بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من یکی اتفاقا چون خیلی از بازیها رو یک ساعته ول میکنم رفتم نخل خریدم :D

فکر کن ماهی چندتا تا بازی بخرم و بعد از نیم ساعت هم پشیمون بشم.خب نخل برای من بهتره تا اینکه 24 ساعته دنبال فروش اکانتهایی باشم که نصف روزم بازی نکردم.

تو هم خودت در واقع چون یه اشتراک مثل نخل داری اینطوری میگی.اگه گیم پس نبود باید 2-3 برابر الان دنبال خرید و فروش بازیهات بودی

مرد بازيو تا تهش ميره :D
تو بازار كه نميبرى بگيرى دستت بفروشى تو يه گروهه ميذارى و مشترى مياد.
پروسه رد و بدلشم بيست دقيقه فوقش طول بكشه.
يه بار امتحان كن :D

مرد بازيو تا تهش ميره :D
تو بازار كه نميبرى بگيرى دستت بفروشى تو يه گروهه ميذارى و مشترى مياد.
پروسه رد و بدلشم بيست دقيقه فوقش طول بكشه.
يه بار امتحان كن :D
خب خیلی هم گیر ندادی انگار :D
باشه بذار 5 ماه دیگه اشتراکم تموم بشه اصلا میام از کانال خودت خرید میکنم ;))

چیا هستند ؟ ایا دارک سولز 3 - سکیرو - گیرز اف وار - دد اسپیس هست توشون

حالا یه جا دیدم ظرفیت 3 خیلی ارزون میده بعد زده اشتراکی هستش و به چند نفر میفروشه اسمشم حاجی گیم بودش
برخود از نوع نزدیک داشتید باهاش؟
نه هیچ کدوم از اینا نیستن . سایلنت 2 ، وکانگ ، باند استاروارز از cd stop

براى شروع برو فيفا رو پس بده كه يه ظرفيت بازيت خالى بشه برو خريدارى كن :D
دکتر بعدا اگر‌ خواستی اکانت ready or not رو بفروشی من یه زنبیل میذارم اینجا :D

ولی یه چیزی :-?
حس میکنم به سان حمید، دکتر هم نمایندگی سی دی استاپ رو‌برداشته
:D

دکتر بعدا اگر‌ خواستی اکانت ready or not رو بفروشی من یه زنبیل میذارم اینجا :D

ولی یه چیزی :-?
حس میکنم به سان حمید، دکتر هم نمایندگی سی دی استاپ رو‌برداشته
:D

اونو رو اكانت خودم خريدم متاسفانه امكان فروش ندارم :D

اتفاقا من نظرم بيشتر رو گيم سيتى بوده هميشه داريد اشتباه نمايندگيمو تشخيص ميديد ولى خب قيمتاش بالاس شايد دوستان نپذيرن :D

حالا یه جا دیدم ظرفیت 3 خیلی ارزون میده بعد زده اشتراکی هستش و به چند نفر میفروشه اسمشم حاجی گیم بودش
برخود از نوع نزدیک داشتید باهاش؟

از كلاهبرداراى قديميه.
ظ٣ اشتراكى اصلا نخريد.

اونو رو اكانت خودم خريدم متاسفانه امكان فروش ندارم :D

اتفاقا من نظرم بيشتر رو گيم سيتى بوده هميشه دازيد اشتباه نمايندگيمو تشخيص ميديد ولى خب قيمتاش بالاس شايد دوستان نپذيرن :D

دکتر اگر پایه ای تا بگردم یه خوش فیمت اش رو بگیرم بازی کنیم
ولی فکر نکنم پایه باشی :D
جریان never meet your heroes و‌ایناست انگار :D

با اینکه قیمتش ۴۰ دلاریه ولی گرون میدن :|
نخل داره، دیجیتال فکتوری هم داره ولی به قیمت نیست، از اونور دست دوم اش رو‌هم ندیدم جایی

نه هیچ کدوم از اینا نیستن . سایلنت 2 ، وکانگ ، باند استاروارز از cd stop

دوست عزيز قيمتاشونو بگو تو پيام خصوصى شايد من يكيو بشناسم معرفى كنم.
لينك گروهاى تبادل هم برات بفرستم.

دکتر اگر پایه ای تا بگردم یه خوش فیمت اش رو بگیرم بازی کنیم
ولی فکر نکنم پایه باشی :D
جریان never meet your heroes و‌ایناست انگار :D

با اینکه قیمتش ۴۰ دلاریه ولی گرون میدن :|
نخل داره، دیجیتال فکتوری هم داره ولی به قیمت نیست، از اونور دست دوم اش رو‌هم ندیدم جایی

بگرد تا تو پيدا كنى منم پلاس تمديد كنم :D

بازى روتينى نيست دسته دومش كه گير نمياد.
ببين سى دى استاپ شايد كمتر ازونا بده.
گيم سيتى هم يه چك بكن.

• Like
Reactions: NERO 7
سلام دوستان
من چند سالی هست اکانت های قانونی بازی و پلاس را از سایت کنسولفا خرید میکنم بسیار معتبر می باشد. اگر میخواد خرید داشته باشید بهتون این سایت رو توصیه میکنم.

در مورد خرید اشتراک نخل پلاس کمی تردید دارم اگر دوستان توضیح دقیق بدهند ممنون میشم. نظر دارم اشتراک یکساله پلاتینیوم رو خرید کنم.

ممنون🌹

• Like
Reactions: u.s.a
سلام دوستان
من چند سالی هست اکانت های قانونی بازی و پلاس را از سایت کنسولفا خرید میکنم بسیار معتبر می باشد. اگر میخواد خرید داشته باشید بهتون این سایت رو توصیه میکنم.

در مورد خرید اشتراک نخل پلاس کمی تردید دارم اگر دوستان توضیح دقیق بدهند ممنون میشم. نظر دارم اشتراک یکساله پلاتینیوم رو خرید کنم.

ممنون🌹
اولین چیزی که هست باید بدونی فقط اشتراک الیت هست که همه بازیهای استور رو داره که البته گرونه و 17 تومنه فکر کنم.بقیه اشتراکها همه بازیها رو شامل نمیشه ولی اکثر بازیهای مهم و جدید داخلش هست.

دومین نکته هم که بهتره بدونی اینه که تعداد مشترکین خیلی زیاد شده و اینا هم کلا انگار 3-4 نفر پشتیبان دارن و برای همین جدیدا یکم طولش میدن مخصوصا برای تحویل اکانت.البته از روزی که اکانت رو تحویل بدن تاریخ اشتراک شروع میشه.

برای تحویل گرفتن اکانت بازی یا تحویل دادنش هم یه رویه دارن که اینطوریه، شما باید بری تو سایتشون و از 12 تا 17 درخواست بازی رو ثبت میکنی و معمولا همون روز اکانت رو بهت تحویل میدن که به روش qr code هست.یعنی اون لحظه که میگه اکانت آماده هست شما میری داخل کنسول یه اکانت جدید میسازی بعد یه شماره میندازه که اون رو بهشون میگی و خودشون اکانت رو وارد کنسولت میکنن.البته اگه بازی جدید اومده باشه احتمال زیادی داره که همون روز نتونه تحویل بده و بره برای فردا.برای من تا حالا بیشتر از 1 روز طول نکشیده

حالا از اونطرف وقتی بخوای بازی جدید بگیری باید بازی قبلی رو پاک کنی و با یه اپ مخصوص دوربین که تاریخ میزنه روی عکس، از تلویزیون عکس بگیری و براشون بفرستی که معلوم بشه تو چه تاریخی بازی رو پاک کردی.

پلاتینیوم هم 90 درصد مواقع ظ3 بهت میده مگر اینکه یه بازی قدیمی باشه و ظ2 دست کسی نباشه.ولی کلا رو ظ2 حساب نکن.اگه ظ2 بخوای باید الیت یا التیمیت بگیری

نکته دیگه ای به ذهنم نمیاد اگه خودت سوالی داری بپرس

با تشکر، پشتیبانِ بی جیره و مواجب نخل پلاس ;))

اولین چیزی که هست باید بدونی فقط اشتراک الیت هست که همه بازیهای استور رو داره که البته گرونه و 17 تومنه فکر کنم.بقیه اشتراکها همه بازیها رو شامل نمیشه ولی اکثر بازیهای مهم و جدید داخلش هست.

دومین نکته هم که بهتره بدونی اینه که تعداد مشترکین خیلی زیاد شده و اینا هم کلا انگار 3-4 نفر پشتیبان دارن و برای همین جدیدا یکم طولش میدن مخصوصا برای تحویل اکانت.البته از روزی که اکانت رو تحویل بدن تاریخ اشتراک شروع میشه.

برای تحویل گرفتن اکانت بازی یا تحویل دادنش هم یه رویه دارن که اینطوریه، شما باید بری تو سایتشون و از 12 تا 17 درخواست بازی رو ثبت میکنی و معمولا همون روز اکانت رو بهت تحویل میدن که به روش qr code هست.یعنی اون لحظه که میگه اکانت آماده هست شما میری داخل کنسول یه اکانت جدید میسازی بعد یه شماره میندازه که اون رو بهشون میگی و خودشون اکانت رو وارد کنسولت میکنن.البته اگه بازی جدید اومده باشه احتمال زیادی داره که همون روز نتونه تحویل بده و بره برای فردا.برای من تا حالا بیشتر از 1 روز طول نکشیده

حالا از اونطرف وقتی بخوای بازی جدید بگیری باید بازی قبلی رو پاک کنی و با یه اپ مخصوص دوربین که تاریخ میزنه روی عکس، از تلویزیون عکس بگیری و براشون بفرستی که معلوم بشه تو چه تاریخی بازی رو پاک کردی.

پلاتینیوم هم 90 درصد مواقع ظ3 بهت میده مگر اینکه یه بازی قدیمی باشه و ظ2 دست کسی نباشه.ولی کلا رو ظ2 حساب نکن.اگه ظ2 بخوای باید الیت یا التیمیت بگیری

نکته دیگه ای به ذهنم نمیاد اگه خودت سوالی داری بپرس

با تشکر، پشتیبانِ بی جیره و مواجب نخل پلاس ;))
ممنون دوست گرامی 🌹

دوستانی که میخوان نخل بگیرن در نظر داشته باشن که اوضاع پشتیبانیش این روزا اصلا خوب نیست دلیلش هم همین هست که حمید گفت
تحویل اکانتهای بازیهای جدیدشون هم زمانبر شده,مثلا سایلنت هیل اف رو یکشنبه خواستم و گفتن دوشنبه گفتم اکی و سر بازی زایز اف رونین که برام ساین اوت شده بود گفتن باید مشکل این رو حل کنیم و شما ساین این شی تا دیسیبل کنی تا بهت اکانت سایلنت رو بدیم و به همین دلیل افتاد 4 شنبه عصر در صورتیکه یک اکانت دیگه از رایز اف رونین بهم داده بودن و من اون رو تحویل داده بودم و بهشون هم گفتم که مشکل از سمت شما بوده که ساین اوت شده نه من
برای من هم این مدت زیاد پیش اومده که بازیها ساین اوت شدن,همین امروز اف سی 26 اومدم خونه دیدم ساین اوت شده که البته دوساعته حلش کردن
میگن بخاطر فایروال پلی استیشن هست که واقعا خنده دار هست
خودم خیلی از ظرفیتی سر در نمیارم ولی بنظرم اکانت رو به چند نفر میدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
دوستانی که میخوان نخل بگیرن در نظر داشته باشن که اوضاع پشتیبانیش این روزا اصلا خوب نیست دلیلش هم همین هست که حمید گفت
تحویل اکانتهای بازیهای جدیدشون هم زمانبر شده,مثلا سایلنت هیل اف رو یکشنبه خواستم و گفتن دوشنبه گفتم اکی و سر بازی زایز اف رونین که برام ساین اوت شده بود گفتن باید مشکل این رو حل کنیم و شما ساین این شی تا دیسیبل کنی تا بهت اکانت سایلنت رو بدیم و به همین دلیل افتاد 4 شنبه عصر در صورتیکه یک اکانت دیگه از رایز اف رونین بهم داده بودن و من اون رو تحویل داده بودم و بهشون هم گفتم که مشکل از سمت شما بوده که ساین اوت شده نه من
برای من هم این مدت زیاد پیش اومده که بازیها ساین اوت شده,همین امروز اف سی 26 اومدم خونه دیدم ساین اوت شده که البته دوساعته حلش کردن
میگن بخاطر فایروال پلی استیشن هست که واقعا خنده دار هست
خودم خیلی از ظرفیتی سر در نمیارم ولی بنظرم اکانت رو به چند نفر میدن
بله احتمال اینکه بازی رو به چند کاربر بدهند زیاد هست.
اگر اینطور باشه از خرید منصرف میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or