بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell

آخرین ویرایش:
چرا ولی منطقیه به نظرم :D
الان 2 هفته هست اینترنت مشکل داره و این همه آدمم اشتراک خریدن و قبلی ها هم بازی میخوان...هنوز که فرار نکردن ;))

نه اصلا منطقى نيست.
ساعت كارشونو بيشتر كنن.
تا ساعت ١٢ شب پشتيبانى بدن و اضافه كار بدن به كارمنداشونط
جالب تر اينجاس يهو از ١٢ ام تا ١٦ ام سرويس نميدن و اخر هفته و تعطيلات محرم خودشونم نخواستن خراب كنن.

• Like
Reactions: Mreza_Dex
نه اصلا منطقى نيست.
ساعت كارشونو بيشتر كنن.
تا ساعت ١٢ شب پشتيبانى بدن و اضافه كار بدن به كارمنداشونط
جالب تر اينجاس يهو از ١٢ ام تا ١٦ ام سرويس نميدن و اخر هفته و تعطيلات محرم خودشونم نخواستن خراب كنن.
چی بگم والا...خر من که فعلا از پل رد شده ;))

این نخل مارکت ما خیر سرمون طبق حرف بچه ها رفتیم اکانت الیت رو تهیه کردیم حالا پیام داده ۱۶ تیر پیام بده واست تازه فعال کنیم :)) یعنی این وسط پول بی زبون نزدیک دو هفته باید پیش اینا بمونه :))

پس.ن: مدیریت نخل مارکت تماس گرفت و کلی عذرخواهی کرد و گفت قول میده این تاخیر رو با یک ماه اشتراک هدیه جبران بکنه و این چند روز رو تحمل کنیم.

من خیلی وقته تهرانم ولی دوران نوجوانی که اهواز بودم نخل مارکت همون موقع هم اکتیو بود و جزو فروشگاه‌های درست حسابی گیم ایرانه. احساس میکنم این اشتراک نخل پلاس رو انتظار نداشتن آنقدر بگیره واسشون و یجورایی زیر پشتیبانیش موندن.

آخرین ویرایش:
خب منم فریب تبلیغاتتون رو خوردم و رفتم از نخل مارکت ظرفیت 2 استلار بلید خریدم.قرار بود 1-12 ساعته تحویل بدن که الان بعد 2 روز هنوز تحویل نداده.هر وقتم پیام میدم، ساعات کاریشون رو برام تایپ میکنه و حرصم رو درمیاره.یا اینکه میگه با بخش نرم افزارمون تماس بگیر(نخود سیاه)

• Like
Reactions: AM!R and Destro
چند مگه کلاهبرداری کردم...نه نه ببخشید کلاهبرداری کردن که 10 هزار دلار جایزه برام تعیین شده؟ ;))

خب بسلامتی نخل مارکت به مدیریت حمید بارسا کلا سایتشون رو هم بستن رفتن دنبال کار و بار جدید.از ظهر دیگه سایتشون هم بالا میاد
چرا شایعه میکنی سایتش که داره کار میکنه 😐

آقایون به این سو چراغ قسم من خودم 8 میلیون پول اشتراک دادم و هنوز 7 ماه ازش مونده.من خودمم تو سنگر مال باخته ها هستم :D

الان چک کردم باز روی شاتل سایتشون باز نمیشه(مثل همین بازیسنتر)ولی با ایرانسل باز میشه که البته اونم کامل لود نمیشه...ولی چتش کار میکنه

Screenshot 2025-06-29 220717.jpg

آخرین ویرایش:
به من لطف کردن و بالاخره بعد از دو روز اکانت DS2 رو دادن! :|
تصویری از قبل و بعد از دریافت بازی:

750d29_25cover8.jpg

برعکس دفعات قبلی، این بار واقعا تجربه عذاب‌آوری بود. من توی ۹ ماه و خرده‌ای که اشتراک داشتم ۱۹ تا بازی گرفته بودم، از قدیمی‌ترها تا چیزهایی مثل Silent Hill 2 و Astro Bot و AC Shadows در روزهای اول عرضه. خیلی هم راضی بودم و ۹۰٪ دفعات همه‌چیز درست و سریع پیش رفت و اگه مشکلی هم بود، خیلی زود برطرف می‌شد ولی این دفعه فرق داشت.
هم کلی طول می‌کشید که جواب بدن و می‌نوشت فلان تعداد آدم توی صف هستن، هم به شکل‌های مختلف می‌پیچوندن. هی می‌گفتن فلان ساعت می‌دیم و خبری نمی‌شد و دوباره یه ساعت دیگه و...
البته شرایط این روزها هم معمولی نبوده. صدها مشترک به مدت ۱۰،۱۱ روز نتونسته بودن بازی‌هاشون رو عوض کنن و یه دفعه همه با هم رفتن سراغ این کار و از طرف دیگه هم یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های سال دقیقا توی همین روزها اومد! :دی با اینکه DS2 سلیقه‌ای هست، ولی درصد زیادی از مشترک‌های نخل پلاس دوست دارن بازی‌های معروف رو تجربه کنن، چون قبلش پول دادن و دیگه نیازی به پرداخت هزینه اضافه نیست و پیش خودشون می‌گن حالا بازی رو می‌گیریم و اگه حال نکردیم هم ضرر نمی‌کنیم. :دی مثلا SH2 هم برای خودم این‌طوری بود و اگه این سرویس رو نداشتم شاید سراغش نمی‌رفتم.
ترکیب این دو مورد باعث شد اوضاع خیلی آشفته بشه و شاید بخشی از این اتفاقات به خاطر همین بوده. اگه شرایط دوباره خراب نشه، به نظرم زمان عرضه MGS Delta می‌شه تکلیف رو کامل روشن کرد و دید که اوضاع پشتیبانی چطوره.
ولی ناراحتی من بیشتر از تاخیر، نوع برخورد بود. یعنی اگه شفاف می‌گفتن اوضاع به خاطر اتفاقات اخیر خرابه و از همون اول می‌گفتن دو روز دیگه اکانت رو می‌دیم، کمتر بهم توهین می‌شد تا این ژانگولربازی‌ها که هی بگن فلان ساعت آماده هست و باز خبری نشه و فرداش باز ماجرا داشته باشیم و...
واقعا امیدوارم این قضیه موقت بوده باشه و دیگه تکرار نشه. چون توی این وضعیت داغون اقتصادی و از اون طرف هم مصیبت‌های خرید و فروش اکانت، این سرویس تا قبل از این خیلی چیز خوبی بوده و اگه این تجربه اخیر رو در نظر نگیرم، واقعا راضی بودم و حیفه که نابود بشه.

جایی نمیشناسید ظرفیت 2 ds2 بفروشه بعد خودشم بخره یا تعویض کنه؟ چون فقط ds2 و astro bot میخوام ارزش نداره اشتراکی واسم
فروش اکانت هیچ دردسری نداره که نگرانش باشی. توی بازیسنتر از این مسئله یه اتفاق وحشتناک ساختن که انگار اسمون میخواد بیاد زمین.
چون بعید میدونم کانالی پیدا بشه که ازت بخرتش (ولی تعویض میکنن بعضیا مثل سی دی استاپ). از همین کانال گیم سیتی که چندتا پست بالاتر یکی از دوستان گذاشت میتونی بخری و بعدشم راحت بفروشی. گروه خرید و فروش زیاده و خواستی بگو توی تل برات بفرستم.
خودم یه بازی نه چندان محبوب برای یسال و نیم پیش رو با قیمت خیلی خوب در عرض ۲ روز، دیروز فروختمش از طریق همین گپها.

فروش اکانت هیچ دردسری نداره که نگرانش باشی. توی بازیسنتر از این مسئله یه اتفاق وحشتناک ساختن که انگار اسمون میخواد بیاد زمین.
چون بعید میدونم کانالی پیدا بشه که ازت بخرتش (ولی تعویض میکنن بعضیا مثل سی دی استاپ). از همین کانال گیم سیتی که چندتا پست بالاتر یکی از دوستان گذاشت میتونی بخری و بعدشم راحت بفروشی. گروه خرید و فروش زیاده و خواستی بگو توی تل برات بفرستم.
خودم یه بازی نه چندان محبوب برای یسال و نیم پیش رو با قیمت خیلی خوب در عرض ۲ روز، دیروز فروختمش از طریق همین گپها.
ممنون پس بفرست اگه میشه بیشتر بخاطر اینه که حالو حوصلشو ندارم که بخوام دنبال بگردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or