تا 1 ماه پیش 5 تا انتخابی رو 1500 1600 میزدن 10 تا انتخابی رو 2500دیگه اشتراکی نمیصرفه. خیلی گرون شده ظرفیت دوم. کسی جایی میشناسه تهران منصف باشه بریم بازی برامون بریزه؟
اینجور که من همیشه این تاپیک رو دنبال کردم و خوندم و چیزهایی که توی گروههای تلگرام خوندم، یانگسنتر از افتضاح و دزد هم یه چیز اونورتره. اگه هزار تا تک تومنی هم بود نخر.دوستان یانگ سنتر اشتراک پلاس ظرفیت ۳ رو گذاشته ۲ میلیون ، اصلا ارزش خرید داره پلاس پریمیوم ، قبلا کسی ازشون خرید کرده ؟View attachment 396775
کلا یه نفر فقط همش ازش میگفت که بعید نیست از سمت خود شاپشون باشه (۹۹ درصد پستای فرومش کلا تعریف فقط از همیناس که واضحه مشکوکه). زمان تلو ۲ و گوست اف سوشیما رفتم ازشون بازی بخرم شاپ مزخرفی بود.کی بود میگفت کنسولفا خوبه؟ یارو تقریبا دو روز منو علاف خودش کرده بعدم که میپرسم کی تحویل میدی طلبکار میشه.جای اشغالیه واقعا حیف که نمیتونم خریدمو کنسل کنم.
باز بهتره. قیمتش مهم نیست جایی باشه معتبر باشه.تا 1 ماه پیش 5 تا انتخابی رو 1500 1600 میزدن 10 تا انتخابی رو 2500
نمیدونم چی شد یهم همشون گرون کردن الان 5 تا انتخابی رو 3 تا 3500 قیمت میدن
سلام دوست عزیزکی بود میگفت کنسولفا خوبه؟ یارو تقریبا دو روز منو علاف خودش کرده بعدم که میپرسم کی تحویل میدی طلبکار میشه.جای اشغالیه واقعا حیف که نمیتونم خریدمو کنسل کنم.
منم یه بار پلاس ازشون خریدم 2،3 روز بعد تحویل داد کلا مدلشون همینه دیر تحویل میدن کلاه بردار نیستنمتاسفانه بدجور گول خوردم. الان نمیدونم چکار کنم واقعا مطمئن نیستم سرم کلاه رفته، صبر کنم،اگرم دوباره به یارو پیام بدم با لحن طلبکارانه ادمو پشیمون میکنه.الانم شدید اعصابم خرده سر اینکه نمیدونم سرم کلاه رفته یا نه
بهش پیام میدموالا با امروز میشه سه روزه که اکانتمو نداده ادمینم که دوبار ازش میپرسم کی تحویل میدی اکانتو با لحن طلبکارانه میپیچونه خیلی بد جواب میده. طلبکارانه میپیچونه یا خیلی بد جواب میده.
بهش پیام میدم
چه بازی ازش خریدی؟
یمقدار دیر عمل میکنه قبول دارم ولی بسیار معتبر و منصف هست.
قیمت هاش همیشه مناسب بوده و بسیار متعهد به کارش هست.
تحویل میده نگران نباش
گیم سیتی آدرس سایتش رو میگذاری
Ghost of yotei ظرفیت 3
به ولله شیخ عزیز اگر تعریف کنسولفا رو اینجا نمیدیدم نمیرفتم از کنسولفا اکانت بگیرم به خصوص اینکه نه نماد داشت نه درگاه پرداخت.