بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول و كمى بالا

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول ولى موارد خاصى از عدم پشتيبانى اخيرا گزارش شده كه مورد آخر باعث شده فعلا اين فروشگاه از طرف كاربران بازيسنتر تحريم باشد.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center
Cd keyshare
نخل ماركت (فقط براى اكانت ظرفيتى به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن)

آخرین ویرایش:
بعد اگه زمانى كه خودشون گفتن برى تحويل بگيرى ميگن موقعى كه اماده نبود نيومديد فردا بيايد؟
خب اينكه مصداق بارز كلاهبرداريه واسه اشتراك روزشمار.
من تا حالا برام اتفاق نیفتاده که بدونم دقیقا چی میشه ولی اگه اینطوری باشه که به نظر منم کارشون ایراد داره.

پ.ن:الان رفتم نگاه کردم دیدم بعد از اینکه منم بازی رو گرفتم دوباره پیام عمومی داده که به علت شرایط اینترنت فعلا امکان دادن اکانت بازیها نیست....احساس میکنم به لحظه پرونده سازی و دستگیری من به جرم همدستی با کلاهبرداران داریم نزدیک میشیم :D

پ.ن2:نمیدونم من چرا باید عذاب وجدان بگیرم ولی موضوع رو باهاشون مطرح کردم.البته جمعه ها پشتیبانی ندارن و فردا ببینم چی جواب میده 😐

Screenshot 2025-06-27 152601.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp
سلام امروز خرید فارسی ساز یک بازی از سایت Hajgame.ir داشتم و متوجه شدم محصول اشتباه هست و البته وقتی نظر بقیه کاربران در اینستاگرام چک کردم چند نقری میگفتن کلاهبرداریه

من تا حالا برام اتفاق نیفتاده که بدونم دقیقا چی میشه ولی اگه اینطوری باشه که به نظر منم کارشون ایراد داره.

پ.ن:الان رفتم نگاه کردم دیدم بعد از اینکه منم بازی رو گرفتم دوباره پیام عمومی داده که به علت شرایط اینترنت فعلا امکان دادن اکانت بازیها نیست....احساس میکنم به لحظه پرونده سازی و دستگیری من به جرم همدستی با کلاهبرداران داریم نزدیک میشیم :D

پ.ن2:نمیدونم من چرا باید عذاب وجدان بگیرم ولی موضوع رو باهاشون مطرح کردم.البته جمعه ها پشتیبانی ندارن و فردا ببینم چی جواب میده 😐

View attachment 385182

اين بازيا قديمى شده لو رفتى :D

• Smile
Reactions: hamid_barca

View attachment 385182
عامو من خیلی زودتر از تو اشتراک گرقتم ازشون,8 ماه میشه :D و اصلا دلخوری از تو وجود نداره:hug:
حرف من این بود که بازی رو اصلا ندادن و خواستم ببینم کی بازی رو به تو تحویل دادن
اصلا بازی زودتر اماده نشده بود,شاید من بد توضیح دادم
ساعت 6 قرار بود بدن که گفتن قبل از 9,قبل از 9 هم اماده نبود و گقتن که اکانتها بدستمون نرسیده و اماده نیست و گقتن تا همین امشب بهتون تحویل میدیم
اخرین پیامشون هم که دیدم همین پیام عمومی بود که گفتی و صبح که نگاه کردم دیدم پیام بازی شما امادست قبل از این پیام عمومی برام ظاهر شده
حتی دیشب ساعت 10 هم باز چک کردم که مطمئن بشم این پیام بازی انتخابی شما امادست برام اومده یا نه که نیومده بود
اخه مگه میشه 3 بار همچین اتفاقی برای من بیفته:))
اویل اشتراکم عالی بودن مثل الان تو ولی دو ماهی میشه که خیلی راضی نیستم ازشون
مخصوصا این مورد سایبرپانک که اصلا خبری ازشون نشد و خودم پیگیر شدم که الکی گفتن بازی قبلی رو غیر فعال نکردی در صورتیکه که همونطور که گفتم اسکرین شات ازشون گرفتم و ارسال کردم براشون
بعد که سایبرپانک رو تحویل دادن دیدم فانتوم لیبرتی رو نداره در صورتیکه چند بار بهشون گفتم حاوی اصل دی ال سی هست که گفتن اره بعد مجبور شدم اکانت رو پس بدم و تا فرداش منتظر بمونم برای فانتوم لیبرتی
مشکل من با این بدقولیهای اخیرشون هست, اگه سر همین دث استرندینگ میگفت شنبه تحویل میدیم هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه اینجوری سر کار بذارنم
در کل سرویس خوبیه فقط این مدل پشتیبانی رو نمیپسندم

آخرین ویرایش:
عامو من خیلی زودتر از تو اشتراک گرقتم ازشون,8 ماه میشه :D و اصلا دلخوری از تو وجود نداره:hug:
حرف من این بود که بازی رو اصلا ندادن و خواستم ببینم کی بازی رو به تو تحویل دادن
اصلا بازی زودتر اماده نشده بود,شاید من بد توضیح دادم
ساعت 6 قرار بود بدن که گفتن قبل از 9,قبل از 9 هم اماده نبود و گقتن که اکانتها بدستمون نرسیده و اماده نیست و گقتن تا همین امشب بهتون تحویل میدیم
اخرین پیامشون هم که دیدم همین پیام عمومی بود که گفتی و صبح که نگاه کردم دیدم پیام بازی شما امادست قبل از این پیام عمومی برام ظاهر شده
حتی دیشب ساعت 10 هم باز چک کردم که مطمئن بشم این پیام بازی انتخابی شما امادست برام اومده یا نه که نیومده بود
اخه مگه میشه 3 بار همچین اتفاقی برای من بیفته:))
اویل اشتراکم عالی بودن مثل الان تو ولی دو ماهی میشه که خیلی راضی نیستم ازشون
مخصوصا این مورد سایبرپانک که اصلا خبری ازشون نشد و خودم پیگیر شدم که الکی گفتن بازی قبلی رو غیر فعال نکردی در صورتیکه که همونطور که گفتم اسکرین شات ازشون گرفتم و ارسال کردم براشون
بعد که سایبرپانک رو تحویل دادن دیدم فانتوم لیبرتی رو نداره در صورتیکه چند بار بهشون گفتم حاوی اصل دی ال سی هست که گفتن اره بعد مجبور شدم اکانت رو پس بدم و تا فرداش منتظر بمونم برای فانتوم لیبرتی
مشکل من با این بدقولیهای اخیرشون هست, اگه سر همین دث استرندینگ میگفت شنبه تحویل میدیم هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه اینجوری سر کار بذارنم
در کل سرویس خوبیه فقط این مدل پشتیبانی رو نمیپسندم
دیگه من گفتم شلوغش کنم بلکه جواب بدن :D

میشه ربط به این داشته باشه که چقدر بازی تعویض کردیم؟مثلا اونی که زیاد تعویض میکنه یا قدیمی تره رو دیرتر بهش اکانت بدن و جدیدها رو بذارن تو اولویت؟:-?

منم یکبار یادم رفت بازی رو غیرفعال کنم بعد همون لحظه که اکانت رو پس دادم چک کرد و گفت غیرفعال نشده و دوباره اکانت رو ریخت رو دستگاهم و غیرفعالش کردم بعد بازی جدید رو داد

• Smile
Reactions: db07
دیگه من گفتم شلوغش کنم بلکه جواب بدن :D

میشه ربط به این داشته باشه که چقدر بازی تعویض کردیم؟مثلا اونی که زیاد تعویض میکنه یا قدیمی تره رو دیرتر بهش اکانت بدن و جدیدها رو بذارن تو اولویت؟:-?

منم یکبار یادم رفت بازی رو غیرفعال کنم بعد همون لحظه که اکانت رو پس دادم چک کرد و گفت غیرفعال نشده و دوباره اکانت رو ریخت رو دستگاهم و غیرفعالش کردم بعد بازی جدید رو داد
نمیدونم والا
شاید همچین چیزی که میگی احتمالش باشه
اخه منم خیلی بازی ازشون گرفتم

• Like
Reactions: hamid_barca
فعلا نخل پلاس این یه هفته رو انگار تقسیم بندی کرده، دو روز دو روز برای کروه های مختلف وقت گذاشته فکر کنم حسابی سرشون شلوغ شده، فردا پس فردا مختص التیمیت بعد دو سه روز برای گلد و پلات و سیلور و دو روز بعدی الیت و اینجوری میره جلو

• Like
Reactions: tboy2022
امروز به پشتیبانیشون پیام دادم که چی شد دث استرندینگ 2 ما که 5 شنبه خواسته بودم و گفت تا 4 بعد از ظهر تحویل میدیم و تحویل ندادن
اگه شانس من هست فردا و پس فردا که نوبت التیمتها هست باز درگیری شروع میشه :))

• Like
Reactions: Mreza_Dex
امروز به پشتیبانیشون پیام دادم که چی شد دث استرندینگ 2 ما که 5 شنبه خواسته بودم و گفت تا 4 بعد از ظهر تحویل میدیم و تحویل ندادن
اگه شانس من هست فردا و پس فردا که نوبت التیمتها هست باز درگیری شروع میشه :))
فردا اول وقت برو درخواست بده بعد صفحه چت هم نبند و همونجا پتو پهن کن و تا پیام داد سریع اکانت رو بگیر :D

الان همه احتمالا میخوان فقط همین بازی رو بگیرن برای همین شاید اینطوری شده....خدایا منو پیش بچه ها شرمنده نکن ;))

حالا جالب اینه که من خیلی راحت بازی رو گرفتم و گرافیکش هم واقعا خیره کننده هست ولی خیلی با خود بازی حال نکردم........احتمالا تنها آدمی هستم که از این بازی خوشش نیومده 😐

• Smile
Reactions: db07
الان همه احتمالا میخوان فقط همین بازی رو بگیرن برای همین شاید اینطوری شده....خدایا منو پیش بچه ها شرمنده نکن

واسه فروختنش به شكل ظرفيتى مشكلى ندارن ولى به مشتركاشون نميدن.
الان اكانتم به من تحويل داد در حالى كه زده پشتيبانى تا ساعت ٨ دارن فقط:))
خلاصه كه رفيقات خراب كردن ;;)

واسه فروختنش به شكل ظرفيتى مشكلى ندارن ولى به مشتركاشون نميدن.
الان اكانتم به من تحويل داد در حالى كه زده پشتيبانى تا ساعت ٨ دارن فقط:))
خلاصه كه رفيقات خراب كردن ;;)
حالا یه نفر مشکل داشته...به من که اکانت بازی رو تو 1 ساعت دادن.

اینقدر به رفیقای من گیر نده ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or