بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

اکانت اشتراکی داده بهت
اگه Z2 هستی و افلاین میتونی گیم بزنی مهم نیست راحت بازی کن
به نظرم اینطوری که میگی نیست لزوما.اکانت اختصاصی هم باشه باز مشکلات اینترنت و لایسنس هم میتونه باعث قفل شدن بازی رو اکانت خودمون بشه یا اونی که ظرفیت 3 دستش هست دستکاری کنه.

اگه اشتباه نکنم بازی اگه اشتراکی باشه هر دفعه که یکی بره داخلش برای اون یکی قفل بشه که به نظرم همچین کاری منطقی نیست.الان بیاد GOY رو بده به 10 نفر که اصلا امکان بازی کردن نیست دیگه.این هر از گاهی قفل شدن به نظرم دلیلش چیز های دیگه هست تا اینکه اکانت اشتراکی باشه.حتی دکتر هم که دشمن خونی نخل پلاس هست ;)) یه بار گفت بازی از جای دیگه بخرید هم این قفل شدن پیش میاد.

اونی که ایراد هست ساین اوت شدنه

اپدیت رو که فکر میکنم میشه دیتاش رو دانلود کنی بعد به صورت افلاین اضافه کنی به بازی
توی این روش بهترین کار اینه که هر شش ماه یکبار برید نصب بازی انجام بدید
اگر پولتون براتون مهمه و اچیومنت و آنلاین بودن( که تو این شرایط با هزار دردسر) میشه آنلاین شد براتون مهم نیست این بهترین کاره هم عناوین جدید رو تجربه می‌کنید هم اینکه از نظر اقتصادی بهتون فشار نمیاد
خود من امسال بخاطر شرایط اقتصادی NBA 2k که از ۲۰۰۷ بازی میکردم نتونستم تهیه کنم
چرا میگم ۶ ماه یکبار برید نصب انجام بدید به دو دلیل
۱-دیگه لازم نیست آپدیت نصب کنید و اون بازی که چند ماه پیش اومده فیکس شده
۲-بازی های جدید رو میتونید تجربه کنید

• Like
Reactions: mehrdadb3
به نظرم اینطوری که میگی نیست لزوما.اکانت اختصاصی هم باشه باز مشکلات اینترنت و لایسنس هم میتونه باعث قفل شدن بازی رو اکانت خودمون بشه یا اونی که ظرفیت 3 دستش هست دستکاری کنه.

اگه اشتباه نکنم بازی اگه اشتراکی باشه هر دفعه که یکی بره داخلش برای اون یکی قفل بشه که به نظرم همچین کاری منطقی نیست.الان بیاد GOY رو بده به 10 نفر که اصلا امکان بازی کردن نیست دیگه.این هر از گاهی قفل شدن به نظرم دلیلش چیز های دیگه هست تا اینکه اکانت اشتراکی باشه.حتی دکتر هم که دشمن خونی نخل پلاس هست ;)) یه بار گفت بازی از جای دیگه بخرید هم این قفل شدن پیش میاد.

درسته
البته نه که به 10 نفر بده دیگه طمع هم حدی داره خوب:D ولی مثلا جایی مثل Game City که اختصاصی میده یا Playbox تا حالا نشده که نیاز به Enable داشته باشم
اصولا اونایی که Enable می خوان اشتراکی هستن البته بازم میگم برای ظرفیت 2 چیز مهمی نیست اصلا

ولی دلایل مختلف نیاز به Enable کردن رو نمیدونم چون باهاش مواجه نشدم.

چه خبره دیگه :D
4 تا بازی مثل فیفا و بتلفیلد و cod اینطوری میشه که باز من ترجیح میدم تایم دقیق بده حتی اگه بگه 2 روز دیگه تحویل میدیم

کلا من دنبال مادیات نیستم، معنویات برام مهمتره ;))

سالى ١٠ تا بازى اينجورى بياد كه مياد ميشه حداقل ٢٠ روز معطلى :-"

اپديت بياد واسه بازى و ظ٣ اپديت كنه واسه ظ٢ قفل ميشه.

فکر کنم وقتی کنسول شیرینگ آف شده یعنی ظرفیت سوم اومده اکانت بگیره زده کنسول شیرینگم فعال کرده ! اینور غیر فعال شده و دستکاری نفر سوم بوده ، تا الان 3 بار آپدیت اومده واسه بازی اولین بار قفل شده
من رفتم تو اکانت سریع اکانتو اکتیو کردم درست شد

امروز بازی GOY از نخل مارکت واسم قفل شد ، رفتم تو اکانت بازی دوباره کنسول شیرینگ رو Enable کردم ، چرا این اتفاق افتاد ؟قبلا که enable زده بودم ، چیزی به پشتیبانی اینا نگفتم اصلا
حتمن درمیون بزار‌، اکانت اشتراکی فروختن، برای منم بار ها پیش اومده، بیخیال ظرفیتی شدم

• Like
Reactions: Coffee Addicted
فکر کنم وقتی کنسول شیرینگ آف شده یعنی ظرفیت سوم اومده اکانت بگیره زده کنسول شیرینگم فعال کرده ! اینور غیر فعال شده و دستکاری نفر سوم بوده ، تا الان 3 بار آپدیت اومده واسه بازی اولین بار قفل شده
من رفتم تو اکانت سریع اکانتو اکتیو کردم درست شد

مساله زياد مهمى نيست.
يه دقيقه ميرى اينيبل ميكنى.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
@hamid_barca
حمید چرا این همه اولتیمیت رو گرون کردید :|:|:|
دیدم اون روز گفتی ولی فکر کردم یه اشتراک دیگه رو‌میگی :| من همینو پارسال برج ۱۱ خریدم هفت و خورده ای :| الان شده دوازده میلیون ! فاصله اش تا گلد و پلات چهارمیلیون شده و تا الیت هم چهارمیلیون

خیلی گرون شده! تازه سوسکی هم گرون کردن بدون هیچ خبری :|

خو این چه وضعه مملکته :|

حتمن درمیون بزار‌، اکانت اشتراکی فروختن، برای منم بار ها پیش اومده، بیخیال ظرفیتی شدم
ظرفیتی کلا چیز چرتیــه ولی راه دیگه ای نیست ، ماه پیش که پلاس تخفیف خورد من با زیر 10 میلیون پلاس اکسترا گرفتم بعد بیام 7 تومن بدم اکسترای ظرفیتی با هزار داستان ! چندتا از گیما رو دیسک دارم چندتا رو خرید مستقیم کردم بی دردسر

• Like
Reactions: Destro
@hamid_barca
حمید چرا این همه اولتیمیت رو گرون کردید :|:|:|
دیدم اون روز گفتی ولی فکر کردم یه اشتراک دیگه رو‌میگی :| من همینو پارسال برج ۱۱ خریدم هفت و خورده ای :| الان شده دوازده میلیون ! فاصله اش تا گلد و پلات چهارمیلیون شده و تا الیت هم چهارمیلیون

خیلی گرون شده! تازه سوسکی هم گرون کردن بدون هیچ خبری :|

خو این چه وضعه مملکته :|
اینقدر گرون کردم که خودمم دیگه نمیتونم بخرم :D

یادمه سریز اس وقتی اومد حدود 8 تومن بود الان یه بازی بخوای بخری بیشتر میشه 😐

• Smile
  • Like
Reactions: Arios 22 and jdepp
الان تازه اگر اگر اگر ۱۰-۲۰ درصد اف بزنید هم میشه حدود ده تومن :|
قشنگ باید وام گرفت براش

یادته تو تیپ سنتر گفتم همه داریم فقیر میشیم :|
حالا باید بریم چادر بزنیم روی ظرفیت سه و گلد و اینا :|

خب یه خبر خوشحال کننده برای دکتر ;))

بتلفیلد 6 رو دیروز درخواست دادم که گفت امروز ساعت 2 که ساعت 2 رفتم گفت ساعت 6 الان ساعت 6 هم رفتم گفت در ساعات آینده تقدیم میشه 😐

حتی کولی بازی هم افاقه نکرده :D
به من گفتن 3 شنبه عصر
بس که سرشون خلوته میخوان همچین چیزی هم راه بندازن
Annotation 2025-10-12 180650.png

به من گفتن 3 شنبه عصر
بس که سرشون خلوته میخوان همچین چیزی هم راه بندازن
View attachment 396268
پس امروز بعیده بده بهم...من مشکلم همین تایم رو هوا دادنشون هست.آقا من یکی برام مهم نیست 1 هفته بعدم بدید ولی سر تایم بدید

الان هم دیروزم سوخت شد هم امروزم.میخواستم برم بیرون بعد همینطوری نشستم که اینا پیام بدن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or