به این سوی چراغ قسم (درست گفتم؟

) چند سالی میشه که دستم خیلی بسته است (به دلیل شرایط خانوادگی) دروغ چرا بستر خیلی خوبی دارم و تا همین چند سال پیش دستم خیلی خیلی خیلی ( واقعا خیلی

) باز بود و خدا عمر بده تا 2.5 سال دیگه هم دوباره دستم سوپر باز میشه، اما دلیل اصلی که میرم سراغ دیسک (بعد از اینکه دیگه جیل بریک نزدم، یعنی از 2013 به این ور) صرفا "مدل بازی کردنم" هست در درجه اول و دوم علاقه به اریجینال بودن...
ببین من کلا بازی کردنم "کُند" هست، با اینکه خیییییلییییی بازی میکنم، اما عادت دارم بین بازی ها بچرخم، از قدیم از همون دوران میکرو (میکروم انبرد 1000 تا بازی داشت، از اینایی که 200 300 تا بازی بود و 700 800 تا نسخه ماد همون بازی ها) همین بودم و کند بازی میکردم، یادمه سگا بازی هاش گرون بود اما پی اس وان و پی سی تا پی اس تری چون جیل بریک بودم بازی ها ارزون یا عملا مجانی بود رو پی سی، دوباره کلیییی بازی داشتم همیشه و این عادت چرخیدنم بین بازی ها ادامه داشت،
در کنار این، من عادت دارم با بازی لاس بزنم، یعنی حمید یه چی میگم یه چی میشنوی، مثلا بازی ادونچری که ملت تو 20 ساعت پلت میکنند ( 1 پلی ترو اول + پلی ترو کالکتیبل + تروفی های اضافه میسلنیسmiscellaneous) رو من فقط پلی ترو اولم ممکنه 40 ساعت طول بکشه یا حداقل 20 ساعت، چون 1- گاید نمیبینم تا حد اکان 2- واقعا عادت دارم با بازی لاس بزنم، ببین یعنی خیلی وقت ها میرم 1 2 ساعت فقط تو بازی میچرخم دور دور میکنم و لوکیشن ها و اتمسفر لذت میبرم، این در کنار مدل شخم زدنم، باعث میشه بازی کند پیش بره،
مثلا بازی که اردیبهشت شروع کردم، هنوز پلی ترو اولش تموم نشده با اینکه 40 ساعت بازی کردم (ملت همین رو تو 20 ساعت پلت میکنند، سایلنت هیل 2)
حالا، دیگه فکر کنم متوجه شدی، یعنی اگر من نخل بگیرم، عملا فایده ای برام نداره چون نمیرسم سریع سریع بازی تموم و دانلود کنم، جوری میشه که احتمالا از رو جو کلی بازی میگیرم ازش ولی عملا هیچ کدوم تموم نمیشه و اخر سالم هیچی رو دستم نمونده اشتراکمم تموم شده و بازی هامم طبیعتا از دستم پریده.....
در حالی که دیسک، حداقل میمونه تا تمومش کنم، تا اخر نسل هشت که ارشیو میکردم، ولی الان میفروشم و بعدش میرم یک بازی دیگه میخرم (بعد ها دوباره میخرم اونایی که دوست دارم ارشیو میکنم) اینا + قبلا بهت گفتم ریسک کمتر ذهنی برای دیسک (نبود ریسک بن و فولان بگو 0.1 درصد) باعث میشه بیام سراغ دیسک...
برای همین خیلی خوب میفهمم شماها سرویسی مثل نخل به دردتون میخوره چون مثل من کند بازی نمیکنید و رو ریسک هم مثل من وسواس ندارید...
حقیقتا، منم اگر مدل بازی کردنم سریع بود، وسواس رو ریسک هم نداشتم، رو هوا همین نخل التیمیت یا پلاس ( همونی که بهترین هست) رو میگرفتم و به نظرم واقعا رویایی هست...
*پیش میاد رو یک بازی کلید کنم، ولی همونم فقط موقت کلید میشه و برای پلت شدن میره رو چندین ماه بسا سال.... من با بازی لاس میزنم، عشق میکنم زندگی میکنم، دلم نمیاد زود ازش دل بکنم... این مدل منه وگرنه خیلی ها هم لاس میزنند هم عشق میکنند هم سریع تموم میکنند...