بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

تو واقعا دچار مشكل خيلى عجيبى شدى :D
هيچجوره دسترسى به اون كنسول نميتونى داشته باشى؟
من يادمه ميخواستم كنسولو عوض كنم بهشون پيام دادم خيلى تاكيد كرد قبل فروختن كنسولت اكانتا رو ديزيبل كن فيلم بگير كه بعدش شرمنده نشيم.
با ادبیات خودت میگم :دی
نه هوشیاری نداره ،
کلا کیس اکسپایر نشده کاملا ، دارن آخرین تلاش هاشون رو میکنن ولی فعلا روشن نمیشه که بخوام Disable کنم.
باید راهی باشه ، پولش رو دادم الان اینطوری شده 🥲
اگه باهاش راحتی چون گفتی مشتریشی سفارشمون رو بکن :دی

با ادبیات خودت میگم :دی
نه هوشیاری نداره ،
کلا کیس اکسپایر نشده کاملا ، دارن آخرین تلاش هاشون رو میکنن ولی فعلا روشن نمیشه که بخوام Disable کنم.
باید راهی باشه ، پولش رو دادم الان اینطوری شده 🥲
اگه باهاش راحتی چون گفتی مشتریشی سفارشمون رو بکن :دی

اونقدم فك نكنم راحت باشه باهام ولى يه پيام بهش ميدم ببينم چاره كار چيه :D
نميتونى برى تعميرگاه بدى هاردشو بذارن رو يه كنسول اوراقى كه حداقل روشن ميشه؟

• Like
Reactions: AM!R
اونقدم فك نكنم راحت باشه باهام ولى يه پيام بهش ميدم ببينم چاره كار چيه :D
نميتونى برى تعميرگاه بدى هاردشو بذارن رو يه كنسول اوراقى كه حداقل روشن ميشه؟
تقریبا ۳۰۰ کیلومتری باهاش فاصله مه🥲
ميشه یعنی؟
آنبورده! لحیم کاری میخواد 🥲
اصلا جدا از بحث کنسول قبلیه،
از مسیر ادمینِ کاری کنیم بهتره بی دردسر تره !

تقریبا ۳۰۰ کیلومتری باهاش فاصله مه🥲
ميشه یعنی؟
آنبورده! لحیم کاری میخواد 🥲
اصلا جدا از بحث کنسول قبلیه،
از مسیر ادمینِ کاری کنیم بهتره بی دردسر تره !

نميدونم ميشه يا نه همينجورى پروندم :D
به نظرم بيشتر پاپيچشون بشو.
حتى از طريق پيج اينستاشون پيگير باش.

• Smile
Reactions: AM!R
باید این رو در هم در نظر بگیری اینجا هم نمی‌شه به همه اعتماد کرد. نمی‌تونی صد در صد به آدمیزاد اعتماد کنی واقعا، نظر شخصیمه :D شاید همونی هم که چند ساله باهاش حرف می‌زنی یهو مارموز از آب در بیاد.
این کانال‌ها و سایت‌ها هم چون یه محل کسب و کار به اصطلاح دارن و قابل پیگیری هست، ما از اونی که بیشتر تعریف می‌کنن می‌خریم.
والا من خودم آدم بدبینی هستم ولی فکر میکنم بچه های قدیمی اینجا همگی قابل اعتمادن، یعنی من شخصا باورم نمیشه کسی با اکانت 2012 که فعالم هست هنوز بیاد سر 3 4 میلیون سابقه خودشو پیش همه خراب کنه
بعد اینجا هیچ کسم بچه نیست، بالاخره همه گیمر هاردکور هستن (یا بودن!) و فارغ از کل کل ها و بحث هاشون به نظر من بچه های خوبین و قابل اعتمادن! اصلا همین که کسی توی این روزگار هنوز میاد فروم فعالیت میکنه پست میذاره خودش یعنی اینکه یکسری ویژگی های شخصیتی جالب و مثبت داره و با بقیه فرق داره!
بعد الان خیلی امکان سو استفاده نیست و صاحب اصلی اکانت خیلی راحت می تونه اکانتشو پس بگیره

حالا نظر منه شاید در عمل واقعا نشه، به نظرم به صورت پایلوت و محدود میشد اجرا کرد ببینیم چطوری میشه
حتی روی استیمم میشه این کارو کرد (حالا به خاطر محدودیت ریجن ها یک مقدار سخت تره) من با یکی از بچه های همین فروم که هیچ شناختیم ازش نداشتم و صرفا به خاطر سابقه فرومش اینکارو کردم و خوب بود و مشکلی پیش نیومد

میگم متاسفانه ما ایرانی ها روحیه کارای جمعی ـمون ضعیفه و مسئله اعتمادم داریم که پیاده سازی این ایده ها رو سخت میکنه

من حس میکنم این نخل پلاس توی یکی از همین روزایی که میگه به خاطر رفع مشکلات زیر ساخت فلان روز در دسترس نیستیم کلا ببنده بره :))
والا با این وضعیت که هیچ چشم انداز روشنی پیش رومون نیست به احتمال زیاد تمام کسب کارهای این مدلی از جمله سایت و کانال و مغازه درشون تخته میشه

• Like
Reactions: hamid_barca
داشتم نون و ماستم رو میخوردم یهو از نخل پلاس پیامک اومده که سفارش شما تکمیل شد.یک عدد نخل پلاس.12 میلیونم پول دادی 😐

بعد نوشته تا 48 ساعت برو تو سایت به پشتیبان بگو تا فعال بشه.تو سایتشم میرم میگه امروز عملیات زیرساخت داریم نیستیم.این الان چیه؟ :-?

من کنترل پنل نداشتم حالا یعنی اومدن کنترل پنل برام ساختن یا چون بچه خوبی بودم 1 سال اشتراک بهم اهدا شده؟:D

داشتم نون و ماستم رو میخوردم یهو از نخل پلاس پیامک اومده که سفارش شما تکمیل شد.یک عدد نخل پلاس.12 میلیونم پول دادی 😐

بعد نوشته تا 48 ساعت برو تو سایت به پشتیبان بگو تا فعال بشه.تو سایتشم میرم میگه امروز عملیات زیرساخت داریم نیستیم.این الان چیه؟ :-?

من کنترل پنل نداشتم حالا یعنی اومدن کنترل پنل برام ساختن یا چون بچه خوبی بودم 1 سال اشتراک بهم اهدا شده؟:D
اینجوری که تبلیغشونو کردی و پشتیبانی انجام دادی به افتخار همکاری باهات یساله رایگان دادن بهت :D

پورسانت :)):D

من خودم احتمال میدم چون پنل نداشتم اومدن برام فعال کردن...ولی حالا اگه یهو یکسال رایگان هم بده که اعتراضی ندارم ;))

حالا ترسم اینه که اولین بار که ثبت نام کردم ایمیلم رو اشتباه دادم و بعدشم که سایتشون عوض شد و دیگه با اون یوزر و پسوورد وارد نمیشه.حالا یهو نگن باید با همون ایمیل وارد بشی چون ایمیله کلا اشتباهه 😐

حالا فردا ببینم چی به چیه

من خودم احتمال میدم چون پنل نداشتم اومدن برام فعال کردن...ولی حالا اگه یهو یکسال رایگان هم بده که اعتراضی ندارم ;))

حالا ترسم اینه که اولین بار که ثبت نام کردم ایمیلم رو اشتباه دادم و بعدشم که سایتشون عوض شد و دیگه با اون یوزر و پسوورد وارد نمیشه.حالا یهو نگن باید با همون ایمیل وارد بشی چون ایمیله کلا اشتباهه 😐

حالا فردا ببینم چی به چیه

یه بارم اومد و قرعه به نامت خورد و … :D

والا چیزی برای من که نیمده؟ چه ساعتی اومد؟ با همون شماره ای که ثبت نام کردی ؟
با همون به جای ایمیل میتونی بری داخل همون اکانتی که ساختی، کد یکبار مصرف بگیر

یه بارم اومد و قرعه به نامت خورد و … :D

والا چیزی برای من که نیمده؟ چه ساعتی اومد؟ با همون شماره ای که ثبت نام کردی ؟
با همون به جای ایمیل میتونی بری داخل همون اکانتی که ساختتو ی، کد یکبار مصرف بگیر
تو الان کنترل پنل داری؟ چون من ندارم و از فردا هم فقط از طریق پنل میشه درخواست بازی داد

اینم 2 ساعت پیش پیامک اومد.فکر کنم همین شماره تلفن میشه حساب کاربریم :-?

تو الان کنترل پنل داری؟ چون من ندارم و از فردا هم فقط از طریق پنل میشه درخواست بازی داد

اینم 2 ساعت پیش پیامک اومد.فکر کنم همین شماره تلفن میشه حساب کاربریم :-?
چیزی که برای من نیمد
الان هم رفتم تو پنل کاربری ایم، وقتی میزنم روی‌بخش‌نخل پلاس میره تو همون صفحه فروش نخل پلاس

چیزی که برای من نیمد
الان هم رفتم تو پنل کاربری ایم، وقتی میزنم روی‌بخش‌نخل پلاس میره تو همون صفحه فروش نخل پلاس
اگه از سایت قبلی اشتراک گرفتی باید بگی پنل رو فعال کنن چون مال منم داخل پنل نمیزنه اشتراک دارم و گویا باید فعالش کنن وگرنه دیگه مثل قبل نمیشه پیام بدیم برای بازی

عجب ماجراهایی دارین با این اکانت فروش ها و داستان هاشون..
لا لوی این بحث ها یکی دو جا رو دیدم دیسک بازیا رو اجاره میده هفتگی یا ماهیانه.
اینم گزینه بدی نیست و قطعا دردسرش از اکانت و فروش مجددش کمتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or