر اون یکی گیم طولانی هدر دادم!
پلاس و گیم پس یساله میگیری ممکنه ۳ ماه بازی خوب براشون نیاد. میری یقه سونی و مایکروسافتو میگیری که ۹۰ روز اشتراکم هدر رفته بازی ندادی؟! :D
هر سرویس خوبی و بدی منطقی خودشو داره. هر سرویسی سر روزشمار ممکنه اشتراک آدمو هدر بده به هر نحوی. چرا فقط نخل شده خاری توی چشم؟ اونایی که دارنش راضین بعد دکتر فقط نشسته ته دل آدمو خالی میکنه! اقا نداریش که نگران روزشمارت باشی اینقدر حرص نخور :D

وقتى پلاس يا هر سرويسى ميخرى اون اول يه user agreement داره.
هر گونه تخلفى ازون يعنى عدم پايبندى به شرايط فروش.
تو پلاس و امثالهم روند اومدن و رفتن بازيا مشخصه و با علم به اون شما خريد كردى و چيزيم بهمش نميريزه و از دسترسم خارج بشه مدت زمان سوخت شده بهت برميگرده.

و مشخصا هم ذكر كردن "امكان دريافت بازى در روز عرضه" اين يعنى عدم تعهد به شرايط فروش و مساويه با كلاهبردارى.
به قول خودت هفته ايي يه بار هم برى بازى عوض كنى تو يه سال ميشه ٥٠ تا بازى و هر كدوم يه روزم معطلى داشته باشه ميشه ٥٠ روز سوخت شدن اكانت.
حالا داستاناى ديگه و ساعت كم پشتيبانى و تعطيلى رسمى و تعطيلى تعميراتى اينا هم بماند.
دقيقا از ٣-٤ ماه قبله من دارم اينجا ميبينم همه رو به نحوى دارن اذيت ميكنن و وقت و بى وقتم كل مجموعه رو تعطيل ميكنن.

همه اينا واسه يه اشتراك اونم اشتراك روزشمار يعنى ردفلگ و كلاهبردارى و عدم احترام به حقوق خريدار.

وقتى پلاس يا هر سرويسى ميخرى اون اول يه user agreement داره.
هر گونه تخلفى ازون يعنى عدم پايبندى به شرايط فروش.
تو پلاس و امثالهم روند اومدن و رفتن بازيا مشخصه و با علم به اون شما خريد كردى و چيزيم بهمش نميريزه و از دسترسم خارج بشه مدت زمان سوخت شده بهت برميگرده.
خدایی فکر کنم ته دلت خودتم نمیدونی دقیقا چرا اینطوری چشم اینا رو برداشتی :D

اینی که میگی برای همه نیست. وگرنه همه شاپا همه سایتا ایرادات و کاستی های خودشونو به حق دارن بله.
من ۳تا بازی قبل عرضه اکانتشو دادن بهم توی همین ۲ ۳ هفته اخیر. بلاخره سرویس نوپا معایب خودشم داره توی ۳۶۵ روز، ۲ ۳ روز برای چندتا کاربر، نه همه، مشکل پیش میاد. اینکه هی بشینیم غر بزنیم و خوبیاشو نبینیم هم مسخره و کلافه کنندس.
شما پول بازی ظرفیتی و اختصاصی میدی که دیزیبل نشه. منم nتا کاربر میشناسم که هرروز باید برن داخل اکانتای CDSTOP هی انیبلش کنن. اونم اکانتایی که روش اشتراکی درج نشده و به اسم اختصاصی فروخته شده. شما بابت رفع این مشکل نسبت به شاپی که همیشه تعریفشو میکنی چه قدمی برداشتی؟ اونا چقدر گردن گرفتن این مشکلو؟ چرا سوزنت فقط روی اینا گیره نه شاپ مورد علاقت؟! چندبار بخاطر بچه های اینجا رفتی بتوپی به ادمین CDSTOP سر دروغگویی و بی برنامگیشون؟

به نظرم هر 2 طرف درست میگین :دی

از یک طرف وقتی مجموع سرویس یک ساله رو میبینی و این همه بازی که میشه گرفت، اره ادم پیش خودش میگه 2 روز حتی 7 روز تاخیر فدای سرم،

اما دکتر هم درست میگه و حرفه ای نگاه کنیم وقتی شرایط اولیه فروش رو خودشون زیر پا میگذارن یعنی غیر حرفه ای عمل میکنند، وقتی به وعده عمل نمیکنند یعنی کلاه برداری میکنند (کلاه برداری 1 درصدی داریم 100 درصدی هم داریم) و اصن همین 1 درصد خلاف وعده عمل کردن و غیر حرفه ای بودن راه رو برای "تا 100 درصد" زیر وعده زدن هم باز میکنه، پروفشنال بودن رو حذف میکنه، میشه حالت هیئتی الابختکی... همین حالتی که الان هست...

اما خط اول هم، طبیعتا تو مملکت ما با استاندارد های اینجا جای خود داره و تردیدی درش نیست...

خدایی فکر کنم ته دلت خودتم نمیدونی دقیقا چرا اینطوری چشم اینا رو برداشتی :D

آره واقعا :D
دسته هم ازشون خريدما ولى اين موردشون تو كتم نميره :D

من ۳تا بازی قبل عرضه اکانتشو دادن بهم توی همین ۲ ۳ هفته اخیر. بلاخره سرویس نوپا معایب خودشم داره توی ۳۶۵ روز، ۲ ۳ روز برای چندتا کاربر، نه همه، مشکل پیش میاد. اینکه هی بشینیم غر بزنیم و خوبیاشو نبینیم هم مسخره و کلافه کنندس.
شما پول بازی ظرفیتی و اختصاصی میدی که دیزیبل نشه. منم nتا کاربر میشناسم که هرروز باید برن داخل اکانتای CDSTOP هی انیبلش کنن. اونم اکانتایی که روش اشتراکی درج نشده و به اسم اختصاصی فروخته شده. شما بابت رفع این مشکل نسبت به شاپی که همیشه تعریفشو میکنی چه قدمی برداشتی؟ اونا چقدر گردن گرفتن این مشکلو؟ چرا سوزنت فقط روی اینا گیره نه شاپ مورد علاقت؟! چندبار بخاطر بچه های اینجا رفتی بتوپی به ادمین CDSTOP سر دروغگویی و بی برنامگیشون؟

همچين سرويس نوپايي هم نيست كه بخواد عيب داشته باشه خيلى وقته وجود داره.
من ps5 خريدم يادمه بود.
خوبى؟ يه چيزى وقتى خوبه كه مطابق چيزى باشه كه اعلام ميشه در غير اين صورت اسم خوب نميشه روش گذاشت.
خيلى مقايسه بيربطيه ولى همه اينايي كه بازى ظرفيتى ميفروشن اگه اختصاصى باشه ذكر ميكنن و بهشونم بگى راستشو بهت ميگن نمياد مثلا بگه فايروال (!) سونى باعث ميشه گاهى بازيت قفل بشه.
همون چيزى كه اكانتش اول هست رو بهت داره ميگه و همونم ميخرى و شرايطشم همونيه كه بايد باشه.
هر وقت جايي گفت اكانتم اختصاصيه و هفته ايي يه بار بدون اومدن آپديت واسه بازى قفل شد اونم كلاهبرداره.
ميتونى ازش خريد نكنى يا بكنى ولى نميتونى بياى ازش دفاع كنى و بگى نه خوبه حالا عيب نداره.

ميتونى ازش خريد نكنى يا بكنى ولى نميتونى بياى ازش دفاع كنى و بگى نه خوبه حالا عيب نداره.
شما یا بقیه هم میتونی از این اشتراک مصرف بکنی یا نکنی. نه اجباریه نه چیزی.
منتهی اینکه منی که مصرف کنندشم نیستم هی بشینم ۲۴ی ایراد دربیارم و خوبیاشو نبینم هم عیب داره زیادم عیب داره! چون از یه جایی به بعد شوخیاش لوس و کلافه کننده میشه.
یکی بخواد با این شرایط که قطعا خوبیاش میچربه به بدیاش میخره یکیم نخواد به راحتی نمیخره! شمام به سوزن گیر کردنت ادامه بده موفق باشی فقط این وسطا اکانتای CDSTOPت رو هم انیبل کن هرروز! همین اکانتای اشتراکیشم کارمزد فروش ۳۰۰ ۴۰۰ تومن میگیره هنوز یا لطف کرد قیمتشو اورد پایین؟ :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jaw
من خوش شانسم حقیقت و انتظاراتمم پایینه واسه همین خیلی نظرم به کار دوستان نمیاد
اما چیزایی که دوستان اینجا و دوستان خودم باهاشون رو به رو بودن :
1- دیرتر تحویل دادن ضمن اینکه دوباره میندازن عقب همونو
2- سیستم پشتیبانی ضعیف
3- ساعات پشتیبانی که من شخصا سر کارم و هیچوقت نمیرسم
4- دادن یک اکانت به چندین نفر
که همین کار ها باعث میشه شما بجای اینکه دست و دلباز ازینا هر بازی که میاد بگیری فقط بازی که واقعا میخوای بگیری که مشخصه برای سود خودشون هست .
حالا قطعا تا مرز اینکه صدا همه در بیاد قطعا هرکاری دستشون بربیاد میکنن که تا میشه سود بیشتری بکنن اما از مرز که رد شه دوباره مثله چند وقت پیش شروع میکنن به یه مدت بهتر خدمات دادن .

من خب مشکلم همینه که چون از سایت قدیمشون اشتراک خریدم هنوز پنل ندارم وگرنه بازیهایی که میخواستم فعلا گرفتم و بدون مشکل داره کار میکنه

بعد فقط طمع اینا که نبوده...قبول کن هیچ سیستمی تو ایران به خوبی نخل پلاس نبوده که پول 3 -4 تا بازی بدی بعد مثلا 100 تا بازی بگیری.خب معلومه ملت هم حمله میکنن برای خرید.اینا اشتباهشون اینه که پشتیبانها رو چند برابر نمیکنن وگرنه تا اینجا نه پولی خوردن نه اکانتی
حمید چک کردم برای من ظاهرا فعال شده این پنل جدید
فردا پس فردا بتل 6 رو تموم کردم میرم برای تعویض بازی ببینم چجوریاست
خبرش رو اینجا میدم

حمید چک کردم برای من ظاهرا فعال شده این پنل جدید
فردا پس فردا بتل 6 رو تموم کردم میرم برای تعویض بازی ببینم چجوریاست
خبرش رو اینجا میدم
تو هم از سایت قدیم اشتراک داشتی؟بعد کار خاصی کردی یا خودش اوکی شد؟

چون برای من فقط اون روزشمار اضافه شده که زده 0 روز اشتراک داری

تو هم از سایت قدیم اشتراک داشتی؟بعد کار خاصی کردی یا خودش اوکی شد؟

چون برای من فقط اون روزشمار اضافه شده که زده 0 روز اشتراک داری
اره منم قدیمی هستم
حمید همون قسمتی که روزشمار رو نشون میده زیرش که زده مشاهده پنل نخل پلاس وارد شی تعویض بازی رو باید ببینی

من امروز فهمیدم چقدر افراد دلسوز اومدن اینجا نصیحت کردن که نصفشون از قبل تو لیست سیاه بودن :D فقط اینم اضافه کنم که اکانت نخل مارکت من دو روز قفلِ ! و دو روز قبل پیشتیبانیشون کلا در دسترس نبود !
در نهایت باید مسئولیت کار خودتونو بپذیرید مثلا یک میوه فاسد رو بزارید کنار میوه های سالم هرگز خراب نمیشن اگر بشن مسئولیتش با خودشونه😃
چو عمرم مدتی با گل گذر کرد ، کمال همنشین در من اثر کرد😃
Screenshot 2025-10-22 175616.png
نخل مارکت کارش کمتر از کلاهبرداری نیست و بابت فروش اکانتی که بهتون فروخته ازتون پول اشتراک حق فروش در نخل ایکس میگیره ! و الان از تاریخ 18 اکتبر تا امروز هنوز آگهی منو تایید نکرده😃
Screenshot 2025-10-22 180215.png
ایشااله صاحب سایت دیگه ناراحت نشه اگه خواست موضوع ما رو پیگیری کنه ولی ناموسا من دیگه از خیرش گذشتم ، عطایش را به لقایش بخشیدم 😂
البته یک ماه اول رو اجازه میده مجانی بفروشید خیلی آدمای با مرامی هستن xd

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or