بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

اگر شاغلیو حقوقت خوبه مجردی برو هزارتا اکانت بگیر بفروش نوش جونت...
پ ن:حتی اگر کسی دستش تو جیب ددیشه نوش جونش😂 :D
کلی آدم هستن این شرایط هم ندارن ظرفیتی میزنن
هنوز اینقدر لاکچری نشده
کلا یه سوال ساده کردم ، چه گاردی گرفتی
سربازی هم یه روزی تموم میشه
سخت نگیر :x

کلی آدم هستن این شرایط هم ندارن ظرفیتی میزنن
هنوز اینقدر لاکچری نشده
کلا یه سوال ساده کردم ، چه گاردی گرفتی
سربازی هم یه روزی تموم میشه
سخت نگیر :x
کلی ادمم هستن اونجوری که میگین نیستن :D دستگاه پنجاه تومنیو و تقریبا بیشتر کانالا اکانت فروش طرح بازی قسطی گذاشتن قیمت فضایی دیسک و غیره میشه گفت هیمنقدر لاکچرز شده :D

بهرحال خداروشکر ایشالله تموم کسایی بازی میکنن بتونن با دل خوش لذت ببرن بدون هیچ دردسری بنده هم صرفا یه روش بازی ریختن بصرفه معرفی کردم
منم گارد نگرفتم صرفا جوابتو دادم مثل افرادی که قبل از شما پیاممو نقل قول کردن دیگه به خودت گرفتی چی بگم:Dکسیم سخت نگرفته خداروشکر بهترین جاهم خدمت میکنم فقط حقوق سربازی اشاره کردم:)>-:D
موفق باشیم♥️

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MrElectricWizard
اگر به آمار بازدید و فعالیت همین سایت خودمون نسبت به نسل پیش دقت کنید می‌بینید که بعلت اوضاع اقتصادی خیلیا گیم گذاشتن کنار
درسته که ۴ تومن الان پول دو شب شامه ولی بدست آوردنش کار سختیه
بعضیا هم هستن براشون آپدیت و dlc مهم نیست صرفا میخوان اون عنوان رو تجربه کنند
هرچقدر هم سن آدم بالاتر بره و اگرم متأهل باشه طبیعتاً خرج های جایگزین الویت میشه

الان رفتم نخل سفارش بتلفیلد 6 رو دادم بعد به نظرم یه کاری کردن که بهتره اینطوری.

مثل همیشه نگفت امشب تحویل میدیم، گفت فردا فلان ساعت آماده میشه.حالا اگه فردا همون ساعتی که گفته بده خیلی بهتر از اینه که الکی بگه همین امروز میدیم ولی نتونه تحویل بده.

• Like
Reactions: db07 and arshia78
الان رفتم نخل سفارش بتلفیلد 6 رو دادم بعد به نظرم یه کاری کردن که بهتره اینطوری.

مثل همیشه نگفت امشب تحویل میدیم، گفت فردا فلان ساعت آماده میشه.حالا اگه فردا همون ساعتی که گفته بده خیلی بهتر از اینه که الکی بگه همین امروز میدیم ولی نتونه تحویل بده.

اين روال كه خيلى بدتره!
اشتراك روزشمار نيست مگه؟ :D
بعد بياد سر هر بار بازى گرفتن يه روز دو روز هدر بده عملا ميبينى پول اشتراك ١٢ ماهه دادى ولى ١٠ ماهه بوده.
يادمه قبلا ميگفتن تحويل حداكثر ٣ ساعت و خيليا هم با اين شرايط پول دادن و خريدن.
اين خودش نقض شرايط فروشه.

بعد بياد سر هر بار بازى گرفتن يه روز دو روز هدر بده عملا ميبينى پول اشتراك ١٢ ماهه دادى ولى ١٠ ماهه بوده.
چه خبره دیگه :D
4 تا بازی مثل فیفا و بتلفیلد و cod اینطوری میشه که باز من ترجیح میدم تایم دقیق بده حتی اگه بگه 2 روز دیگه تحویل میدیم

کلا من دنبال مادیات نیستم، معنویات برام مهمتره ;))

• Like
Reactions: mehrdadb3
یه سوال
بعد دو روز دیگه برای همین بازی ها اپدیت بیاد و دوتا باگ رفع کنه یا قابلیت جدید اضافه بشه چی؟

برای همین پنج تا بازی اکانت بگیری و بفروشی که کمتر هزینه کردی تا ماهی ۳ تومن بدی فروشنده
اپدیت رو که فکر میکنم میشه دیتاش رو دانلود کنی بعد به صورت افلاین اضافه کنی به بازی

• Like
Reactions: Jaw
View attachment 396067
هفته پیش رفتم سه تومن دادم(پنجتا انتخاب پنجتا رندوم) جدیدترین بازیای روز ریختم روی دستگاه نه دیگه استرس قیمت بازی بود نه استرس و زحمت فروختن تموم روشای ممکن بازی ریختنم انجام دادم از اکانت هکی و ظرفیتی وقانونی این بنظرم بهترینشه اگر انلاین پلیر نیستین اینطوری خیلی بصرفه تره یه مدت صبر کنین بازیای خفن بیاد بعد بدین براتون کامل بریزنش...
بهترین کار رو کردی والا من آخرین باری که واقعا واقعا از گیم لذت بردم پنج شش سال پیش بود که کنسولو دادم ویچر سه رد دد دو رزیدنت ایول دو ریمیک و دث استرندینگ رو ریختم چند ماه با آرامش بازیشون کردم نه مثل الان که یا باید سریع بازی هارو تموم کنی که پلاست تموم نشه یا از سرویس نره یا فلان ظرفیتش گرونه گیفت کارت هم که الحمدلله تعطیل شده.

به چه شکلی ؟ چون لایسنس بازیو که نداریم از کجا میشه هم فهمید کی اپدیت اومده هم نسخه درست دان کرد و اضافه کرد؟
از رجین و شماره ای دیه بازی
اپدیت ها هم معمولا متوجه میشین دیگه اگر بازیهای جدید باشه که دوستان تو تاپیکهاشون اعلام میکنن

• Cool
Reactions: Arios 22
از رجین و شماره ای دیه بازی
اپدیت ها هم معمولا متوجه میشین دیگه اگر بازیهای جدید باشه که دوستان تو تاپیکهاشون اعلام میکنن
حالا بچه ها که تک تک اپدیت هارو نمیان بزارن تو تاپیک ها یعنی اصن توقع نمیره همچین چیزی چون برای هر بازی کلی پچ میاد
همین دو روز پیش برای Dying light the beast پچ اومد یکسری ایراد ها و فریز شدن هارو رفع کرد ، اپدیت اول نبود اخری هم نخواهد بود.
ولی من اینکارو تا حالا نکردم که اینطوری اپدیت کنم بازیو و نمیدونم مثلا از سایت سونی دان میکنی با کامپیوتری چیزی ؟
و نیاز داره که ثابت کنی مالک بازی هستی تا اجازه بده اپدیت یا پچ دانلود کنی؟

• Like
Reactions: mehrdadb3 and jdepp
اين روال كه خيلى بدتره!
يادمه قبلا ميگفتن تحويل حداكثر ٣ ساعت و خيليا هم با اين شرايط پول دادن و خريدن.
اين خودش نقض شرايط فروشه.

برا منم همین شد، مثلا شنبه گفتم اکانت رو بده گفت یکشنبه ساعت ۱۸ بعد ساعت ۱۴ یکشنبه پیام داده بود که راس ساعت حضور داشته باشید، منم راس ۱۸ بودم و اینقدر گفتم کسی نیست و هی کد qr فرستادم که فکر کنم ۲۰-۳۰ دقیقه بعدش اکانت رو‌ دادن
حمید تو یکی از معضلات اصلی نخل پلاسی :| :D
بازی رو‌میگیری خوشت نمیاد بعد بازی نکرده پس میدی و باعث تباهی و زیاندهی نخل میشی :D

در‌مورد دکتر هم باید بگم فکر کنم رو سر حمید تارگت و بونتی گذاشتن، هر جا میری حمید رو دیس میده :D
دکتر یکی دو روز عقب افتادن درسته خیلی بده ولی فعلا تو این طویله نهایت سرعت حساب میشه :| :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
امروز بازی GOY از نخل مارکت واسم قفل شد ، رفتم تو اکانت بازی دوباره کنسول شیرینگ رو Enable کردم ، چرا این اتفاق افتاد ؟قبلا که enable زده بودم ، چیزی به پشتیبانی اینا نگفتم اصلا

امروز بازی GOY از نخل مارکت واسم قفل شد ، رفتم تو اکانت بازی دوباره کنسول شیرینگ رو Enable کردم ، چرا این اتفاق افتاد ؟قبلا که enable زده بودم ، چیزی به پشتیبانی اینا نگفتم اصلا
اکانت اشتراکی داده بهت
اگه Z2 هستی و افلاین میتونی گیم بزنی مهم نیست راحت بازی کن

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or