ultimate team 2
کاربر سایت
ظ۱ رو اصولا زمانی که بازیو پری اردر میذارن باید تا تنور گرمه بگیری چون محدود هست ظ یک ها .من که بعد از ۵،۶ سال دوباره برگشتم به دوران پرشکوه ظرفیت یک!
به نظرم برای امثال من که آنلاینباز نیستیم، ظرفیت یک در کنار یه سرویس اشتراکی بهترین حالته. یه سری از بازیهای کوچیک و متوسط (از نظر هایپ و ابعاد، نه کیفیت) روی اون سرویسها میان و بازیهای بزرگ رو هم میشه ظرفیت یک گرفت. آدم ۷۰۰،۸۰۰ تومن میده (تا این لحظه، وگرنه از دو روز دیگه خبر نداریم) و دیگه نیازی به این نیست که چند میلیون برای اکانت ظرفیت دو بدیم و بعدش با کانال و مشتری چونه بزنیم.
من تا اطلاع ثانوی همچین وضعیتی دارم:
۱. بازیهای مایکروسافت و یه سری دیگه از بازیها رو روز اول عرضه با گیمپس تجربه میکنم.
۲. یه سری از بازیها رو دعا میکنم که با اندکی تأخیر برای گیمپس بیان!
۳. بازیهای سونی و بعضی از بازیهای بزرگ که میدونم به این زودیها خبری از گیمپس نمیشه رو هم ظرفیت یک میگیرم.
تنها مشکل اینه که ظرفیت یک به اندازه دو و سه راحت گیر نمیاد و گویا اوایل عرضه بازیها بیشتر در دسترسه و بعدش کمتر میشه (شاید هم اشتباه میکنم).
دیسک هم خیلی وقته که از سبک زندگی من خط خورده، وگرنه توی دوران PS4 تا قبل از موج ویرانگر $، فقط و فقط دیسک خرید و فروش میکردم. ولی الآن هم قیمتها خیلی بالاست و اگه بعدش خریدار پیدا نشه، معلوم نیست تا کِی روی دست آدم میمونه. هم متأسفانه فرهنگ دزدی و مفتخوری روز به روز بیشتر داره رواج پیدا میکنه و حال و حوصله ندارم که با حدود ۴۰ سال سن، با یه نوجوون درگیر بشم که مثلاً پول کمتر میریزه و هی التماس میکنه که حالا تخفیف بده، یا از اون بدتر با این جوجهدزدهایی روبرو بشم که میگن کارت به کارت کردیم و سند جعلی نشون میدن و باید شیرفهمشون کنم که خر نیستم و میدونم طرف داره زر میزنه تا خجالت بکشه و جمع کنه بره!![]()