بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

نخل من پنجشنبه yotei رو ازشون خواستم قولشو واسه همون روز دادن ولی تهش تحویل ندادن ولی امروز ازشون تحویل گرفتم. اکانت هم آک آک بود خودم اسم براش گذاشتم :دی

این روزا یه مقدار داستان داره شده پشتیبانیشون ولی اگه صبوری و کظم غیظ کنید اوکی میشه :D

مساله اينجاس در اشتراك روزشمار اين كه يه روز دو روز سه روز ملت علاف بشن خودش در حكم كم فروشى و دزديه حالا شما صبور هم باشى و كاظم بازم يارو كرده تو پاچه :D

• Like
Reactions: Esperanto and jdepp
سلام
من خیلی زیاد ظرفیت یک استفاده میکنم.
اگه افلاین باشی به هیچ عنوان قفل نمیشه،

(( فقط بازی های کالکشن پلاس رو اگه به صورت ظرفیت یک استفاده کنی بعد 14 روز قفل میشن))
میشه جواب سوال که پرسیدم راجبه ظرفیت یک 2 تا پست بالاتر بهم بگی
و اینکه اکانت رو بگیرم دیتاش رو میتونم رو هارد اکسترنال بگیرم بعد بیارم رو کنسول خودم نصب کنم؟

دوستان من 3 تا اکانت ظرفیت 2 از CD STOP خریدم تا الان که هفت ماه گذشته بازی ها فروش نرفته . هر بار هم پیام میدم که چرا فروش نرفته ، ادمینش میگه اگر کسی خواست خبر میدم .

ولی با بعضی اکانت ها تعویض میکنه و پول خوب سر میگیره و اصلا برای فروختن اکانت قدمی برنمیداره .

• Like
Reactions: arshia78 and Jaw
دوستان من 3 تا اکانت ظرفیت 2 از CD STOP خریدم تا الان که هفت ماه گذشته بازی ها فروش نرفته . هر بار هم پیام میدم که چرا فروش نرفته ، ادمینش میگه اگر کسی خواست خبر میدم .

ولی با بعضی اکانت ها تعویض میکنه و پول خوب سر میگیره و اصلا برای فروختن اکانت قدمی برنمیداره .
خودت بگرد مشتری پیدا کن. گروه خرید و فروش زیاده

خودت بفروش. اینجوری معلومه فروش نمی ره. گروه تلگرامی هست آگهی کن مشتری پیدا شد به شاپ بگو کاراشو می کنه.

• Like
Reactions: ehsan M

دقیقا به منم همیشه همینو میگفت ولی هیچ اتفاقی نمیوفتاد
همین بازارچه اینجا بذار و گروه های تلگرام

• Like
Reactions: ehsan M

اين چه كاريه اخه :D
چرا خودتون خودتونو تو موقعيت ناجور ميذاريد :D

میشه جواب سوال که پرسیدم راجبه ظرفیت یک 2 تا پست بالاتر بهم بگی
و اینکه اکانت رو بگیرم دیتاش رو میتونم رو هارد اکسترنال بگیرم بعد بیارم رو کنسول خودم نصب کنم؟
بله ميتونى فقط بايد ريجن ديتا با ريجن اكانت يكى باشه.

خودت بفروش. اینجوری معلومه فروش نمی ره. گروه تلگرامی هست آگهی کن مشتری پیدا شد به شاپ بگو کاراشو می کنه.
خودت بگرد مشتری پیدا کن. گروه خرید و فروش زیاده
گروه تلگرامی از کجا پیدا کنم ؟

توی دیوار گذاشتم خبری نشد .

من از دیجیتال فاکتوری تا حالا 20 تا اکانت خریدم همش رو برام فروخته ولی این سی دی استاپ اصلا کاری نداره

گروه تلگرامی از کجا پیدا کنم ؟

توی دیوار گذاشتم خبری نشد .

من از دیجیتال فاکتوری تا حالا 20 تا اکانت خریدم همش رو برام فروخته ولی این سی دی استاپ اصلا کاری نداره
دیوارو‌ ول کن. چندتا گروه خرید و فروش اکانته راحت پیدا کن خودت. خواستی پیام بده ایدیتو بفرست بدم بهت

• Like
Reactions: jdepp

دقیقا یکی از دلایلی که تا الان سراغ ظرفیتی نرفتم همین دردسر فروشش هست

مساله اينجاس در اشتراك روزشمار اين كه يه روز دو روز سه روز ملت علاف بشن خودش در حكم كم فروشى و دزديه حالا شما صبور هم باشى و كاظم بازم يارو كرده تو پاچه :D
والا دیروز سفارش سایلنت هیل اف رو دادم و گفتن بخاطر شلوغ بودن امروز اکانت رو تحویل میدن و به روزهای اشتراکم اضاف میشه
ببینیم اضاف میکنن یا نه

دیوارو‌ ول کن. چندتا گروه خرید و فروش اکانته راحت پیدا کن خودت. خواستی پیام بده ایدیتو بفرست بدم بهت
پیام دادم بهتون

یک سوال دیگه دوستان اکانت ظرفیت 1 بگیرم موقع فعال کردن باید دستگاه اپدیت بشه حتما تا بتونم نصبش کنم یا نه
چون نمیخوام اپدیت شه ورژنش تا ببینم هکش میاد یا نه

زندگی اینقدر بلند نیست که آدم آواره دیوار و تلگرام بشه برای فروش بازی ;))
اون قدر بلند هست که آواره نخل بشیم؟؟:D

استرس اینکه هر لحظه ممکنه نخل و تیمشون به فنا برن و مثل شرکت های هرمی جمع کنن برن :Dباعث شده فکر هم نکنم بهشون

من حقیقتا همه مدل بازی خریدم از دیسک تا اکانت تا پلاس اکسترا و ...
با توجه به چیزی که می خوایم و جیب خودمون ممکنه یکی بهتر باشه یا بدتر باشه ولی این وضع الان راه راحت برای گیم زدن حرفه ای و Day one برامون نذاشته خیالتون راحت

دقیقا یکی از دلایلی که تا الان سراغ ظرفیتی نرفتم همین دردسر فروشش هست

هيچ دردسرى نداره چرا هى هر صفحه مياى الكى جو ميدى اونم در حاليكه خودت ميگى تجربشو ندارى؟
الكى اينجا بقيه رو نترسونيد كه برن دنبال كاراى نامتعارف.
هم دردسرش از علاف اشتراكاى مدنظرتون بودن كمتره هم يه چيزى به جيب طرف برميگرده.

بابا بخدا نسل هفتم نیست هر ماه n تا بازی بیاد که سبک ادم باشه الان جوری هست در سال در بدترین حالت ۶ ۷ عنوانی که توی سبک ادم هست میاد اونم میخره ظرفیتی میفروشه الان بچه هایی نخل گرفتن چقدر بازی یک ساعت اول ول کردن .اصلا نیاز به این اشتراک ها نیست خودم الان ۴ ساله دارم روی ایکس باکس در کنار گیم پس اکانت ظرفیتی میخرم میفروشم والا چیز خاصی نبوده و نیست اینقدر مسئله رو بزرگ نکنید .

• Like
Reactions: Esperanto and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or