بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دیگه اشتراکی نمیصرفه. خیلی گرون شده ظرفیت دوم. کسی جایی میشناسه تهران منصف باشه بریم بازی برامون بریزه؟
تا 1 ماه پیش 5 تا انتخابی رو 1500 1600 میزدن 10 تا انتخابی رو 2500
نمیدونم چی شد یهم همشون گرون کردن الان 5 تا انتخابی رو 3 تا 3500 قیمت میدن

دوستان یانگ سنتر اشتراک پلاس ظرفیت ۳ رو گذاشته ۲ میلیون ، اصلا ارزش خرید داره پلاس پریمیوم ، قبلا کسی ازشون خرید کرده ؟View attachment 396775
اینجور که من همیشه این تاپیک رو دنبال کردم و خوندم و چیزهایی که توی گروه‌های تلگرام خوندم، یانگ‌سنتر از افتضاح و دزد هم یه چیز اونورتره. اگه هزار تا تک تومنی هم بود نخر.
ولی پلاس پریمیوم هم فایده نداره کلا. همون اکسترا کافیه اگه یه موقعی خواستی بخری. تمام نیازها رو پوشش می‌ده. پرمیوم بیشتر برای بازی‌های کلاسیک بدرد میخوره که اهل اون بازی‌ها باشی.

کی بود میگفت کنسولفا خوبه؟ یارو تقریبا دو روز منو علاف خودش کرده بعدم که میپرسم کی تحویل میدی طلبکار میشه.جای اشغالیه واقعا حیف که نمیتونم خریدمو کنسل کنم.
کلا یه نفر فقط همش ازش میگفت که بعید نیست از سمت خود شاپشون باشه (۹۹ درصد پستای فرومش کلا تعریف فقط از همیناس که واضحه مشکوکه). زمان تلو ۲ و گوست اف سوشیما رفتم ازشون بازی بخرم شاپ مزخرفی بود.
وقتی گیم سیتی و پلی باکس و مون شاپ امثالهم هستن پولتونو نریزین تو حلق اینا. سر فروش مجددشم اذیت میشین چون کسی اکانت از اینا نمیگیره.

کی بود میگفت کنسولفا خوبه؟ یارو تقریبا دو روز منو علاف خودش کرده بعدم که میپرسم کی تحویل میدی طلبکار میشه.جای اشغالیه واقعا حیف که نمیتونم خریدمو کنسل کنم.
سلام دوست عزیز
مشکل چیه؟

من خودم مشتری اون سایت هستم و تا الان مشکلی نداشتم.
اگر مشکلی داری با ادمینش در ارتباط باش
الان جور کردن و فروختن ظرفیت بازی ها کار مشکلی شده
ظرفیت 3 رو میخرند ولی ظرفیت 2 فروش نمیره
یجورایی گرانی کاسبی رو براشون سخت کرده است.

آخرین ویرایش:
متاسفانه بدجور گول خوردم. الان نمیدونم چکار کنم واقعا مطمئن نیستم سرم کلاه رفته، صبر کنم،اگرم دوباره به یارو پیام بدم با لحن طلبکارانه ادمو پشیمون میکنه.الانم شدید اعصابم خرده سر اینکه نمیدونم سرم کلاه رفته یا نه
منم یه بار پلاس ازشون خریدم 2،3 روز بعد تحویل داد کلا مدلشون همینه دیر تحویل میدن کلاه بردار نیستن
کلا تجربه خرید از سایتا اکثرا بد بوده همون کانالای تلگرامی معتبرترن

والا با امروز میشه سه روزه که اکانتمو نداده ادمینم که دوبار ازش میپرسم کی تحویل میدی اکانتو با لحن طلبکارانه میپیچونه خیلی بد جواب میده. طلبکارانه میپیچونه یا خیلی بد جواب میده.
بهش پیام میدم
چه بازی ازش خریدی؟
یمقدار دیر عمل میکنه قبول دارم ولی بسیار معتبر و منصف هست.
قیمت هاش همیشه مناسب بوده و بسیار متعهد به کارش هست.

• Like
Reactions: Snike2020
اینایی که پشتیبانی بد دارند و طلبکار هم هستند باید ابرو حیثیتشون رو ببرید که دیگه کسی از 100 کیلومتری شون هم رد نشه، چون سیستم ظرفیتی عرف بازار ایران شده باید با اکانت های گیمینگ معروف مثلا اینستا هماهنگ کرد که قشنگ شیلنگ رو گرفت رو اینا (جایگزین نبود Review )

واقعا فکر کن، پول ادم رو میخورند کلاه برداری میکنند (وعده که انجام نمیشه = کلاه برداری) بعد طلبکار هم هستند...

کسی هم دفاع کرد باید عین خودشون باهاش برخورد کرد،
بهش پیام میدم
چه بازی ازش خریدی؟
یمقدار دیر عمل میکنه قبول دارم ولی بسیار معتبر و منصف هست.
قیمت هاش همیشه مناسب بوده و بسیار متعهد به کارش هست.

دوست عزیز ملت اینجا دارند از تجربه کامل بدشون و کلاه برداری و اخلاق غیر حرفه ای میگن بعد شما باز داری تبلیغ میکنی؟ شما همونی نبودی که به ملت میگفتی پلی استیشن نخرند ارزون میشه؟ خسته نشدی اینقدر مشاوره اشتباه دادی و ملت رو انداختی تو چاه؟

عادیسازی کلاه برداری تا کی؟ شریک جرم کلاه برداری تا کی؟ عادی سازی تو سری خور بودن تا کی؟

تحویل میده نگران نباش

گیم سیتی آدرس سایتش رو میگذاری

به همين اسم كانال تلگرام هست.
البته سايت هم فك كنم داره.

Ghost of yotei ظرفیت 3

به ولله شیخ عزیز اگر تعریف کنسولفا رو اینجا نمیدیدم نمیرفتم از کنسولفا اکانت بگیرم به خصوص اینکه نه نماد داشت نه درگاه پرداخت.

يكميم دقت كنيد ببينيد تعريف رو از كى ميشنويد.
حالا پيش اومده فداى سرت و ظاهرا كلاهبردار هم نيستن فقط تاخير تحويل دارن.

یکی مثل گیم سیتی همه تعریفشو میکنن و شناخته شدس. یکی مثل کنسولفا یکی تعریفشو میکنه و حتی داخل گروه های خرید و فروش هم چندان پستی ازشون نیست.
بخاطر ۱۰۰ ۲۰۰ تومن ارزونتر خودتونو با شاپهای مزخرف بیچاره نکنید. گیم سیتی یکم گرونتر میده ولی نه اشتراکیه. نه بد برخورد میکنه. نه کلاه برداره. اکانتاشم روی هوا میبرن. یا مون شاپ و پلی باکس و امثالهم.
بارها میگیم بازم گوش نمیده کسی. کنسولفا چنان پدرسوخته ای هست که دومی نداره. چندسال پیش سر ۲تا اکانت من چندماه عذاب کشیدم سرشون اونم تازه وقتی که دلار خیلی ارزونتر بود! مراقب پول خودتون باشید لطفا!

هرگونه دادن وعده در راستای منافع شخصی یا سازمانی و عمل نکردن به ان وعده + محروم کردن مشتری یا مراجعه از حقوق یا عمل نکردن و زیر پا گذاشتن حقوق فرد در یک معامله یا شراکت یا هرچی = کلاه برداری

فریب و کلاه برداری هم مثل خیلی ترم های حقوقی طبیعتا درجات متفاوتی داره.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
4 بار از یک کلاه بردار شکایت بشه و با دیوار سخت قانون برخورد کنه، و اطلاع رسانی بشه و ابرو حیثتش بره و کارش و مشتری هاش رو از دست بده، دیگه سر کسی کلاه نمیگذاره.

این مسائل صفر و یکی هستند، نه نسبی.

• Like
Reactions: Coffee Addicted

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or