بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

بدترین نوع برخورد همین جواب ندادن هست.

آقا از سایت کنسولفا خرید کنید.
واقعا تا الان که چهار پنج سال هست ازش خرید کردم کوچکترین مشکلی چه به لحاظ خرید چه به لحاظ قیمت و چه به لحاظ پاسخگویی نداشتم.

واقعا معتبر و عالی هست.
کنسولفا چه کوفتیه دیگه ، اون نخل مارکت رو ما صبح تا شب میکوبیم بعد تو رفتی کنسولفا ؟
فردا برو پلیس فتا شکایت کن ، اگه خرید مستقیم از سایت انجام داده باشی راحت قابل پیگیریه ، ابتدا یه زنگ بهش میزنن حالیش نشد که ادامه ماجرا
-------------
سایتای معتبر فقط تک سیرو ، وست گیم ، پس اس پرو ، برای گیفت کارت ماتریکس گیمز و تمام
گیم پلی ایرانم شارلاتان درجه یکِ بعد از 3 روز زنگ میزنی میگه دلار رفته بالا اینقدر دیگه بزن اینم عادت کرده پول مفت بخوره این کارو با چند نفر کرده البته همونجا پشت تلفن فهموندم بهش از این خبرا نیست پولو ازش گرفتم همون قیمت یه جا دیگه خریدم سر یه دیسک Shadow of the clossus می خواست زرنگی کنه

آخرین ویرایش:
دوستان اکانت ظرفیت 2 برای ps4 بگیرم میتونم تو ps5 وارد کنم و بازی رو دانلود کنم
اینم یکی که میدونه بگه با وارد کردن اکانت باید کنسول رو آپدیت کنم یا احتیاجی نیستش ؟ اگر بخوام دیتایه بازی رو افلاین و از طریق هارد اکسترنال انتقال بدم؟

اگه بازى دو تا ورژن ps5 و ps4 داشته باشه اصلا فروشگاه متوجه ميشه و اكانتو ازت ميگيره.
ولى اگه بازى مال ps4 هست فقط كه اوكيه.

براى وارد كردن اكانت و اتصال به psn معولا بايد اپديت باشه كنسول.
ولى بعدش اگه افلاين بخواى بمونى مشكلى نيست.

• Like
Reactions: jdepp
اکانت ظ2 اگه آفلاین باشیم برای طولانی مدت کار میکنه؟
مثلا بازی که از نخل گرفتیم چند روز قبل از پایان اشتراک اگه آفلاین بشیم و جواب نخل هم ندیم چی میشه؟ :D

اکانت ظ2 اگه آفلاین باشیم برای طولانی مدت کار میکنه؟
مثلا بازی که از نخل گرفتیم چند روز قبل از پایان اشتراک اگه آفلاین بشیم و جواب نخل هم ندیم چی میشه؟ :D
سوال اول اره کار می کنه.
سوال دوم اکانت رو می گیره ازت خودش. :D

قسمت دوم رو متوجه نشدم
چطوری میگیرن وقتی جوابی نگیرن از مشترک؟
رمز اکانت عوض می کنه یا دی اکتیو می کنه از سایت ولی دقیق نمی دونم اگه افلاین باشه بازم اکانت گرفته می شه یا نه. فکر کنم اگه افلاین باشه با ساپورت سونی می گیره اکانت رو.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
خب من کنسول رو آنلاین نکنم بازم کار میکنه؟
آدم gta 6 بگیره دیگه آنلاین نشه :D

بله كار ميكنه ولى خيلى طولانى بشه فك كنم خودبخود بازى نياز به تمديد لايسنس پيدا ميكنه و قفل ميشه :D
ولى كلا اون تيك اتصال رو بردار و كابل هم به هيچوجه وصل نمونه.
خيلى پيگير باشن ميتونن ولى باعث بن كنسولت اگه بعد ها انلاين بشى هم بشن.
واقعا فك كردى اينا gta قراره بدن به كسى؟ :D

آخرین ویرایش:
بله كار ميكنه ولى خيلى طولانى بشه فك كنم خودبخود بازى نياز به تمديد لايسنس پيدا ميمنه و قفل ميشه :D
ولى كلا اون تيك اتصال رو بردار و كابل هم به هيچوجه وصل نمونه.
خيلى پيگير باشن ميتونن ولى باعث بن كنيولت اگه بعد ها انلاين بشى هم بشن.
واقعا فك كردى اينا gta قراره بدن به كسى؟ :D
ایشالا که میدن :D
البته اشتراک من قبل اومدنش تموم میشه

اگه بازى دو تا ورژن ps5 و ps4 داشته باشه اصلا فروشگاه متوجه ميشه و اكانتو ازت ميگيره.
ولى اگه بازى مال ps4 هست فقط كه اوكيه.

براى وارد كردن اكانت و اتصال به psn معولا بايد اپديت باشه كنسول.
ولى بعدش اگه افلاين بخواى بمونى مشكلى نيست.
بازی دارک سولز 3 هستش . یکی اکانت ظرفیت 2 رو داره میفروشه گفتم ببینم اگر ازش بگیرم رو ps5 کار میکنه یا نه

پس هیچ راهی نداره کنسول اپدیت نشه؟

سلام کسی اینجا از سایت game system بازی خریده؟
از صب خریدم پیام دادم هنوز بعد از ۱۲ ساعت جواب ندادن
حالم خیلی بده

سلام
کسی اینجا از گیم سیستم خرید کرده؟
من صب خرید کردم
رسید و فاکتور رو فرستادم
هنوز اکانت رو نفرستاد و ندیده پیاممو
احتمال به فنا رفتن پولم هست؟
اقا نگران نباش میدونم چه حالی داری خودم قبلا ازشون خرید کردم اینا بازیو تحویل میدن اما به شدت دیر جواب میدن حتی ممکنه 1 هفته یا بیشتر طول بکشه که جواب بدن من دیگه ازشون خرید نمیکنم یبار گوست اف سوشیما خریدم 2 هفته طول کشید در کل نگران نباش هر روز پیام بده موبایلتم همیشه جلو چشمات باشه که پیام داد در جا جواب بدی

اقا نگران نباش میدونم چه حالی داری خودم قبلا ازشون خرید کردم اینا بازیو تحویل میدن اما به شدت دیر جواب میدن حتی ممکنه 1 هفته یا بیشتر طول بکشه که جواب بدن من دیگه ازشون خرید نمیکنم یبار گوست اف سوشیما خریدم 2 هفته طول کشید در کل نگران نباش هر روز پیام بده موبایلتم همیشه جلو چشمات باشه که پیام داد در جا جواب بدی
یا خدا
پس پاره ام.
از استرس دارم میمیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or