Spider Man Remastered PS5 ظرفیت 2 پیدا نمیکنم اسیر شدیم....تو سایت زدن دارن پیام میدیم میگه فقط ظرفیت 3 هست
همین نیم ساعت پیش اکسین گیم گذاشته بودSpider Man Remastered PS5 ظرفیت 2 پیدا نمیکنم اسیر شدیم....تو سایت زدن دارن پیام میدیم میگه فقط ظرفیت 3 هست
ببین توی سایت سونی بخش اکانت که بری یه قابلیتی هست به نام Deactivate all همه دیوایس ها رو دی اکتیو میکنه. تا ۶ ماه بعدش نمیتونی از این قابلیت استفاده کنیاين مقوله بازى ظ٢ اشتراكى رو هم من هنوز نميتونم درك كنم.
اگه ظ٢ رو به چند نفر بدى وقتى يكى رو يه كنسول اينيبل كرده باشه اصلا نميذاره رو كنسول ديگه اينيبل ميشه و ميگه روى يه كنسول ديگه هست.
يه نفرم نيومد توضيح بده دقيقا چجوريه سيستمش![]()
ببین توی سایت سونی بخش اکانت که بری یه قابلیتی هست به نام Deactivate all همه دیوایس ها رو دی اکتیو میکنه. تا ۶ ماه بعدش نمیتونی از این قابلیت استفاده کنی
اگه این قابلیت استفاده بشه دیگه کسی که اکتیو کرده اکانت رو روی کنسولش میمونه براش تا زمانی که خودش دی اکتیو کنه
ولی وقتی این قابلیت هنوز استفاده نشده میشه بین کنسولا سوییچ کرد اکانتو
از اونجایی که ما نمیتونیم وارد اکانت های ظرفیت ۲ بشیم روی سایت چون بهمون کد ورود نمیدن فروشنده ها نمیتونیم بریم خودمون دی اکتیو کنیم که دیگه کسی نتونه بدزدش
این اطلاعات رو از زمانی که نوجوونی اکانت میفروختم خودم کشف کردم![]()
پیشنهادم به عزیزانی که دو دلن سمت اکانتای ظرفیتی بیان اینه که به حرف بقیه گوش ندین
جواب سوالتو گفتم دیگهبازم جواب سوال من نبود اين.
منظور اينه وقتى اكانت بالفرض دست منه من اينيبل كردم رو كنسولم.
بعد هم زمان به نفر ديگه ايي هم فروخته ميشه اونم ميتونه اينيبل كنه و صرفا بازى واسه من قفل ميشه باز بايد برم دوباره اين كارو بكنم؟
فكر نكنم اصلا امكانش بشه.
قطعا ارور ميده ميگه اين اكانت روى كنسول ديگه فعال هست.
اين قفل شدن هام به نظرم بيشتر به خاطر دست به دست شدن ظرفيت ٣ اكانت باشه.
من به نظرم اين مساله بيشتر بهونه بعضى فروشگاها واسه گرون تر فروختن باشه.
برای اینکه 2-3 نفر اومدن گفتن گول حرفها و تبلیغات اینجا رو خوردیم و رفتیم ازشون خرید کردیم...من که کف دستم رو بو نکردم که اینا میخوان فرار کنن یا صرفا مشکلات اینترنت باعث این وضع شده.تا وقتی که خوب بود یه غلطی کردم اومدم گفتم آقا من راضیم ولی به تک تک افرادی که ازم مشاوره گرفتن گفتم اینجا ایرانه و هر چیزی ممکنه پس مسئولیتی قبول نمیکنم که بعد بگید رو حرف تو رفتیم خریدیم ولی جدای از اون من میگم راهی بهتر از این وجود داشت که بشه با این قیمت بازیهای جدید رو تجربه کرد که حالا اینطوری خوشحالی که اینا فرار کنن یا کله پا بشن؟
8 تومن دادم و تو این تقریبا 5 ماه اندازه 15-16 میلیون بازی ظ2 تونستم بگیریم و بازی کنم خب تا وقتی مشکلی نبوده بیام بگم ناراضی هستم؟؟؟
جواب سوالتو گفتم دیگه
همچین چیزی ممکنه
وقتی اون deactivate all توی سایت استفاده نشده باشه بدون اروری که میگی میشه بین کنسولا جا به جاش کرد و هی باید بری اکتیو کنی
اون ارور وقتی میاد که فروشنده با انصاف باشه و deactivate all رو استغاده کرده باشه
خب به جز من دیگه منظورشون به کیه وقتی میگن گول حرفهای اینجا رو خوردیم؟حميد جان بازم دارم ميگم تو چرا به خودت دارى ميگيرى؟ امر چرا بهت مشتبه شده![]()
خب به جز من دیگه منظورشون به کیه وقتی میگن گول حرفهای اینجا رو خوردیم؟
در کل دیگه پشت دستمو داغ کنم که اگه چیزی به نظرم خوب بود بیام به بقیه هم بگم....همون اسنپ 90 درصدی هم آخرش کم بارم نکردن![]()

نه منظورم تو نبودی...در کل بیخیال.امیدوارم اکانت همه رو تحویل بدن و فرار هم نکنن چون چیز خوبیهمن كه نگفتم گول خوردم
خوشبين باش شايد آريا رو ميگن![]()
نه منظورم تو نبودی...در کل بیخیال.امیدوارم اکانت همه رو تحویل بدن و فرار هم نکنن چون چیز خوبیه![]()
اشتباه نمیکنی؟جواب سوالتو گفتم دیگه
همچین چیزی ممکنه
وقتی اون deactivate all توی سایت استفاده نشده باشه بدون اروری که میگی میشه بین کنسولا جا به جاش کرد و هی باید بری اکتیو کنی
اون ارور وقتی میاد که فروشنده با انصاف باشه و deactivate all رو استغاده کرده باشه