بعد از حرکتی که نخل مارکت زد و گرفت، یه چندتای دیگه هم شروع کردن به همین روش رو پی گرفتن، تو اینستا دست کم من چندتاشون رو دیدمبچه ها این سایت pstorex چطوره؟ ظاهرا اشتراک مثل نخل مارکت داره. کسی تجربه ای داشته ازش؟ میگن تعویض بازی اتوماتیکه و نیاز به پشتیبانی نداره که اگر اینطوری باشه خیلی خفنه دیگه!
بچه ها این سایت pstorex چطوره؟ ظاهرا اشتراک مثل نخل مارکت داره. کسی تجربه ای داشته ازش؟ میگن تعویض بازی اتوماتیکه و نیاز به پشتیبانی نداره که اگر اینطوری باشه خیلی خفنه دیگه!
دوستان در مورد نخل پلاس دقیق اطلاع رسانی کنید که الان وضعیت این فروشگاه چگونه است؟اينهمه سال من يه بار هم اسم اين فروشگاهو نشنيدم.
نخل كه معروف بود اينجورى در اومد.
چرا خودتو ميندازيد تو اين تله ها؟
دوستان در مورد نخل پلاس دقیق اطلاع رسانی کنید که الان وضعیت این فروشگاه چگونه است؟
در مورد خرید اشتراک پلاتینیوم دارم تحقیق میکنم آیا بنظر شما با این وضعیت پشتیبانی که شما اعلام کردید به مشکل نمیخورم؟هنوز سر جاشه و كار ميكنه ولى ظاهرا پشتيبانى ضعيفه و معطل ميكنن كاربرا رو به خصوص واسه بازياى جديد.
در مورد خرید اشتراک پلاتینیوم دارم تحقیق میکنم آیا بنظر شما با این وضعیت پشتیبانی که شما اعلام کردید به مشکل نمیخورم؟
ببین الان من میتونم حال حاضر رو بهت بگم چطوریه ولی فردا روز شاید بدتر بشه، شایدم بهتر ولی در حال حاضر چیزی که هست 3-4 روز طول میکشه اشتراکت فعال بشه و برای تحویل بازی هم بین 6 ساعت تا 1 روز در حال حاضر طول میکشه.بازیهای قدیمی تر راحتتر تحویل میدن ولی بازیهای معروف که روز اول میاد یکم اعصاب خردی داره.شاید بتلفیلد مثلا بخوای بگیری 1 روز یا حتی 2 روز طول بکشه.ولی در حال حاضر از نظر امن بودن و اینکه پولت رو نخورن اوکی هست(بازم میگم فعلا چون کسی نمیتونه تضمین بده)در مورد خرید اشتراک پلاتینیوم دارم تحقیق میکنم آیا بنظر شما با این وضعیت پشتیبانی که شما اعلام کردید به مشکل نمیخورم؟
همچین چیزی دارن.اشتراک گلد اگه بگیرید ارزونتره و 1ماه بعد از عرضه بازی بهتون تحویل میدن ولی اکثرا میخوایم همون اول بازی رو داشته باشیم برای همین التیمیت و پلاتینیوم میگیریم.خوب با توجه به چیزی که من دیدم این اشتراک نخل چیزه جالبی و به صرفه ای هستش برای گیمرها . از طرفی هم داستان هجوم برای بازی جدیدا هستش که خود شرکت فشار زیادی وارد میکنه
به نظرم اونها میتونن برای بازی های بروز و جدید تا 1ماه اول محدودیت بزارن که بتونن خودشون هم جوابگو باشند و کنترل کنن قضیه رو
اگر بتونن اینکار رو درست انجام بدن در نهایت به نفع هر دو میشه هم فروشنده هم خریدار ها
من خیلی مهم نیستش روز اول بازی رو بگیرم اتفاقا صبر کنی 2 تا اپدیت بگیره بازی بهترههمچین چیزی دارن.اشتراک گلد اگه بگیرید ارزونتره و 1ماه بعد از عرضه بازی بهتون تحویل میدن ولی اکثرا میخوایم همون اول بازی رو داشته باشیم برای همین التیمیت و پلاتینیوم میگیریم.
ولی چیزی که هست مشترکهاشون انگار بیشتر از توان پاسخگوییشون شده برای همین این تاخیرها موقع تحویل بازی و اشتراک رو دارن.اگه با این قضیه بتونید کنار بیاید واقعا راه به صرفه ای هست مخصوصا که محدودیت تعویض بازی هم نداره.
فقط اشتراک التیمیت و الیت هست که حتما باید ظ2 بهتون تحویل بدن.بقیه اشتراکها گفته 2 یا 3 که تو 99 درصد مواقع ظ3 تحویل میده.شاید یه بازی خیلی قدیمی رو یهو ظ2 بده وگرنه گلد و پلاتینیوم همون ظ3 باید حساب کنیمن خیلی مهم نیستش روز اول بازی رو بگیرم اتفاقا صبر کنی 2 تا اپدیت بگیره بازی بهتره
فقط مثل اینکه اشتراک گلد ظرفیت 3 میده اکثرا درسته؟ چون با توجه به نت ها شاید مشکل ساز شه بعدا
الان قیمتاش رو نگاه میکردم همش 1 تومن اختلاف گلد و پلاتنیوم هستشفقط اشتراک التیمیت و الیت هست که حتما باید ظ2 بهتون تحویل بدن.بقیه اشتراکها گفته 2 یا 3 که تو 99 درصد مواقع ظ3 تحویل میده.شاید یه بازی خیلی قدیمی رو یهو ظ2 بده وگرنه گلد و پلاتینیوم همون ظ3 باید حساب کنی
آره به نظرم اشتباه بزرگشون همین قیمت گذاریه...در واقع اول اومدن یه جوری قیمت گذاشتن که همه بیان اشتراکهای گرونتر رو بخرن ولی فکر اینکه این همه آدم بیاد اشتراک بخره و روز اول با این همه مشترک چه کنیم رو نکرده بودنالان قیمتاش رو نگاه میکردم همش 1 تومن اختلاف گلد و پلاتنیوم هستش
خوب معلومه اکثرا میرن برای پلاتنیوم
باید اشتراک گلد به نظرم من کمترش کنن در حدود 4 تومن اینجوری برای خرید کسایی که گلد میگیرن به صرفه تر میشه شاید فشار فروش پلاتنیوم هم کمتر شه برای بازی های روز اول
حالا ببینم به همین بهونه شماها هم گرون میکنید یا نهآره به نظرم اشتباه بزرگشون همین قیمت گذاریه...در واقع اول اومدن یه جوری قیمت گذاشتن که همه بیان اشتراکهای گرونتر رو بخرن ولی فکر اینکه این همه آدم بیاد اشتراک بخره و روز اول با این همه مشترک چه کنیم رو نکرده بودن![]()