بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من که بعد از ۵،۶ سال دوباره برگشتم به دوران پرشکوه ظرفیت یک! :دی
به نظرم برای امثال من که آنلاین‌باز نیستیم، ظرفیت یک در کنار یه سرویس اشتراکی بهترین حالته. یه سری از بازی‌های کوچیک و متوسط (از نظر هایپ و ابعاد، نه کیفیت) روی اون سرویس‌ها میان و بازی‌های بزرگ رو هم می‌شه ظرفیت یک گرفت. آدم ۷۰۰،۸۰۰ تومن می‌ده (تا این لحظه، وگرنه از دو روز دیگه خبر نداریم) و دیگه نیازی به این نیست که چند میلیون برای اکانت ظرفیت دو بدیم و بعدش با کانال و مشتری چونه بزنیم.
من تا اطلاع ثانوی همچین وضعیتی دارم:
۱. بازی‌های مایکروسافت و یه سری دیگه از بازی‌ها رو روز اول عرضه با گیم‌پس تجربه می‌کنم.
۲. یه سری از بازی‌ها رو دعا می‌کنم که با اندکی تأخیر برای گیم‌پس بیان! :دی
۳. بازی‌های سونی و بعضی از بازی‌های بزرگ که می‌دونم به این زودی‌ها خبری از گیم‌پس نمی‌شه رو هم ظرفیت یک می‌گیرم.
تنها مشکل اینه که ظرفیت یک به اندازه دو و سه راحت گیر نمیاد و گویا اوایل عرضه بازی‌ها بیشتر در دسترسه و بعدش کمتر می‌شه (شاید هم اشتباه می‌کنم).
دیسک هم خیلی وقته که از سبک زندگی من خط خورده، وگرنه توی دوران PS4 تا قبل از موج ویرانگر $، فقط و فقط دیسک خرید و فروش می‌کردم. ولی الآن هم قیمت‌ها خیلی بالاست و اگه بعدش خریدار پیدا نشه، معلوم نیست تا کِی روی دست آدم می‌مونه. هم متأسفانه فرهنگ دزدی و مفت‌خوری روز به روز بیشتر داره رواج پیدا می‌کنه و حال و حوصله ندارم که با حدود ۴۰ سال سن، با یه نوجوون درگیر بشم که مثلاً پول کمتر می‌ریزه و هی التماس می‌کنه که حالا تخفیف بده، یا از اون بدتر با این جوجه‌دزدهایی روبرو بشم که می‌گن کارت به کارت کردیم و سند جعلی نشون می‌دن و باید شیرفهم‌شون کنم که خر نیستم و می‌دونم طرف داره زر می‌زنه تا خجالت بکشه و جمع کنه بره! :|
ظ۱ رو اصولا زمانی که بازیو پری اردر میذارن باید تا تنور گرمه بگیری چون محدود هست ظ یک ها .

من که بعد از ۵،۶ سال دوباره برگشتم به دوران پرشکوه ظرفیت یک! :دی
به نظرم برای امثال من که آنلاین‌باز نیستیم، ظرفیت یک در کنار یه سرویس اشتراکی بهترین حالته. یه سری از بازی‌های کوچیک و متوسط (از نظر هایپ و ابعاد، نه کیفیت) روی اون سرویس‌ها میان و بازی‌های بزرگ رو هم می‌شه ظرفیت یک گرفت. آدم ۷۰۰،۸۰۰ تومن می‌ده (تا این لحظه، وگرنه از دو روز دیگه خبر نداریم) و دیگه نیازی به این نیست که چند میلیون برای اکانت ظرفیت دو بدیم و بعدش با کانال و مشتری چونه بزنیم.
من تا اطلاع ثانوی همچین وضعیتی دارم:
۱. بازی‌های مایکروسافت و یه سری دیگه از بازی‌ها رو روز اول عرضه با گیم‌پس تجربه می‌کنم.
۲. یه سری از بازی‌ها رو دعا می‌کنم که با اندکی تأخیر برای گیم‌پس بیان! :دی
۳. بازی‌های سونی و بعضی از بازی‌های بزرگ که می‌دونم به این زودی‌ها خبری از گیم‌پس نمی‌شه رو هم ظرفیت یک می‌گیرم.
تنها مشکل اینه که ظرفیت یک به اندازه دو و سه راحت گیر نمیاد و گویا اوایل عرضه بازی‌ها بیشتر در دسترسه و بعدش کمتر می‌شه (شاید هم اشتباه می‌کنم).
دیسک هم خیلی وقته که از سبک زندگی من خط خورده، وگرنه توی دوران PS4 تا قبل از موج ویرانگر $، فقط و فقط دیسک خرید و فروش می‌کردم. ولی الآن هم قیمت‌ها خیلی بالاست و اگه بعدش خریدار پیدا نشه، معلوم نیست تا کِی روی دست آدم می‌مونه. هم متأسفانه فرهنگ دزدی و مفت‌خوری روز به روز بیشتر داره رواج پیدا می‌کنه و حال و حوصله ندارم که با حدود ۴۰ سال سن، با یه نوجوون درگیر بشم که مثلاً پول کمتر می‌ریزه و هی التماس می‌کنه که حالا تخفیف بده، یا از اون بدتر با این جوجه‌دزدهایی روبرو بشم که می‌گن کارت به کارت کردیم و سند جعلی نشون می‌دن و باید شیرفهم‌شون کنم که خر نیستم و می‌دونم طرف داره زر می‌زنه تا خجالت بکشه و جمع کنه بره! :|
یه گزینه اجاره کردن بازی هم به نظرم اضافه کن. من هنوز سیستمم پی‌سی می‌کشه و می‌تونم بعضی بازی‌های بیخود رو انجام بدم و فعلا تا الان انحصاری‌ها رو روی PS5 گرفتم و تا اطلاع ثانوی هم همونا رو خواهم گرفت + جی‌تی‌ای :D
ولی مثلا یه بازی مثل Hellblade 2 یا Astro Bot. اینا تایمشون کمه و حتی بخوای تروفی‌هاش هم بگیری شاید بتونی چند روزه بکوب بشینی پاش و بری. اینجاست که بحث اجاره کردن بازی میاد وسط.
به نظر خودم گزینه خوبیه و واسه استرو بات همین رو باید امتحان کنم. فقط یکی دوتا کانال رو دیدم، عکس شناسنامه و کارت ملی و فیلم جلو تلویزیون و عکس ۳ در ۴ و فلان و بیسار می‌خواستن :)) البته حق هم دارن تا حدودی. ولی خب فعلا سبک و سنگین کنم ببینم از کدوم بگیرم.

همین الان اکانت ظرفیت دوم و سوم بازی
Ghost of Yotei موجود داره من سالیانه مشتری ایشون هستم و ادمین کنسولفا آقای مهندس ساسانی که از مدرسین دانشگاه تهران هستند و بسیار شخص محترمی می باشند.
مدرس دانشگاه تهران اکانت بازی میفروشه ؟
tom-enojado.gif

• Cool
Reactions: MrElectricWizard
ظ۱ رو اصولا زمانی که بازیو پری اردر میذارن باید تا تنور گرمه بگیری چون محدود هست ظ یک ها .
آره انگار هر چی زودتر اقدام کنیم بهتره. :دی فقط مشکلش اینه که اگه بازی پولیش نشده باشه و روزهای اول براش آپدیت اساسی بیاد، شاید برای ظرفیت یک که آفلاین هست جالب نباشه.

یه گزینه اجاره کردن بازی هم به نظرم اضافه کن. من هنوز سیستمم پی‌سی می‌کشه و می‌تونم بعضی بازی‌های بیخود رو انجام بدم و فعلا تا الان انحصاری‌ها رو روی PS5 گرفتم و تا اطلاع ثانوی هم همونا رو خواهم گرفت + جی‌تی‌ای
ولی مثلا یه بازی مثل Hellblade 2 یا Astro Bot. اینا تایمشون کمه و حتی بخوای تروفی‌هاش هم بگیری شاید بتونی چند روزه بکوب بشینی پاش و بری. اینجاست که بحث اجاره کردن بازی میاد وسط.
به نظر خودم گزینه خوبیه و واسه استرو بات همین رو باید امتحان کنم. فقط یکی دوتا کانال رو دیدم، عکس شناسنامه و کارت ملی و فیلم جلو تلویزیون و عکس ۳ در ۴ و فلان و بیسار می‌خواستن
:))
البته حق هم دارن تا حدودی. ولی خب فعلا سبک و سنگین کنم ببینم از کدوم بگیرم.
این اکسین هم اجاره‌ای داره، ولی خودم امتحان نکردم و بعد از گرفتن ظرفیت یک فهمیدم!
اگه از این قرتی‌بازی‌ها نخواد که عکس و فیلم بگیری، گزینه مناسبیه. :دی مثلاً ظرفیت دوی Ghost of Yotei رو برای ۲۵ روز به قیمت ۶۰۰ تومن اجاره می‌ده و برای ۱۵ روز هم فکر کنم ۵۰۰ تومن (ظرفیت سه هم با قیمت پایین‌تر). یعنی اگه کسی بتونه بازی رو توی ۲۵ روز تموم کنه (که کاملاً امکان‌پذیره)، حتی از ظرفیت یک هم بیشتر می‌ارزه. هم ارزون‌تره و هم نیازی به آفلاین موندن نداره. ولی چون خودم هنوز سراغ این مدل اجاره‌ای نرفتم، نمی‌دونم آیا دنگ و فنگی داره یا نه. :دی

میخاد اذیت کنه یا وقت نداره
وگرنه خیلی راحت میتونه اکانت ها رو deactivate all بزنه و پسورد جدید برای ظرفیت ها تعریف کند.
نخیر همچین راحت هم نیست
اولا این گزینه ۶ ماه یکباره، بعدش واسه کانالی که اشتراکی بفروشه یعنی ظ۲ رو به ۲ نفر بفروشه نمیتونه از این گزینه استفاده کنه .
من‌ نمیدونم ، کنسولم‌ مشکل دار شده ، بازی هم نمیده بهم!

• Like
Reactions: bayern_vahid
من ازین اُکسین کرایه کردم خوبه، مدارک هویتی هم نمیخواد، همش هم موقع جواب پیام دادن یه تکه کلام "عزیزم" داره!! :)) منتهی فقط 15 روز و 25 روزه کرایه میده، بازی هاشم فعلا محدوده، بعضی بازیا واقعا 3 4 روزه کارشون تمومه، بهشم گفتم کرایه رو روزی بذار که دایورت کرد
یه فروشگاه تلگرامیم بود روزانه کرایه میداد میگفت عکس کارت ملی بفرست و موقع تحویل اکانتم باید از اون صفحه کیوآر کد کنسول و صورت خودت عکس بگیری بفرستی :))
گفتم برو گمشو بچه، میخوای انگشت نگاریم کنم برات بفرستم؟
حالا با این کیو آر کد دیگه ما نه دسترسی به خود اکانت داریم و نه سواستفاده خاصی می تونیم ازش بکنیم، این بچه بازیا چیه
با این سن وسال و پشم!، گیر یه مشت بچه مدرسه ای دهه 80 90 ـی افتادیم، همین اکانت فروشام عملا شدن کاسب تحریم برا ما، اگه مثل آدم ریجن داشتیم بساط همه اینا چیده میشد

من شخصا دوست داشتم همین بچه های فروم یه کانال میزدیم، بازی های روز رو مشارکتی میخریدیم و بهم کرایه میدادیم، هم از نظر کلاه برداری خیالمون راحت بود و هم پول بازی های هر کس در میومد، منتهی می دونیم که پایه نیستید!

نمی‌دونم آیا دنگ و فنگی داره یا نه. :دی
اگه رفتی ما رو بی‌خبر نذار لطفا :D
باید بذاری به بازی قدیمی‌تر که جدید نباشه سراغش بری ببینی چطوره. جدیدها معمولا سرشون جنگ و دعواست همیشه. فرقی نداره چی باشه.

یه فروشگاه تلگرامیم بود روزانه کرایه میداد میگفت عکس کارت ملی بفرست و موقع تحویل اکانتم باید از اون صفحه کیوآر کد کنسول و صورت خودت عکس بگیری بفرستی :))
ها همین :)) آقا من خودم اینجا به یکی از دوستان معرفی کردم و خیلی وقته توی کانالشم، ولی تا حالا قسمت نشده بود اصلا سمت اجاره‌ای بریم ببینم چه فازی هست.
همینجوری دونه دونه نکات قوانین رو می‌خوندم، بیشتر تعجب می‌کردم این دیگر چیست :D

من شخصا دوست داشتم همین بچه های فروم یه کانال میزدیم، بازی های روز رو مشارکتی میخریدیم و بهم کرایه میدادیم، هم از نظر کلاه برداری خیالمون راحت بود و هم پول بازی های هر کس در میومد، منتهی می دونیم که پایه نیستید!
باید این رو در هم در نظر بگیری اینجا هم نمی‌شه به همه اعتماد کرد. نمی‌تونی صد در صد به آدمیزاد اعتماد کنی واقعا، نظر شخصیمه :D شاید همونی هم که چند ساله باهاش حرف می‌زنی یهو مارموز از آب در بیاد.
این کانال‌ها و سایت‌ها هم چون یه محل کسب و کار به اصطلاح دارن و قابل پیگیری هست، ما از اونی که بیشتر تعریف می‌کنن می‌خریم.

والا قدیما از یه جایی می‌گرفتم که چند روز پیش که دنبال Ghost of Yotei بودم، هرچی فکر کردم یادم نیومد کجا بود و توی تلگرامم هم پیداش نکردم! :دی بعدش یه ذره گشتم و اکسین گیم (Ouxin Game) رو پیدا کردم و دیدم چون کانالش بازدید خوبی داره و خلوت نیست، احتمالاً کارش بد نباشه و از اون گرفتم.
فعلاً فقط همین یه بازی رو گرفتم و از عملکردشون راضی بودم، ولی این پست رو به چشم تبلیغ نبینین و خودتون هم بررسی بکنین و بعد انتخاب کنین. :دی

من از اولی که اوکسین اومد باهاش بودم . بچه خوبیه فک کنم 17 یا 18 سالشه . سریع هم جواب میده اما قیمت هاش یه مقدار بیشتره .
من چند تا ظرفیت ۱ از ۳ تا کانال خریده بودم این اوکسین فقط باهام راه اومد و اذیت نکرد که بیشتر وقت بده برای دانلود.

نخیر همچین راحت هم نیست
اولا این گزینه ۶ ماه یکباره، بعدش واسه کانالی که اشتراکی بفروشه یعنی ظ۲ رو به ۲ نفر بفروشه نمیتونه از این گزینه استفاده کنه .
من‌ نمیدونم ، کنسولم‌ مشکل دار شده ، بازی هم نمیده بهم!

تو واقعا دچار مشكل خيلى عجيبى شدى :D
هيچجوره دسترسى به اون كنسول نميتونى داشته باشى؟
من يادمه ميخواستم كنسولو عوض كنم بهشون پيام دادم خيلى تاكيد كرد قبل فروختن كنسولت اكانتا رو ديزيبل كن فيلم بگير كه بعدش شرمنده نشيم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or