SaDrA-HhH
Loyal Member
فیلم و سریال نیست که هرروز بخوایم تعویض کنیم. هر بازی میانگین یه هفته زمان میبره. این وسط گاها یکی بخواد زودتر بازی تعویض کنه.
من نوعی یا خیلیا مثل من وقتی ۳ تا بازی دستمون رو هنوز تموم نکردیم روزشمار اشتراک خطری تهدیدش نمیکنه. روزشمار اشتراک زمانی مسئله جدی میشه که اکانتای دستمون مشکل ساز بشه و نشه بازیشون کرد که از هر ۱۰تا اکانت یکیش شاید ۱ روز ۲ روز مشکل ساز بشه که اینم طبیعیه توی ۳۶۵ روز و عناوینی که دی وان میتونی تجربشون کنی.
همين ولش كن عيبى نداره ها عامل اينه كه يارو خيلى ريلكس ملتو علاف ميكنه.
من شرايط تحويل اكانت اينارو خوندم نوشته حداكثر ٣ ساعته تحويل ميدن ولى كوش؟
حداقل در بهترين حالت نصف روز لفتش ميدن.
و مشخصا هم ذكر كردن "امكان دريافت بازى در روز عرضه" اين يعنى عدم تعهد به شرايط فروش و مساويه با كلاهبردارى.
همين چنتا ريليز مهم اخير اكثرا دى وان چيزى رو تحويل ندادن كدوم دى وان؟
سابقشون تو رفع مشكل اكانت به مشكل خورده هم اينجا ازش حرف زده شده.
به قول خودت هفته ايي يه بار هم برى بازى عوض كنى تو يه سال ميشه ٥٠ تا بازى و هر كدوم يه روزم معطلى داشته باشه ميشه ٥٠ روز سوخت شدن اكانت.
حالا داستاناى ديگه و ساعت كم پشتيبانى و تعطيلى رسمى و تعطيلى تعميراتى اينا هم بماند.
دقيقا از ٣-٤ ماه قبله من دارم اينجا ميبينم همه رو به نحوى دارن اذيت ميكنن و وقت و بى وقتم كل مجموعه رو تعطيل ميكنن.
همه اينا واسه يه اشتراك اونم اشتراك روزشمار يعنى ردفلگ و كلاهبردارى و عدم احترام به حقوق خريدار.
یه بازی میاد ۳۰ روز طول میکشه یه بازی میاد ۷ روز طول میکشه. اگه به حساب کتاب روزشمار باشه پس کلا نباید اشتراکو خرید چون توی بازه ۳۰ روزه ممکنه nتا بازی دیگه بیاد که من نوعی یماهمو سر اون یکی گیم طولانی هدر دادم!
پلاس و گیم پس یساله میگیری ممکنه ۳ ماه بازی خوب براشون نیاد. میری یقه سونی و مایکروسافتو میگیری که ۹۰ روز اشتراکم هدر رفته بازی ندادی؟!
هر سرویس خوبی و بدی منطقی خودشو داره. هر سرویسی سر روزشمار ممکنه اشتراک آدمو هدر بده به هر نحوی. چرا فقط نخل شده خاری توی چشم؟ اونایی که دارنش راضین بعد دکتر فقط نشسته ته دل آدمو خالی میکنه! اقا نداریش که نگران روزشمارت باشی اینقدر حرص نخور![]()
وقتى پلاس يا هر سرويسى ميخرى اون اول يه user agreement داره.
هر گونه تخلفى ازون يعنى عدم پايبندى به شرايط فروش.
تو پلاس و امثالهم روند اومدن و رفتن بازيا مشخصه و با علم به اون شما خريد كردى و چيزيم بهمش نميريزه و از دسترسم خارج بشه مدت زمان سوخت شده بهت برميگرده.