بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

شما اگر اکانت از این نخل مارکت بخرید باید تا آخر عمرتون نقش ادمین و تحول اکانت رو بازی کنید !
یعنی 10 دست بچرخ بازم باید ادمین باشید ، حیف که سایت بساط باند بازی و رفیق بازی یه سریا رو نمیگیره کافیه بیاد اینجا بگه اهِم ، اونوقت رفیقای پا منقلیشم لایکش میکنن چهارتا میم میذارن که بگن خیلی کولن اونم با 40 سال سن
Screenshot 2025-10-20 165237.png
بعد ببین به چه دلیلی آگهی منو تو سایت مسخرش رد کرده
Screenshot 2025-10-20 164623.png
فقط ببینید شما رو وارد چه بازی ای میکنه چون احدی حاضر نیست بیاد این سایت فشل چیزی بخره و بفروش بعد از کلی معطلی به این سایت نخل اون سایت نخل و پیشخوان و پیشخوان فروشنده رفتن و سرعت کندی سایت به این مرحله میرسید
Screenshot 2025-10-20 170933.png
یعنی بخوای اکانت خودشونو بفروشی باید یه پولیم بدی

آخرین ویرایش:
  • Angry
Reactions: IMANOKA
شما اگر اکانت از این نخل مارکت بخرید باید تا آخر عمرتون نقش ادمین و تحول اکانت رو بازی کنید !
یعنی 10 دست بچرخ بازم باید ادمین باشید ، حیف که سایت بساط باند بازی و رفیق بازی یه سریا رو نمیگیره کافیه بیاد اینجا بگه اهِم ، اونوقت رفیقای پا منقلیشم لایکش میکنن چهارتا میم میذارن که بگن خیلی کولن اونم با 40 سال سن
View attachment 397065
بعد ببین به چه دلیلی آگهی منو تو سایت مسخرش رد کرده
View attachment 397064
فقط ببینید شما رو وارد چه بازی ای میکنه چون احدی حاضر نیست بیاد این سایت فشل چیزی بخره و بفروش بعد از کلی معطلی به این سایت نخل اون سایت نخل و پیشخوان و پیشخوان فروشنده رفتن و سرعت کندی سایت به این مرحله میرسید
View attachment 397066
یعنی بخوای اکانت خودشونو بفروشی باید یه پولیم بدی
وقتی کانال تلگرامی هست و گروه خرید فروش و حتی یسری کانالا اجازه میدن داخل گروه چت خودشونم اگهیتو بذاری، چرا از سایت شما اکانت ظرفیتی میگیری؟ سواله واقعا برام!
طبیعیه هیچکس نخواد اون اکانتو ازت بخره چون نمیاد پشتیبانی راحت و در دسترس و قابل اعتماد تلگرامو ول کنه بچسبه به سایت. اونوقت شما میمونی و اکانتی که فروش نمیره و سر و کله زدن با ادمینای اون سایت.
این ذهنیت غلطی که کانالای تلگرامی نامعتبرن رو بریزید دور و خودتونو راحت کنید.
شما گیم سیتی. پلی باکس. مون شاپ. اکسین و امثالهمو ول کردی رفتی حدود ۴ تومن دادی به سایت که فقط اعصاب خوردی و ضرره برات. حالا من CDSTOP رو نمیگم که اونم چرت و پرتای خودشو داره ولی باز شرف داره به اینا.

وجودشو داشته باش اسم بیار که ببینیم کی باند داره که سایت با رفیق بازی باهاش برخورد نمکینه؟

یا باید ثابت کنی که اینجا کسی باند تشکیل داده و داره ملت رو گول میزنه یا مدیریت باید برای توهین و چرت و پرت گفتن باهات برخورد کنه

تو کل این 109 صفحه برید یه پست بیارید که کسی پیشنهاد داده باشه از نخل بازی ظرفیتی بخرید.اصلا هم مهم نیست که داره به من تهمت میزنه یا شخص دیگه.ولی وقتی کسی نگفته از نخل بازی بخرید بیخود میکنه میاد اینجا توهین میکنه میگه باند تشکیل دادید.
@AMIN-1399F

آخرین ویرایش:
اگه یادت باشه قبل از خریدت من گفتم فروختن اکانت از این سایت ستمه. خودمم تخفیفش رو دیدم وسوسه شدم اما چون دیدم نمی تونم بفروشمش بیخیالش شدم. ولی شما گفتی من احتمالا یوتی رو نمی خوام بفروشم.
آقا از فروشگاه پلی باکس بخرید من قبلا هم معرفیش کردم در کنار کانالهای دیگه و دوستان هم اینجا زیاد معرفیش کردن.
من نه سهام دارشم نه چیزی بهم می رسه اما اینقدر این پسر کارش درسته که آدم دلش می خواد تبلیغشو کنه. در مورد درستیش هم خودتون ازش خرید کنید متوجه می شید.
همه ی اون کانالا رو گرفتم ، نخل روز اول به من گفت ما برات انتقالشو انجام میدیم و فلان بیسار !
الان میگه اسم سایت ما رو نیار دست خودته ، یعنی نمیذاره اسم سایت خودشو تو سایت خودش بیاری !
این سایت تبلیغش اینجا فراونه و هیچکاریشم نمیکرد سایت 100 تا کاربر فعال بیشتر نداره اما اسم نخل تو تمام تاپیکای دیگه هست ،شک ندارم پشتیبانیش اینجا حضور داره فعالِ ! وگرنه شما کار زندگی داشته باشی نمیتونی از صبح تا آخر شب اینجا پست بدی مگر کار ریموتی و پشتیبانی
یا اون کنسولفا هم تبلیغش زیاده که با گرد و خاک کردن اینجا طرف تونست پولشو پس بگیره

آخرین ویرایش:
وجودشو داشته باش اسم بیار که ببینیم کی باند داره که سایت با رفیق بازی باهاش برخورد نمکینه؟

یا باید ثابت کنی که اینجا کسی باند تشکیل داده و داره ملت رو گول میزنه یا مدیریت باید برای توهین و چرت و پرت گفتن باهات برخورد کنه

تو کل این 109 صفحه برید یه پست بیارید که کسی پیشنهاد داده باشه از نخل بازی ظرفیتی بخرید.اصلا هم مهم نیست که داره به من تهمت میزنه یا شخص دیگه.ولی وقتی کسی نگفته از نخل بازی بخرید بیخود میکنه میاد اینجا توهین میکنه میگه باند تشکیل دادید.
@AMIN-1399F
این دوستمون عادتشه :دی یک مدت غیر مستقیم به من تیکه مینداخت تو تاپیک انتقادات مخصوصا، منم شخم خودم حساب نکردم اخرش اوکی شد :دی رهاش کن بچه بدی نیست :دی

این دوستمون عادتشه :دی یک مدت غیر مستقیم به من تیکه مینداخت تو تاپیک انتقادات مخصوصا، منم شخم خودم حساب نکردم اخرش اوکی شد :دی رهاش کن بچه بدی نیست :دی
منم میدونم دردش چیه.جای دیگه قهوه ایش کردم حالا هر از گاهی میاد جاهای دیگه توهین میکنه که خب منم کاری نداشتم و هر ازگاهی هم میخندیدم به حرفهاش ولی الان داره تهمت میزنه.داره میگه یه عده باند تشکیل دادن سایت هم چون رفیقشونه کاریشون نداره.یعنی ما و بازیسنتر با هم شریکیم که سر این بابا کلاه بذاریم.

یه بار گفت نخل پلاس چیه منم گفتم همچین اشتراکیه.دیگه کی اینجا اصلا بهش گفته برو از نخل بازی ظرفیتی بخر که حالا شاکیه؟خودش رفته سر خود خرید کرده بعد حالا طلبکار ما و سایت هم شده.من خودم تا حالا از اونجا بازی نخریدم چه برسه که بخوام توصیه اش کنم به کسی

منم میدونم دردش چیه.جای دیگه قهوه ایش کردم حالا هر از گاهی میاد جاهای دیگه توهین میکنه که خب منم کاری نداشتم و هر ازگاهی هم میخندیدم به حرفهاش ولی الان داره تهمت میزنه.داره میگه یه عده باند تشکیل دادن سایت هم چون رفیقشونه کاریشون نداره.یعنی ما و بازیسنتر با هم شریکیم که سر این بابا کلاه بذاریم.

یه بار گفت نخل پلاس چیه منم گفتم همچین اشتراکیه.دیگه کی اینجا اصلا بهش گفته برو از نخل بازی ظرفیتی بخر که حالا شاکیه؟خودش رفته سر خود خرید کرده بعد حالا طلبکار ما و سایت هم شده.من خودم تا حالا از اونجا بازی نخریدم چه برسه که بخوام توصیه اش کنم به کسی
از مهم ترین نشانه های بلوغ، پذیرفتن مسئولیت کار خود بدون انداختن گردن در و دیوار هست... درست میگی، افترا میزنه و این خیلی بد هست...

• Like
Reactions: hamid_barca
از مهم ترین نشانه های بلوغ، پذیرفتن مسئولیت کار خود بدون انداختن گردن در و دیوار هست... درست میگی، افترا میزنه و این خیلی بد هست...
میدونم حالا میاد میگه من اسم نیاوردم و چرا به خودت گرفتی و... ولی حتی اگه به منم نبوده(که بوده)بازم پس یعنی یکی اینجا باند تشکیل داده و داره پول ملت رو میخوره و بازیسنتر هم داره همکاری میکنه

من واقعا انتظار دارم یه مدیر بیاد اینجا بررسی کنه اگه من یا هر شخص دیگه ای سر این شخص کلاه گذاشته برخورد کنه حتی به پلیس فتا گزارش بده ولی اگه همینطوری تهمت زده باید باهاش برخورد بشه.

اینجا باند بازیم باشه که نیست، شما مگه از قدرت تصمیم گیری بی بهره ای که گول خوردی؟ کلا یه کاربر مشکوک اینجا بود اونم تبلیغ کنسولفا رو میکرد که از ۱۰۰ کیلومتری رفتارش داد میزد از خودشونه!
هزاران هزار بار گفته شده از سایت خرید ظرفیتی نکنید. nتا کانال تلگرام هست. همون نخل هم همیشه بحث اشتراکش بوده که بازم تصمیم بر عهده خود آدمه. مگه کسی اسلحه گذاشته بالا سر شما یا بقیه که از نخل فقط خرید کنید؟! خودت باید مراقب پولت باشی توی این دوره زمونه.
۲ ۳تا کاربری که حقیقتا متاسفم براشون، فاز برداشتن که کانال تلگرام فلانه و بیساره (که کاشف به عمل اومد یبارم ظرفیتی خرید نکردن حتی) و بقیه پشت دست اینا راه افتادن! حالا ببینید کی ضرر کرده. خودتون تصمیم گرفتید پاشم بمونید بچه نیستید که بقیه براتون امر و نهی کرده باشن.

عجب ماجراهایی دارین با این اکانت فروش ها و داستان هاشون..
لا لوی این بحث ها یکی دو جا رو دیدم دیسک بازیا رو اجاره میده هفتگی یا ماهیانه.
اینم گزینه بدی نیست و قطعا دردسرش از اکانت و فروش مجددش کمتره.
از اینا قبلنا هم بود ولی معمولا کارت ملی یا شناسنامه گرو میگرفتن. و خب هزینه ی اجاره هم هیچوقت برنمیگرده بهت. الان من خودم ظرفیتی هایی که خریده بودم رو همرو تونستم بفروشم، حالا با 100 تومن 200 تومن ضرر. اما اجاره بدیش اینه که پول کلا میره

حالا جدا بدون شوخی دیگه همه میدونن نخل پلاس مال تو هستش برات می صرفه این سایت رو بگردونی ؟

نه خدایی انصافا کارت درسته هم خودت هم سایتت واقعا شده کسی از سایتت رنجیده باشه ولی خودت درجا مشکلاتو حل کردی دمت گرم :)) :*
کاری که داری می‌کنی اسمش تهمت زدن هست

من این تاپیک نمیام اما ندیدم حمید تا حالا کاری بجز کمک کردن بکنه

ثابت کن نخل مال منه وگرنه تو هم باید جواب تهمتی که زدی رو بدی

کی اندازه من مشکلات نخل رو تا حالا رو کرده؟کوچکترین مشکلی بوده اولین نفر من اومدم گفتم بعد حالا جای دستت درد نکنه طلبکارم شدید؟

شوخی و جدی جای خودش.تا وقتی کسی شوخی بی منظور و قصد کنه من مشکلی ندارم ولی کسی حق نداره بیاد اینطوری تهمت بزنه
اینکه طرف مثلا با ۳۰ سال سن بلد نیست از کجا باید خرید کنه و خودش پولشو به فنا میده درسی بشه برات که دل نسوزونی اینجا برای هیچکس :D
همونایی که ازت کمک میگیرن، خودشونو به فنا بدن نمیان بگن من گند زدم که! دنبال مقصرن و تو رو خراب میکنن. تهمت زدن کلا تو خون ما ایرانیاس سر بی عرضگی هامون.
بشین بازیتو کن هیچوقت هم برای غریبه دل نسوزون. جای خوبی پیدا میکنی صداشم درنیار. تا بوده همین بوده که بعضی آدما فک نمیکنن و بعد که گندی بالا میارن دنبال تهمت زدن و مقصرن.
---
اینجا هزاربار کانال معتبر تلگرام معرفی کردیم دیده نشد. یه ۲تا ادم بی سواد اومدن گفتن تلگرام کلا بده، بقیه افتادن دنبال اینا. حالا تو شدی آدم بده. ولشون کن بذار چوب حرف گوش نکردنشونو بخورن و برن از همون ۲ نفری که میگفتن تلگرام همه کلاه بردارن پولشونو پس بگیرن.

یاد اون قسمت مستر بین افتادم که جلوی پلیس ها الکی دست کرد تو جیبش که یعنی اسلحه داره بعد که گرفتنش دیدن داشته شوخی میکرده :D

من کلا هر چی شوخی باهام میکنن خودمم همراهی میکنم بعد الکی الکی ملت حالا پولشون رو از من میخوان پس بگیرن :D

از نظر اخلاقی درست نیست که پیام خصوصی ها رو بذارم ولی 10 نفر اومدن مشورت گرفتن.به تک تکشون گفتم خوبیش چیه بدیش چیه ولی در نهایت تصمیم با خودته فردا روز نیای یقه منو بگیری.منم خودم اولین بار از بچه های همینجا شنیدم نخل پلاس چیه و همیشه ممنونشون هستم.

بعد حالا درد اینه که طرف اصلا نخل پلاس هم نگرفته که اینطوری شاکیه.هیچوقت بین این همه فروشگاه که بازی میفروشن کسی اسم نخل هم نیاورده برای خرید بازی که بگیم آقا یکی اینجا نخل رو برای خرید بازی پیشنهاد داده و حالا حق داره ناراحت باشه.پیشنهادی هم اگه بوده نخل پلاس بوده نه بازی ظرفیتی

یاد اون قسمت مستر بین افتادم که جلوی پلیس ها الکی دست کرد تو جیبش که یعنی اسلحه داره بعد که گرفتنش دیدن داشته شوخی میکرده :D

من کلا هر چی شوخی باهام میکنن خودمم همراهی میکنم بعد الکی الکی ملت حالا پولشون رو از من میخوان پس بگیرن :D

از نظر اخلاقی درست نیست که پیام خصوصی ها رو بذارم ولی 10 نفر اومدن مشورت گرفتن.به تک تکشون گفتم خوبیش چیه بدیش چیه ولی در نهایت تصمیم با خودته فردا روز نیای یقه منو بگیری.منم خودم اولین بار از بچه های همینجا شنیدم نخل پلاس چیه و همیشه ممنونشون هستم.

بعد حالا درد اینه که طرف اصلا نخل پلاس هم نگرفته که اینطوری شاکیه.هیچوقت بین این همه فروشگاه که بازی میفروشن کسی اسم نخل هم نیاورده برای خرید بازی که بگیم آقا یکی اینجا نخل رو برای خرید بازی پیشنهاد داده و حالا حق داره ناراحت باشه.پیشنهادی هم اگه بوده نخل پلاس بوده نه بازی ظرفیتی

الان من به عنوان مخالف اصلى نخل از بازيش تا اشتراكش يعنى ميتونم بهت گير بدم؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or