بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

Ghost of yotei ظرفیت 3

به ولله شیخ عزیز اگر تعریف کنسولفا رو اینجا نمیدیدم نمیرفتم از کنسولفا اکانت بگیرم به خصوص اینکه نه نماد داشت نه درگاه پرداخت.
تعریف کنسولفا رو یک کاربر داده و خودم منم گفتم از اونجا نگیرید بقیه هم گفته بودن ، یکیشم نخل مارکت کلا ازش هیچی نگیـر
هر کاربری فروشگاه های اینطوری تبلیغ میکنه باید براش بن در نظر بگیرن ، یعنی چی 3 روز طول میکشه اکانت تحویل بدن چطور پول رو در لحظه میگیرن اما موقع تحویل می خوان زایمان کنن 😑

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morgoth Bauglir
بارها اينجا شاپ هاى تلگرامى درست حسابى معرفى شدن ولى بازم ميريد سراغ جاهاى عجيب غريب.

گيم سيتى
Cdstop
Ouxin
Moonshop

ازينا خريد كنيد (دو تاى اول مخصوصا).
لطفا ادرس سایتشون یا کانال تلگرامشون رو بزارید من فقط cdstop رودارم
گیم سیتی سرچ میزنی 10 تا میاره نمیدونم کدوی اصلیه

حال تو بگو​

گیم سیتی "کلاهبردار" نیست؟!​

کسی اینجا به شما جسارت نکرد و افترا نزد، منظور اون شاپ و عملکردش هست، انصافا خودت خوشت میاد وقتی یکی اذیتت کرده دیگری بیاد ازش تعریف کنه؟

من اگه ناراحتت کردم عذر میخوام...

• Like
Reactions: hamid_barca
اگه خيلى حساسيد اشتراكى نباشه گيم سيتى از همه بهتره ولى قيمتاشم بالاس.

اگه براتون مهم نيست و هر ١٠ روز يه هفته يبار يه اينيبل كردن ساده اذيتتون نميكنه cdstop انتخاب خوبيه و قيمتاشم پايين تر از همه جاس و موجوديشم تكميل و خوبه.

هر دو هم پشتيبانى خيلى سريع و در دسترس و كار راه بندازى دارن.
اگه يه وقت بخوايد اكانت رو بفروشيد به كسى همكارى خوبى دارن و به خاطر خوش سابقه بودن راحت هم خريدار پيدا ميكنيد.

واسه شارژ اكانت و خريد بازى رو اكانت خودتونم خواستيد بگيد جاهايي كه خودم خريد دارم رو بگم.

اين حرفا تا تاريخ ٢٦ مهر ماه ١٤٠٤ بود
بعدا معلوم نيست.

تو دچار سندروم استكهلم هستى :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR
در حال حاضر بهترین گیم سیتی هستش.

CD Stop پشتیبانیش ضعیف شده
چرا؟ چون می خوای اکانت بفروشی یا با کسی اکانت تعویض کنی میگه فقط بین ساعت 9 صبح تا 14 ظهر

یعنی مثلا ساعت ۷ بعد از ظهر بخوای به کسی اکانتتو بفروشی باید تا فرداش صبر کنی
قبلا اینطوری نبود چند ماه این کارو کردن

در حال حاضر بهترین گیم سیتی هستش.

CD Stop پشتیبانیش ضعیف شده
چرا؟ چون می خوای اکانت بفروشی یا با کسی اکانت تعویض کنی میگه فقط بین ساعت 9 صبح تا 14 ظهر

یعنی مثلا ساعت ۷ بعد از ظهر بخوای به کسی اکانتتو بفروشی باید تا فرداش صبر کنی
قبلا اینطوری نبود چند ماه این کارو کردن

باهاش صحبت كنى كه وقت نميكنى و فردا سر كارى و اين حرفا قبول ميكنه من تست كردم :D

ساعت پشتيبانى عاديش ولى عجيب غريب طولانيه نميدونم كى ميشينه پاى اكانت.
٨ صبح تا پنج صبح فرداش.
شخصا تا ساعت ٣ ايناى نصفه شب پيش اومده ازش خريد كنم.

باهاش صحبت كنى كه وقت نميكنى و فردا سر كارى و اين حرفا قبول ميكنه من تست كردم :D

ساعت پشتيبانى عاديش ولى عجيب غريب طولانيه نميدونم كى ميشينه پاى اكانت.
٨ صبح تا پنج صبح فرداش.
شخصا تا ساعت ٣ ايناى نصفه شب پيش اومده ازش خريد كنم.
بهش گفتم اتفاقا که اقا این تایم اداری هست و همه سرکار منم سرکارم گفت ادمین تعویض فقط اون موقع هستن :|

پشتیبانی عادیش زمان خیلی زیادی انلاین هست درسته منم شده اخر شب ازش اکانت گرفتم
ولی اون مدل پشتیبانی فقط برای کار خودشون که بفروشن
خرشون که از پل گذشت باید خریدارتو نگه داری و راضی کنی که در زمان ۹ تا ۱۴ انلاین باشه

CD STOP بد ترین زمانو گذاشته برای خدمات به مشتری ، شاپش خوبه ولی این حرکت خیلی ضایعست

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp
من که بعد از ۵،۶ سال دوباره برگشتم به دوران پرشکوه ظرفیت یک! :دی
به نظرم برای امثال من که آنلاین‌باز نیستیم، ظرفیت یک در کنار یه سرویس اشتراکی بهترین حالته. یه سری از بازی‌های کوچیک و متوسط (از نظر هایپ و ابعاد، نه کیفیت) روی اون سرویس‌ها میان و بازی‌های بزرگ رو هم می‌شه ظرفیت یک گرفت. آدم ۷۰۰،۸۰۰ تومن می‌ده (تا این لحظه، وگرنه از دو روز دیگه خبر نداریم) و دیگه نیازی به این نیست که چند میلیون برای اکانت ظرفیت دو بدیم و بعدش با کانال و مشتری چونه بزنیم.
من تا اطلاع ثانوی همچین وضعیتی دارم:
۱. بازی‌های مایکروسافت و یه سری دیگه از بازی‌ها رو روز اول عرضه با گیم‌پس تجربه می‌کنم.
۲. یه سری از بازی‌ها رو دعا می‌کنم که با اندکی تأخیر برای گیم‌پس بیان! :دی
۳. بازی‌های سونی و بعضی از بازی‌های بزرگ که می‌دونم به این زودی‌ها خبری از گیم‌پس نمی‌شه رو هم ظرفیت یک می‌گیرم.
تنها مشکل اینه که ظرفیت یک به اندازه دو و سه راحت گیر نمیاد و گویا اوایل عرضه بازی‌ها بیشتر در دسترسه و بعدش کمتر می‌شه (شاید هم اشتباه می‌کنم).
دیسک هم خیلی وقته که از سبک زندگی من خط خورده، وگرنه توی دوران PS4 تا قبل از موج ویرانگر $، فقط و فقط دیسک خرید و فروش می‌کردم. ولی الآن هم قیمت‌ها خیلی بالاست و اگه بعدش خریدار پیدا نشه، معلوم نیست تا کِی روی دست آدم می‌مونه. هم متأسفانه فرهنگ دزدی و مفت‌خوری روز به روز بیشتر داره رواج پیدا می‌کنه و حال و حوصله ندارم که با حدود ۴۰ سال سن، با یه نوجوون درگیر بشم که مثلاً پول کمتر می‌ریزه و هی التماس می‌کنه که حالا تخفیف بده، یا از اون بدتر با این جوجه‌دزدهایی روبرو بشم که می‌گن کارت به کارت کردیم و سند جعلی نشون می‌دن و باید شیرفهم‌شون کنم که خر نیستم و می‌دونم طرف داره زر می‌زنه تا خجالت بکشه و جمع کنه بره! :|

پیرو مبحث اعتبار کانال ها و سایت ها ،
من کنسولم سوخت!
بازی های روش هر کدوم دکتر گیم بود ، پس دادند! ظ۲ هم بودند روی کنسول قبلی هم Enable بود!
اوکسین نداد! گفت من ۳۰۰ میدم ریکاوری اکانت بعدش از حالت Enable در میاد و بهت میدم ، ولی بازی تو ۵۰۰ تومنه نمی ارزه (کالاف ونگارد هست آنلاین پلی میدم لذتشو میبرم)، میخوای همون بازی رو یه اکانت دیگه ارزونتر بهت میدم ، منم ديدم ظاهرا منطقی میگه یکی دیگه گرفتم .
ولی CD STOP 🤮🤢
یوتی ظ۲ داشتم به هیچ عنوان نمیدش!
میگه روی کنسول قبلیت فعاله!
میگم مرد حسابی یه هفته رو کنسولم پلی میدادم ۳ بار قفل شد رفتم اینیبل کردم ، چطوری ۳ هفته کنسولم رو فرستادم تعمیر یه بار DISABLE نشده؟
موندم چیکار کنم باهاش،
بهش میگم‌ من اکانت هکی نگرفتم که گارانتی و پشتیبانی نداشته باشه ، مگه صاحاب اکانت نیستید؟
بهش میگم حالا اکانت رو بده بزنم شاید اکتیو شد! میگه نمیشه؟
الان فحشش بدم؟!!!
سی دی استاپ‌ رو دکترصدرا یادم داد! من یوتی رو ازت میخوام 🥺🥹

پیرو مبحث اعتبار کانال ها و سایت ها ،
من کنسولم سوخت!
بازی های روش هر کدوم دکتر گیم بود ، پس دادند! ظ۲ هم بودند روی کنسول قبلی هم Enable بود!
اوکسین نداد! گفت من ۳۰۰ میدم ریکاوری اکانت بعدش از حالت Enable در میاد و بهت میدم ، ولی بازی تو ۵۰۰ تومنه نمی ارزه (کالاف ونگارد هست آنلاین پلی میدم لذتشو میبرم)، میخوای همون بازی رو یه اکانت دیگه ارزونتر بهت میدم ، منم ديدم ظاهرا منطقی میگه یکی دیگه گرفتم .
ولی CD STOP 🤮🤢
یوتی ظ۲ داشتم به هیچ عنوان نمیدش!
میگه روی کنسول قبلیت فعاله!
میگم مرد حسابی یه هفته رو کنسولم پلی میدادم ۳ بار قفل شد رفتم اینیبل کردم ، چطوری ۳ هفته کنسولم رو فرستادم تعمیر یه بار DISABLE نشده؟
موندم چیکار کنم باهاش،
بهش میگم‌ من اکانت هکی نگرفتم که گارانتی و پشتیبانی نداشته باشه ، مگه صاحاب اکانت نیستید؟
بهش میگم حالا اکانت رو بده بزنم شاید اکتیو شد! میگه نمیشه؟
الان فحشش بدم؟!!!
سی دی استاپ‌ رو دکترصدرا یادم داد! من یوتی رو ازت میخوام 🥺🥹
میخاد اذیت کنه یا وقت نداره
وگرنه خیلی راحت میتونه اکانت ها رو deactivate all بزنه و پسورد جدید برای ظرفیت ها تعریف کند.

• Like
Reactions: Snike2020
من که بعد از ۵،۶ سال دوباره برگشتم به دوران پرشکوه ظرفیت یک! :دی
به نظرم برای امثال من که آنلاین‌باز نیستیم، ظرفیت یک در کنار یه سرویس اشتراکی بهترین حالته. یه سری از بازی‌های کوچیک و متوسط (از نظر هایپ و ابعاد، نه کیفیت) روی اون سرویس‌ها میان و بازی‌های بزرگ رو هم می‌شه ظرفیت یک گرفت. آدم ۷۰۰،۸۰۰ تومن می‌ده (تا این لحظه، وگرنه از دو روز دیگه خبر نداریم) و دیگه نیازی به این نیست که چند میلیون برای اکانت ظرفیت دو بدیم و بعدش با کانال و مشتری چونه بزنیم.
من تا اطلاع ثانوی همچین وضعیتی دارم:
۱. بازی‌های مایکروسافت و یه سری دیگه از بازی‌ها رو روز اول عرضه با گیم‌پس تجربه می‌کنم.
۲. یه سری از بازی‌ها رو دعا می‌کنم که با اندکی تأخیر برای گیم‌پس بیان! :دی
۳. بازی‌های سونی و بعضی از بازی‌های بزرگ که می‌دونم به این زودی‌ها خبری از گیم‌پس نمی‌شه رو هم ظرفیت یک می‌گیرم.
تنها مشکل اینه که ظرفیت یک به اندازه دو و سه راحت گیر نمیاد و گویا اوایل عرضه بازی‌ها بیشتر در دسترسه و بعدش کمتر می‌شه (شاید هم اشتباه می‌کنم).
دیسک هم خیلی وقته که از سبک زندگی من خط خورده، وگرنه توی دوران PS4 تا قبل از موج ویرانگر $، فقط و فقط دیسک خرید و فروش می‌کردم. ولی الآن هم قیمت‌ها خیلی بالاست و اگه بعدش خریدار پیدا نشه، معلوم نیست تا کِی روی دست آدم می‌مونه. هم متأسفانه فرهنگ دزدی و مفت‌خوری روز به روز بیشتر داره رواج پیدا می‌کنه و حال و حوصله ندارم که با حدود ۴۰ سال سن، با یه نوجوون درگیر بشم که مثلاً پول کمتر می‌ریزه و هی التماس می‌کنه که حالا تخفیف بده، یا از اون بدتر با این جوجه‌دزدهایی روبرو بشم که می‌گن کارت به کارت کردیم و سند جعلی نشون می‌دن و باید شیرفهم‌شون کنم که خر نیستم و می‌دونم طرف داره زر می‌زنه تا خجالت بکشه و جمع کنه بره! :|
از کجا ظرفیت یک میگیری اریا جان؟
----

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
از کجا ظرفیت یک میگیری اریا جان؟
والا قدیما از یه جایی می‌گرفتم که چند روز پیش که دنبال Ghost of Yotei بودم، هرچی فکر کردم یادم نیومد کجا بود و توی تلگرامم هم پیداش نکردم! :دی بعدش یه ذره گشتم و اکسین گیم (Ouxin Game) رو پیدا کردم و دیدم چون کانالش بازدید خوبی داره و خلوت نیست، احتمالاً کارش بد نباشه و از اون گرفتم.
فعلاً فقط همین یه بازی رو گرفتم و از عملکردشون راضی بودم، ولی این پست رو به چشم تبلیغ نبینین و خودتون هم بررسی بکنین و بعد انتخاب کنین. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or