بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

تشکر از حمید که تو تیپ سنتر نخل رو معرفی کرد.
حدود 20 روز پیش خواستم التیمت بگیرم که تموم شده بود و الیت گرفتم. حدود 5 روز فقط طول کشید تا اشتراکم فعال بشه. خیلی شلوغن. مجموعا با توجه به شرایطی که داریم و شلوغی اواخر سپتامبر و اوائل اکتبر که رگباری بازی های بزرگ اومد، راضی هستم. پنل اتوماتیک شده و پاسخگویی بهتر. ولی به درد کسانی که خیلی عجله دارن و بخوان روز عرضه بازی کنن نمیخوره. سه روز طول کشید تا گوست رو بگیرم.
امیدوارم شرایط جوری بشه که با این سن و سال اینقدر عذاب نکشیم برای یه سوپاپ تخلیه ابتدایی مثل گیم.

آخه این cdkeyshare رو از دوران وبا یادمه بود و منم ازش اکانت میخریدم دیگه پلاسم گفتم از خودش بخرم :D
این‌ cdkeyshare دوست من خواست بتلفیلد ۶ بگیره برای استیم ۳ روز پول تو حسابشون بود آخرش گفتن گرون تر شده پول اضافی بده هنوزم پول دوست منم برنگردوندن داره شکایت میکنه

این‌ cdkeyshare دوست من خواست بتلفیلد ۶ بگیره برای استیم ۳ روز پول تو حسابشون بود آخرش گفتن گرون تر شده پول اضافی بده هنوزم پول دوست منم برنگردوندن داره شکایت میکنه
پشتیبانش معمولا طولش میده در حد 1 روز تا 2 روز ولی تا حالا برای من پیش نیومده که پول رو بخوره.اینم احتمالا میخواد محبورش کنه پول بیشتر بده وگرنه فکر نکنم به طور کل پولش رو بخوره....البته از انسان 2 پا هر چی بگید برمیاد ;))

آخه این cdkeyshare رو از دوران وبا یادمه بود و منم ازش اکانت میخریدم دیگه پلاسم گفتم از خودش بخرم :D
من ازش پلاس اکانت کامل گرفتم. اوکی بود. ولی دفعه اولم بود دیگه نمیدونم بعدا چطور شده.

راستی اینم ادرس سایت گیم سیتی gamecitypsn.ir (اگه نداری)
داخل سایت ادرس کانال تلگرام هم هست.

من ازش پلاس اکانت کامل گرفتم. اوکی بود. ولی بار اولم بود دیگه نمیدونم بعدا چطور شده.

راستی اینم ادرس سایت گیم سیتی gamecitypsn.ir (اگه نداری)
داخل سایت ادرس کانال تلگرام هم هست.
ممنون

اکانت کامل که خب باید اکانت رو کامل بده دیگه.من ظرفیت 2 میخوام چون اکانت کامل دیگه کمرمو میشکنه از هزینه :D

راست میگی الان رفتم چک کردم 3 ماهه ترکیه ظ2 با کاملش تقریبا فرق خاصی نداشت....خب میرم پس کامل میخرم :D
می خوای مدل نخل اونم خوب برو تو مخش اذیتت نکنه دیر بده :D
چون چند ماهی میشه دیگه ازش نگرفتم.

خب برو ببين رو اكانت خودت بزنن چند در مياد اگه اينجوريه.
اينو از سايت irangetچك كن.
اینی که گفتی یه 50 تومنی ارزونتر از cdkeyshare میشه
ولی 2 تا سوال :
باید اطلاعات اکانتم رو بهشون بدم ؟
بعد این فاند که زده چیه؟مثلا 40 لیر فاند :-?

اینی که گفتی یه 50 تومنی ارزونتر از cdkeyshare میشه
ولی 2 تا سوال :
باید اطلاعات اکانتم رو بهشون بدم ؟
بعد این فاند که زده چیه؟مثلا 40 لیر فاند :-?

يه پولى تو حسابت ميمونه چون گيفت كارتى كه وارد ميكنه مضرب ٢٥٠ بايد باشه و همش مصرف نميشه.
آره يوزر پس و كد دو مرحله ايي بكاپ ميدى.
مطمعنم هستن من سالهاس ازشون خريد ميكنم.

يه پولى تو حسابت ميمونه چون گيفت كارتى كه وارد ميكنه مضرب ٢٥٠ بايد باشه و همش مصرف نميشه.
آره يوزر پس و كد دو مرحله ايي بكاپ ميدى.
مطمعنم هستن من سالهاس ازشون خريد ميكنم.
همینه ادرسش
gamecitypsn.ir

تشکر از حمید که تو تیپ سنتر نخل رو معرفی کرد.
حدود 20 روز پیش خواستم التیمت بگیرم که تموم شده بود و الیت گرفتم. حدود 5 روز فقط طول کشید تا اشتراکم فعال بشه. خیلی شلوغن. مجموعا با توجه به شرایطی که داریم و شلوغی اواخر سپتامبر و اوائل اکتبر که رگباری بازی های بزرگ اومد، راضی هستم. پنل اتوماتیک شده و پاسخگویی بهتر. ولی به درد کسانی که خیلی عجله دارن و بخوان روز عرضه بازی کنن نمیخوره. سه روز طول کشید تا گوست رو بگیرم.
امیدوارم شرایط جوری بشه که با این سن و سال اینقدر عذاب نکشیم برای یه سوپاپ تخلیه ابتدایی مثل گیم.
اتوماتیک شده یعنی دیگه علافی پشتیبانی رو نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or