بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

واقعا درد داره بدبختیه بیای پنجاه و خورده ای به کنسول پول بدی بعد بیای 12 میلیون پول اکانت بدی بعد بشینی نوبت بگیری بازی کنی کی نوبتت بشه کی نشه
شماها واقعا حوصله دارین به خدا
به خاطر همین گ..و..ه بازیای کنسول هیچ وقت نمیرم سمتش به والله سرمو زیر گیوتین بزارن سمت کنسول نمیرم
البته کسی که واقعا پولشو داره میره دیسکی میگیره اون بحثش جداست
کنسول راه بسیار راحت تری هم داره
بدی بیرون برات فول بازی کنن ۳ تومن میگیرن
بعد که بازی کردی میتونی بدی پاک کنن بازیهای دیگه بریزی
این سایت نگاه نکن که اکثرا هاردکورن و دوست دارن تروفی باز کنن و اکانت آنلاین داشته باشن
طرف اگر بخواد صرفا بازی کنه هنوزم میتونه با یه مبلغ کم کلی بازی انجام بده

کنسول راه بسیار راحت تری هم داره
بدی بیرون برات فول بازی کنن ۳ تومن میگیرن
بعد که بازی کردی میتونی بدی پاک کنن بازیهای دیگه بریزی
این سایت نگاه نکن که اکثرا هاردکورن و دوست دارن تروفی باز کنن و اکانت آنلاین داشته باشن
طرف اگر بخواد صرفا بازی کنه هنوزم میتونه با یه مبلغ کم کلی بازی انجام بده
به هر حال از چاله درمیای میفتی تو چاه
کنسولو میبری میدی مغازه دار چند ساعت نگه میداره تماما بازیهای هکی میریزه معلوم نیست کی کنسولت بن بشه یا نشه از اونطرف مغازه دار آدم با وجدانی باشه قطعات کنسولتو عوض نکنه
هر زاویه رو نگاه کنی دردسر داره
در کل گفتم به راحتی بازیهای پی سی نیست
کنسول خریدن و عهده دار بازیهاش واقعا الان تو ایران سخته

به هر حال از چاله درمیای میفتی تو چاه
کنسولو میبری میدی مغازه دار چند ساعت نگه میداره تماما بازیهای هکی میریزه معلوم نیست کی کنسولت بن بشه یا نشه از اونطرف مغازه دار آدم با وجدانی باشه قطعات کنسولتو عوض نکنه
هر زاویه رو نگاه کنی دردسر داره
در کل گفتم به راحتی بازیهای پی سی نیست
کنسول خریدن و عهده دار بازیهاش واقعا الان تو ایران سخته
چرا فکر میکنی طرف مثلا باید بیاد CPU کنسولو دربیاره به چه دردش میخوره :))
یچیزی شنیدین فقط
پس شماهم اگر PCت به مشکل خورد نبر تعمیرکار چون امکان داره کارت گرافیکتو برداره =))
هیچکدوم از بازیا هکی نیست صرفا ظرفیت ۱ نصب میشه که فقط طرف نباید آنلاین بشه
نه تنها به راحتی PC هست بلکه مورد مثبتی که داره همینه که میشه بازیهای جدید هم به این روش نصب کرد
درصورتیکه الان دیگه مثل قدیم نیست و ۸۰ درصد بازیا روز اول رو PC کرک نمیشن
هنوزم که هنوزه با افزایش سرسام‌آور قیمتا بازم مثل همیشه کنسول بصرفه تره
چندسال پیش گزینه هایی مثل عوض کردن ریجن استیم بود که بازم خرید بازی رو روی PC تاحدی توجیه میکرد که الان دیگه اینجوری نیست
درکل زاویه شما با کنسول و پست هایی که تو تاپیک های مختلف دادی مشخصه هیتر کنسول هستی
ببخشید بابت آف تاپیک
فقط خواستم به ایشون بفهمونم که فقط خرید اکانت ظرفیتی چاره کار نیست
ختم کلام

آخرین ویرایش:
الان همه چی گرونه، اینقدر الکی vs راه نندازید.من هم pc دارم هم ps5 ولی مثلا pc که خیلی از بازیهاش کرکی هست در عوض یدونه کارت گرافیکش پول یه کنسول میشه.اینکه همه بازیها هم به صورت کرکی یا روز اول براش نمیاد هم بماند.از اونطرف هم روی کنسول بازی خریدن دیگه به جیب و روحیه طرف بستگی داره.یکی حوصله داره بازی میخره و بعد میفروشه یکی مثل من هم حوصله نداره و میره اشتراکی مثل نخل میخره.اونی هم که کلا پول داره میره دیسک یا بازی از استور میخره خیالشم راحت.ولی در همه حالتها باید پول خرج کنیم چون بازی کردن شده تقریح لاکچری

پس.ن: مدیریت نخل مارکت تماس گرفت و کلی عذرخواهی کرد و گفت قول میده این تاخیر رو با یک ماه اشتراک هدیه جبران بکنه و این چند روز رو تحمل کنیم.

من خیلی وقته تهرانم ولی دوران نوجوانی که اهواز بودم نخل مارکت همون موقع هم اکتیو بود و جزو فروشگاه‌های درست حسابی گیم ایرانه. احساس میکنم این اشتراک نخل پلاس رو انتظار نداشتن آنقدر بگیره واسشون و یجورایی زیر پشتیبانیش موندن.

پیرو پست بالا امروز پیام دادم به نخل مارکت بعد از دو هفته برای تحویل اکانت الیت اول بهم گفت ساعت ۲۰ اکانت رو تحویل می‌دهیم و الان پیام دادن که به دلیل مشکل از سایت سونی نمیشه از سایت خرید کرد. بعد از فاکینگ دو هفته!! احتمالا سونی سوراخی که اینا ازش بازی می‌گرفتن رو بسته و مثل چی توی گِل گیر کردن.

ما از خیرش گذشتیم. اینا وقتی اول کار اینطوری میکنن خدا می‌دونه بعدا برای تعویض بازی قراره چه بلایی سرمون بیارن.

• Sad
Reactions: AM!R
پیرو پست بالا امروز پیام دادم به نخل مارکت بعد از دو هفته برای تحویل اکانت الیت اول بهم گفت ساعت ۲۰ اکانت رو تحویل می‌دهیم و الان پیام دادن که به دلیل مشکل از سایت سونی نمیشه از سایت خرید کرد. بعد از فاکینگ دو هفته!! احتمالا سونی سوراخی که اینا ازش بازی می‌گرفتن رو بسته و مثل چی توی گِل گیر کردن.

ما از خیرش گذشتیم. اینا وقتی اول کار اینطوری میکنن خدا می‌دونه بعدا برای تعویض بازی قراره چه بلایی سرمون بیارن.

این چیزی که دوست مون گفت رو هم من دیروز دیدم
اینکه اینا دارن زیرش به چخ میرن یا میخوان بزنن زیرش و‌ در برن یا سونی واقعا داره بازی درمیاره و اینا همه اش غم انگیزه، به هر حال پول دادیم به فنا میره ولی بدترینش اینه که باید سیستمی رو که الان خیلی کمک مون میکرد رو دیگه نداشته باشیم

خود من چند تا بازی رو بازی کردم که مطمئنم نه انچنان توان مالی ایش یا از اون سمت علاقه ای به خرید دیجیتالی ایش نداشتم چون بعد تموم شدنش دیگه فایده ای برام نداشت
پلاس هر چند وقت یه بار داره گرونتر میشه پس مولتی پر، سینگل بگیر نگیر دارن و نمیشه یه بازی ۲۰-۳۰ یا ۴۰ ساعته رو براش نزدیک هفت تومن خرج کرد، میموند همین که یهو اینم بعد این جنگ کوفتی یه لنگه پا میون زمین و اسمون مونده

باید امیدوار باشیم به چاک نرن، نه صرفا به خاطر پول مون بلکه به خاطر بعدش که دیگه هیچی نیست :|

پ.ن : اگر هم میخواید بگید اکانت اجاره ای و تلگرامی و اینا، به اینا هم اعتباری نیست، یکی چندتا به دردبخور باشن که اونارو هم من یکی نمیشناسم، بعد چند وقت یهو میزنه زیر دلشون

• Sad
Reactions: Milad.Samavati
این چیزی که دوست مون گفت رو هم من دیروز دیدم
اینکه اینا دارن زیرش به چخ میرن یا میخوان بزنن زیرش و‌ در برن یا سونی واقعا داره بازی درمیاره و اینا همه اش غم انگیزه، به هر حال پول دادیم به فنا میره ولی بدترینش اینه که باید سیستمی رو که الان خیلی کمک مون میکرد رو دیگه نداشته باشیم

خود من چند تا بازی رو بازی کردم که مطمئنم نه انچنان توان مالی ایش یا از اون سمت علاقه ای به خرید دیجیتالی ایش نداشتم چون بعد تموم شدنش دیگه فایده ای برام نداشت
پلاس هر چند وقت یه بار داره گرونتر میشه پس مولتی پر، سینگل بگیر نگیر دارن و نمیشه یه بازی ۲۰-۳۰ یا ۴۰ ساعته رو براش نزدیک هفت تومن خرج کرد، میموند همین که یهو اینم بعد این جنگ کوفتی یه لنگه پا میون زمین و اسمون مونده

باید امیدوار باشیم به چاک نرن، نه صرفا به خاطر پول مون بلکه به خاطر بعدش که دیگه هیچی نیست :|

پ.ن : اگر هم میخواید بگید اکانت اجاره ای و تلگرامی و اینا، به اینا هم اعتباری نیست، یکی چندتا به دردبخور باشن که اونارو هم من یکی نمیشناسم، بعد چند وقت یهو میزنه زیر دلشون
تنها راه مونده آفلاین کردن کنسول هست با اینکه دیگه نمیشه آفلاین کنی
زمانی جواب بود که مزه اینجور چیزا زیر زبونمون نرفته بود...

چندروز پیش در مورد اینکه شاید یسری راه هارو بسته سونی صحبت میکردید امروز یه پیج اینستاگرام دارم که بازی آفلاین نصب میکنه همچین چیزی گفت
می‌گفت اکانت کم شده و قیمتشم رفته بالا
حالا نمیدونم سونی راهی چیزی رو بسته یا قوانین جدیدی وضع کرده

چندروز پیش در مورد اینکه شاید یسری راه هارو بسته سونی صحبت میکردید امروز یه پیج اینستاگرام دارم که بازی آفلاین نصب میکنه همچین چیزی گفت
می‌گفت اکانت کم شده و قیمتشم رفته بالا
حالا نمیدونم سونی راهی چیزی رو بسته یا قوانین جدیدی وضع کرده
سونی نهایت مثل ترکیه کنه که اکانت راحت نتونی بسازی یا از هر ایپی نتونی روش خرید بزنی که راه دور زدنشو شاپا دارن بعیده از این بدتر پیش بیاد. حتی مایکروسافتم که دیگه زمین و زمانو بسته برای امثال ماها همچنان روی اکانت جدید راحت خرید میکنیم و اکانت میخریم.
یسری شاپا که برای گرونفروشی از خودشون اخبار چرت و پرت درمیارن ولی قضیه نخل واضحه که بخاطر گرونی بازیا یهو حجم عظیمی کاربر سمتشون رفته و توانایی ساپورت و پاسخگویی این تعداد رو ندارن مخصوصا که اکثرا میخوان ظرفیت ۲ بازی کنن. بعید میدونم سونی چیزی رو بسته باشه وقتی خیلی شاپای معتبر تلگرام بدون هیچ مشکلی دارن اکانت بازیای جدید رو طبق قیمت دلار میفروشن.
تا وقتی کانالای معتبر چیزی نگفتن خودتونو نگران نکنین. از جای معتبر بخرین و به هر شاپ و اشتراکی اعتماد نکنین.
---
قابل توجهی دوستی که تقی به توقی میخوره فاز پایان دنیا برمیداره و ۹۹ درصد پستاش فقط رواج اینه که وای بدبخت شدیم رفت! کانالای تلگرامی معتبر n ساله با دلار ۹۰ تومنی و ۱۰۰ تومنی و قطعی کامل اینترنت و تحریم و فیلتر و هزارتا چیز مزخرف دیگه همچنان دارن منصفانه فعالیت میکنن و نه کلاه برداری کردن و نه زده زیر دلشون! چون شما تجربشو نداشتی و کانال معتبری سراغ نداری دلیل نمیشه توی این اوضاع شرایطو بدتر جلوه بدی و کاربرارو بترسونی! وقتی اطلاع نداری پس چیزیم نگو. این همه کاربر دارن راحت ده ها اکانت ظرفیتی در طول سال میخرن و هیچ مشکلیم براشون پیش نه اومده و نه قراره بیاد. نمیدونم چه فازیه هی میای ته دل بقیه رو خالی میکنی وقتی خودت داری میگی اطلاعات کافی توی خرید از کانال معتبر نداری! اگه اطلاعی نداری پس بقیه رو هم الکی نترسون.
تو اون تایمی که نصفه شب و روز تعطیل رسمی منتظری پشتیبانی نخل افتخار بده جوابتو بده، همون کانالایی که ته پستت ندونسته انتقاد کردی ازشون دارن پشتیبانی اکانتاشونو میفروشن و خدمات میدن!

آخرین ویرایش:

خب بالاخره اینا یه چاره‌ای اندیشیدن و واسه رفع مشکل الیت فعلا پیشنهاد دادن بازی های التیمیت هرکدوم رو خواستید بگید و ما هم سه تا بازی مدرنظرمون خوشبختانه توی این اشتراک التیمیت بود و اکانت رو سریع تحویل دادن. تا ببینیم بعدا چی پیش میاد :دی

• Like
Reactions: tboy2022
یه موردی هم حالا چه در مورد نخل چه در مورد سایر فروشنده های اکانت بگم مخصوصا سر اکانت ظ ۳ ، صاحب ظ ۲ نا آگاه یا مریض دست کم نگیرید اینا قشنگ می.ر.ینن به اعتبار فروشگاه و اعصاب شما ، من یه پلاس ظ۳ گرفتم اوایل خوب بود بعد یه مدت پیام اومد با یه کنسول دیگه وارد این اکانت شدن ، من پیام دادم فروشگاه گفت درست میشه خلاصه درست نشد ، بعد چند روز با اکانت اصلی خودم این اکانت ظ ۳ فالو کردم ببینم این چیکار می‌کنه در کمال ناباوری دیدم رو این اکانت داره efootball ، رینبو بازی می‌کنه ( باز بازی های خود پلاس رو بازی میکرد با عقل جور در میومد آخه بازی رایگان :| ) بهش چند بار پیام دادم گفتم وارد اکانت نشو ظ۳ مال منه شما باید رو اکانت خودت بازی کنی تهش یه شماره کارت فرستاد:| عکس پیام فرستادم واسه فروشگاه اینم نفهمیدم چرا یه اکانت دیگه داد ، گفتم چرا عوض کردی همون اکانت بده من سیو دارم رو این گفت چون بیشتر پول داده دیگه نمیتونم ازش بگیرم :|
سر نخل مارکت همینجوری شد طرف از اکانت ظ۳ برای یوزر دوم بازی های دونفره استفاده میکرد که خدا رو شکر حداقل این آدم حسابی بود با اولین پیام دیگه وارد اکانت نشد

آخرین ویرایش:
میدونم سخته ولی اگر از اون دسته پلیرا نیستید که تک تک بازیارو باید انجام بدید، ماهی ۱۰ دلار از حقوقتون رو اکانت خودتون رو شارژ کنید، هم به درد بازیایی میخوره که تخفیف خوب میخورن هم یه بازی که روز اول میخواید بازی کنید یهو میبینید نصف بیشتر یا کل پولشو تو حسابتون دارید بی دردسر

خیلی حوصله میخواد و داستان ممکنه پیش بیاد همونطور که دوستان گفتن این ظرفیتیا. من یه بار گوست آو سوشیما خریدم دهنم سرویس شد و هی از بازی پرت میشدم بیرون (از یکی از معتبر ترین شاپ ها هم خریده بودم ظرفیت ۳ بود) از اون روز دیگه بوسیدم گذاشتم کنار

سونی نهایت مثل ترکیه کنه که اکانت راحت نتونی بسازی یا از هر ایپی نتونی روش خرید بزنی که راه دور زدنشو شاپا دارن بعیده از این بدتر پیش بیاد. حتی مایکروسافتم که دیگه زمین و زمانو بسته برای امثال ماها همچنان روی اکانت جدید راحت خرید میکنیم و اکانت میخریم.
یسری شاپا که برای گرونفروشی از خودشون اخبار چرت و پرت درمیارن ولی قضیه نخل واضحه که بخاطر گرونی بازیا یهو حجم عظیمی کاربر سمتشون رفته و توانایی ساپورت و پاسخگویی این تعداد رو ندارن مخصوصا که اکثرا میخوان ظرفیت ۲ بازی کنن. بعید میدونم سونی چیزی رو بسته باشه وقتی خیلی شاپای معتبر تلگرام بدون هیچ مشکلی دارن اکانت بازیای جدید رو طبق قیمت دلار میفروشن.
تا وقتی کانالای معتبر چیزی نگفتن خودتونو نگران نکنین. از جای معتبر بخرین و به هر شاپ و اشتراکی اعتماد نکنین.
---
قابل توجهی دوستی که تقی به توقی میخوره فاز پایان دنیا برمیداره و ۹۹ درصد پستاش فقط رواج اینه که وای بدبخت شدیم رفت! کانالای تلگرامی معتبر n ساله با دلار ۹۰ تومنی و ۱۰۰ تومنی و قطعی کامل اینترنت و تحریم و فیلتر و هزارتا چیز مزخرف دیگه همچنان دارن منصفانه فعالیت میکنن و نه کلاه برداری کردن و نه زده زیر دلشون! چون شما تجربشو نداشتی و کانال معتبری سراغ نداری دلیل نمیشه توی این اوضاع شرایطو بدتر جلوه بدی و کاربرارو بترسونی! وقتی اطلاع نداری پس چیزیم نگو. این همه کاربر دارن راحت ده ها اکانت ظرفیتی در طول سال میخرن و هیچ مشکلیم براشون پیش نه اومده و نه قراره بیاد. نمیدونم چه فازیه هی میای ته دل بقیه رو خالی میکنی وقتی خودت داری میگی اطلاعات کافی توی خرید از کانال معتبر نداری! اگه اطلاعی نداری پس بقیه رو هم الکی نترسون.
تو اون تایمی که نصفه شب و روز تعطیل رسمی منتظری پشتیبانی نخل افتخار بده جوابتو بده، همون کانالایی که ته پستت ندونسته انتقاد کردی ازشون دارن پشتیبانی اکانتاشونو میفروشن و خدمات میدن!
كلا نميدونم چرا انقد دارن فاجعه ميسازن از خريد اكانت اينجا.
من ديشب ساعت 1 شب دو تا اكانت از cdstop گرفتم و ده دقيقه ايي تحويل داد.
اين قضيه اشتراكى فروختنشو من نميدونم واقعا واسه من زياد پيش نيومده بازياش قفل بشه و اگه گاهى هم شده رفتم يه لحظه قفلشو باز كردم.
ولى خدايي از نظر قيمت و جورى جنس و پشتيبانى خيلى خوبه.
قبلا يانگ سنتر هم خوب بود نميدونم هنوزم هست يا نه.
جديدا ديدم pspro هم اكانت ميفروشه ولى خودم خريد نداشتم ولى با توجه با سابقشون فك كنم اونجام خوب و مطمئن باشه.
گيم سيتى هم از قديمى ها هست و كارش خوبه.

واسه فروش مجدد هم خصوصا اگه بازيتون جديد باشه با يه ضرر كم ميتونيد خيلى راحت تو همين گپاى تلگرامى بفروشيد.
حتى بازى قديمى هم خواستيد تو همين گپا بگرديد خيليا اكانتاشونو با قيمتاى خيلى كمتر از خود فروشگاهاى اصلى گذاشتن.

خلاصه كه بيخودى ذهنتونو خراب نكنيد و رو حساب يه سرى حرفا الكى نه به جيبتون فشار بياريد نه خودتونو از چيزى محروم كنيد.

یه چند کانال تلگرامی خوب بهم معرفی کنید که بتونم با خیال راحت بازی اکانتی بخرم. من یه کانال تلگرامی دیدم برای خرید اکانت بهش پیام دادم ولی گفت فقط به مغازه دار می فروشه. کانال مطمئنی بهم معرفی کنید که به کاربر عادی هم اکانت بفروشن.
تشکر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or