بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

همینطوری یک امار از جایی که بازی فیزیکی میخرم بدم اف تاپیک میشه ولی میتونید مقایسه کنید با سیستم های دیگه،

بازی (هر بازی) اگر1 تومن بخری، 800 تومن برمیداره، 200 ضرر، تا همیشه، چون بازی گرون میشه متعاقبا با قیمت دلار، اینم برای همین میگه تا همیشه... یعنی بازی زیر 1 تومن، رو با 200 تومن ضرر ازت برمیداره...

بازی که ازش 2 تومن بخری، 1600 ازت برمیداره، یعنی بازی زیر 2 تومن رو، با 400 ضرر ازت برمیداره، مثلا 1500 خریدی 1100 ازت میگیره، تا همیشه هر وقت که بخوای بفروشی...

بازی زیر 3 تومن، رو با 600 تومن ضرر ازت میگیره، یعنی بازی 3 تومنی رو 2400 یا 2200 رو 1600 ازت میگیره...

بازی زیر 4 تومن، رو با 800 ضرر ازت میگیره، یعنی بازی 4 تومنی 3200 یا بازی 3500 رو 2700 میگیره...

دیگه غیر این میشه بازی سال یا دی وان و نو و پلمب به اصطلاح، که بالای 5 تومن هست، اگر بازی زیر 5 تومن باشه 1 تومن کم میکنه یعنی بازی مثلا 4800 رو ازت 3800 میگیره، اما نه تا همیشه، بلکه فقط 3 ماه اول پس از خریدت، 3 ماه دوم یعنی تو 6 ماه از بازی 2 تومن کم میکنه، یعنی بازی 5 تومنی بعد 6 ماه ازت 3 میخره (این کار رو میکنه که با بازار دست دومش مچ بشه اون بازی که ازت 3 تومن خریده رو 4 میفروشه خودش دوباره) و اگر بازیت بیش از 6 ماه از خریدت بگذره و بخوای بفروشی، نصف قیمت نو میگیره، یعنی بازی 5 تومنی رو 2.5 میگیره ازت.... همین رو خودش دوباره میفروشه 3500 فکر کنم...

بازی های 6 تومنی (دی وان یا ماه اول) هم عین روال قبل، تو 3 ماه 1 تومن کم میکنه تو 6 ماه 2 تومن و بیش از 6 ماه هم نصف قیمت نو ازت میگیره، این کار رو میکنه چون خیلی از بازی ها روز اول گرون هستند ولی به مرور با وجود همچنان 70 دلار بودن، تو بازار فیزیکی خیلی ارزون میشند... بسته به بازی و نوع بازی داره... این اما روال رو برای همه بازی ها اعمال میکنه...

*راه حل جانبی این هست که بازی فیزیکی رو انلاین و ازاد بفروشی با قیمت عرف؛ اینطوری ضرر میشه در حد همون فروش بازی ظرفیتی.... یعنی انلاین فروختن بازی فیزیکی رسما ضررش اگر از ظرفیتی کمتر نباشه بیشتر نیست، اریجینال بودنت هم حفظ شده...

فروشنده هم اگر "همیشه" بازی کارکرده بخری دی وان هم نخری یعنی زیر 4 تومن باشه بازی هات، ضررش مساوی با حالت ظرفیتی هست.، ظرفیتی به صرفه تر هست چون میشه سریع با قیمت کمتر خرید و مخصوصا اگر بتونید بازی رو دوباره بفروشید، دیسک تنها مزیتش این هست که یک دیسک هست و دو دردسر های فروش بازی ظرفیتی رو نداره... (دردسر از 1 تا صد از ظرفیتی تو تلگرام تا نخل و فولان) دردسر نداشتنم به این معنی که فروشنده (همه نه، اگر خرید هم انجام بده، باید طی بشه باهاش) در هر صورت در ثانیه بازی رو ازت میخره هرچند عنوان کردم ضرر هم داره،

*من واقعا حوصله فروش به یک ادم رندم رو ندارم، برای همین به جای اینکه اینترنتی بفروشم، به خود مغازه دار میفروشم با اینکه نو میخرم 6 ماه هم بیشتر میشه تا بفروشم دوباره و این یعنی نصف قیمت میخره ازم دوباره، ضرر هم فدای سرم اصلا ضرر نمیبینمش و به نظرم "خرج" هست....
جسارت نباشه , کدوم شهر هستید ؟

با این قیمتها باید گیم رو بوسید گذاشت کنار تعداد گیمر ها خیلی کم شده بازی ها فروش نمیره

قبلا بازی ها رو ظ2 میخریدم راحت میفروختم . الان همون ظ2 هم کسی نمیخره توی کانال هم گذاشتم قیمت نذاشتم بازم یکنفر قیمت نمی پرسه . قبلترش که دیسک میگرفتی 200 تومن یه ماه بعد میفروختی 150 خیلی راحت هم فروش میرفت .

نمیشه این همه هزینه کرد و پولت برگشتی نداشته باشه .

بعد از GTA VI دیگه ادامه نمیدم

با این قیمتها باید گیم رو بوسید گذاشت کنار تعداد گیمر ها خیلی کم شده بازی ها فروش نمیره

قبلا بازی ها رو ظ2 میخریدم راحت میفروختم . الان همون ظ2 هم کسی نمیخره توی کانال هم گذاشتم قیمت نذاشتم بازم یکنفر قیمت نمی پرسه . قبلترش که دیسک میگرفتی 200 تومن یه ماه بعد میفروختی 150 خیلی راحت هم فروش میرفت .

بدید دستگاه بیرون بازی بریزن
بیخیال آنلاین بودن و اچیومنت بشید
مگه نسل هفتم آنلاین بازی میکردیم
متأسفانه شرایط اقتصادی همینه روز به روز تعداد گیمرهارو کمتر میکنه
نسل پیش میومدی همین سایت غلغله بود الانو ببینید

همه مثل ما ندارن پلاس و ظ۲ و فلان بیسار بگیرن ، خودم تا حالا یه دونه ظ۳ هم نگرفتم
خیلی هارو میشناسم که کلا بیخیال شدن .
گران‌ بودن هم واسه خود فروشنده ها هم حدی داره ، از یه جایی گرونتر بشه کاسبی اونا هم میخوابه ، مجبورن شرایطی بدن و سود کمتر بگیرن و چندتا راه دیگه که مشتری شون نریزه.
نمیدونم شایدم اشتباه کنم هرچی‌ گرون بدن مشتریش باشه :/

همه مثل ما ندارن پلاس و ظ۲ و فلان بیسار بگیرن ، خودم تا حالا یه دونه ظ۳ هم نگرفتم
گران‌ بودن هم واسه خود فروشنده ها هم حدی داره ، از یه جایی گرونتر بشه کاسبی اونا هم میخوابه ، مجبورن شرایطی بدن و سود کمتر بگیرن و چندتا راه دیگه که مشتری شون نریزه.
مشتری که بالاخره همیشه هست ولی برای اکثریت دیگه داره میرسه به نقطه پایان گیمر بودن.....الان بازی 70 دلاری میشه حدود 8 میلیون

دیگه دست فروشنده هم نیست که بگیم داره گرون فروشی میکنه.

تازه الان اکثرا کنسول یا سیستم داریم.برای نسل بعد چطور باید کنسول یا کارت گرافیک بخریم خودش یه بحث شیرین دیگه هست ;))

جدیداً ظرفیت آفلاین هم داره از دسترس خارج میشه

• Like
Reactions: Snike2020
الان مثل اینکه ظ1 هم مشکل پیدا کرده یکی از فروشنده ها تو کانال گفت فعلا کسی کنسول نیاره
الان میشه کرایه کرد اونم ادم استرس میگیره تایمش تموم نشه .

در کل خیلی ها بعد از GTAVI دیگه خودشون رو باز نشست میکنن .

به نظرم باید برگردیم مثل زمان سگا که فیلم کرایه میکردیم . بریم تو کار کرایه البته که سخت تر از قبله ولی اینطوری پیش بره دیگه نمیشه واقعا بازی کرد . چار روز دیگه قیمت بازی ها از ده میلیون رد میشه و موقع خرید بازی آدم با خودش میگه 4 کیلو گوشت و یه کیسه برنج بگیرم بهتره یا بشینم پا بازی 4 تا تیر بزنم تو کله زامبی ها ؟

• Like
Reactions: AM!R and arshia78
بخوايم واقع گرايانه هم نگاه كنيم در جامعه ايي كه رو لبه پرتگاه اقتصادى قرار داره و ماه به ماه به تعداد افراد فقيرش اضافه ميشه چيزايي مثل گيم واقعا فوق برنامه محسوب ميشه و نبايد حذف شدنش جاى تعجب داشته باشه.
وقتى تامين نون شب و پوشاك و سقف بالاى سر به چالش تبديل شده حذف گيم عاديه.

امروز صبح فروشگاه رفیقم بودم دیسک گوست اف یوتی رو قیمت گرفتم، 7200

:-??

گفت در هر صورت نصف قیمت میخره وقتی بخوام بفروشم، دیگه 3 ماه 6 ماه هم نداره (اون 3-6 ماه رو برای بازی های زیر 5 و زیر 6 داره همچنان)

• Poker Face
Reactions: SaDrA-HhH
الان اکانت شده 4200 ، من 6 ماه پیش با 3.5 دیسک خریدم............ 6ماه که 6 سال نیست :hide: قیمت دسته بازی رو نگاه کردم اصلا تو این 6 ماه اینقدر تکون نخورده ولی بازی همینجوری میلیونی میاد روش یک زمانی وست گیم بازی Death stranding 2رو 9.500 قیمت گذاشته بود به بهانه های واهی

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and AM!R
فعلا با این اوضاع خر تو خر و این قیمت ها دو حالت میمونه برای کسانی که هنوز پول دارند

راه اول امثال همین نخل که اون هم داره از دسترس خارج میشه با قیمت های بالا ده میلیون برا یه سال
راه دوم اینه که یه پلاس اکسترای اشتراکی دو نفری ( اشنا و رفیق باشن )بگیره که حداقل ماهی سه چهارتا بازی گیرش بیاد و‌یکی شون حداقل خوب باشه

بازی روز اولی نباید انتظار داشت ولی خوب حتی بعد یک سال انتشار هم من اوکیم اگر حدود پنج تومن بخوای بدی برای دوازده ماهه

البته اخر سر باید گفت با این شیبی که داره اقتصاد میره همین ها هم نهایت یکی دو سال دیگه قابل دسترس باشه بعدش همینا هم کنسله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or